Alapból 4gb van benne. Az xbox arra használja a HDD-t hogy mentéseket,letöltött DLC-ket, kiegészítőket, témákat, Avatar cuccokat, illetve azokat a dolgokat tárolja amit rápakolsz külső merevlemezről. Na meg persze azokat a játékokat amit feltelepítesz rá ami annyit ér hogy halkabb. Röviden ha nem telepítesz rá játékokat ami a Slimnél már sokat nem javít hangban mert eleve halk, akkor elleszel a 20gb-al is.
Ha neked elég a 20 gb... Nem azt mondom, hogy annyival nem lehet játszani vagy valami, de ha az betelik, akkor venni kéne még egyet, egy nagyobbat. Így max egy játék lehet a vinyón, de szerintem te ehhez jobban értesz, nekem csak PS-m van.
Szevasztok! Ez a 20 gigás HDD szerintetek mennyire okés? Már mint azért kédem mert máshol nem láttam 20 gigás vinyót slimhez, nekem meg kéne és még olcsó is. Mit gondoltok? Előre is köszi!
@Knod: A blogomban van minkét DLC-ről teszt, ha érdekel a véleményem velük kapcsolatban, akkor olvasd el őket! Egyébként nekem tetszett mindkettő, igaz a The Writer már nagyon elborult volt!
Sziasztok! Migráltam magyar live-ra és nem enged be a Cerberus Network-be(Mass Effect 2), hiába írom be a kódot újra azt mondja, hogy ez a kód már használt. Most akkor végleg elszállt a CN emiatt?
hamár úgyis kábelekről van szó lenne egy kérdésem: van egy x360 slimem és vettem hozzá egy hdmi kábelt. csak az a baj hogy amikor csatlakoztatom a hdmi-t ( csak az van bedugva és a 220 a boxba), akkor nem ismeri be a konzolt, nem ad képet se , semmi nem történik. próbáltam a tv-m (full hd) beállításait is nézni, de akárhogy próbáltam nem akarta a jót. Pedig nekem azt mondták hogy csak a hdmi kell hozzá. Esetleg tudna valaki adni egy tippet hogy mi lehet a baj? Lehet hogy rossz a hdmi gyárilag?
A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.
Ha HDMi kábellel összekötöm a boxot és a FUll HD tv-t akkor a max megjelenítési hatást fogom kapni ? Vagy inkább HD komponens kábellel kössem össze ahhoz? (kábel)
aki 2011. január 11-ig Gold előfizetést vásárol (és tagja a magyar Xbox Live-nak) az jogosult a pulira, illetve azok a felhasználók, akik a migráció pillanatában érvényes Gold előfizetéssel rendelkeznek, szintén megkapják a letölthető avatar ajándékot. Ha migráltál, de az adott pillanatban nem Gold volt az előfizetésed (hanem Silver), és 2011. január 11-ig nem is vásárolsz és érvényesítesz egy ilyen előfizetést, akkor nem kapsz Pulit.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.