Bocs , hogy már megint zaklatlak titeket , de valaki egy kis tájékoztatót nem írna, hogy az XBox360 menüjében mi az a sok valami . Az megy , hogy beálítások , meg a játék indítása , de az , hogy media, meg a többi ,az nem .
Szerintetek is nehéz irányítani az Xbox 360-on a lövöldözős játékokat ? PL.: Gears of War 2 , vagy Wet ??!!
+ Grafikát nem lehet beállítani valahol az Xbox-on ? Pl: felbontás ?
Egyébként én úgy tudom, hogy azért nem szabad kikapcsolni rögtön a konzolt, mert akkor leáll a ventillátor, de még meleg a hardver és így könnyen beolvadhat, és RROD-s lesz. De ha 5 percig készenlétben hagyjuk, akkor nem fog úgy dolgozni a hardver, hogy melegedjen, de a hűtés még javában működni fog, tehát így jobban lehül. De ezért is szokták úgy módosítani az Xboxot, hogy kikapcsolás után még 5 percig forogjon a venti. Ez így logikus.
Igen kb emiatt, ezért írtam úgy, hogy halálos lehet.A módosítást szerintem nem lehet megoldani a gép megbontása nélkül, én meg nem fogom megbontani.
@maty011: A HD felbontás már 1280 X 720-as felbontástól elérhető, ez a 720p lesz (HD-Ready), nem-nem fogja alapból beállítani, ezt majd neked kell átállítani 720p-re.
A live alapból befog jelentkezni, de azért kérd el a tagtól az email címet, amire regisztrálva lett a live, és a jelszót is.
@maty011: A HD felbontás már 1280 X 720-as felbontástól elérhető, ez a 720p lesz (HD-Ready), nem-nem fogja alapból beállítani, ezt majd neked kell átállítani 720p-re.
A live alapból befog jelentkezni, de azért kérd el a tagtól az email címet, amire regisztrálva lett a live, és a jelszót is.
Az úgy jó, kilépsz a játékból, vársz néhány percet, hogy hüljön a gép, aztán kikapcsolod a konzolt.
még azt szeretném kérdezni hogy az xoboxot az 1280x1024-es monitoron hány p-s felbontásra kell beállítani (illetve hogyan lehet beállítani)
és mivel használtan venném a konzolt (amire mellesleg dec. g van gold előfizu) a live-ra való bejelentkezéshez kell jelszó vagy autómatikusan belép az xbox live-ra a konzol?
Van valakinek valamilyen tapasztalata LIVE pontok online vásárlásának terén? Úgy értem, hogy ismertek-e megbízható oldalakat, akiknek ha neten fizetek, küldenek pontkártya-kódot e-mailben? Sok az akció most Live-on aztán akarok egy nagybevásárlást csapni.
Tomykiller írta: Annyi, hogy mivel 17"-os a monitorod 4:3-as képaránnyal valamennyi torzulás lesz a képben, de vészes.
Elnézést a floodért, de véletlenül kihagytam egy szót, és így a mondatnak teljesen más az értelme, ezt javítanom kell!
Na akkor még egyszer: Annyi, hogy mivel 17"-os a monitorod 4:3-as képaránnyal valamennyi torzulás lesz a képben, de nem vészes.
rendben köszönöm és a két DVI-t biztos össze tom majd dugni? (2 DVI kábelt)
Annyi, hogy mivel 17"-os a monitorod 4:3-as képaránnyal valamennyi torzulás lesz a képben, de vészes.
Elnézést a floodért, de véletlenül kihagytam egy szót, és így a mondatnak teljesen más az értelme, ezt javítanom kell!
Na akkor még egyszer: Annyi, hogy mivel 17"-os a monitorod 4:3-as képaránnyal valamennyi torzulás lesz a képben, de nem vészes.
Pontosan ebben a sorrendben! De ha olvastad a blogomban lévő bejegyzést, akkor láttad, hogy az Xbox kompozit kábel, és a HDMI egymás alatt nem fér el, és az Xbox kompozit egyik fedelét le kell feszíteni.
De egyébként tökéletesen működik, nekem azóta is ugyan úgy van, mint ahogyan leírtam a blogomban.
Annyi, hogy mivel 17"-os a monitorod 4:3-as képaránnyal valamennyi torzulás lesz a képben, de vészes.
@matyi011: Nézz be a blogomba, ott leírtam mindent, hogy hogyan kell összekötni a gépet a monitorral.
Annyi, hogy neked még venni kell egy D-sub-DVI átalakítót.
A blogom.
olvastam a blogodat onnan jött az ötletem ezek szerint helyes a feltevésem hogy a monitoromba bekötök egy DVI-D sub-ot azt pedig összekötöm egy HDMI DVI-al (a HDmi a boxba a 2 DVI össze a D-suba moncsiba)
@matyi011: Nézz be a blogomba, ott leírtam mindent, hogy hogyan kell összekötni a gépet a monitorral.
Annyi, hogy neked még venni kell egy D-sub-DVI átalakítót.
Artyom: Automatikusak a mentések, tehát ezzel nem kell bajlódni, s, hogy tudod-e majd kezelni? Biztos, hogy igen!
Annyi, hogy ha befejezed a játékot ne kapcsold ki azonnal a konzolt, hanem várj vele 2-3 percet, hogy egy kicsit hagy hüljön.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.