Kössz, illetve még egy olyan kérdésem lenne hogy a Razor kontrolleréről tudtok valamit? Mikor lesz kész,nálunk forgalmazzák-e majd,mennyi lesz,megéri-e stb.?
Plo Koon írta:
Kössz, illetve még egy olyan kérdésem lenne hogy a Razor kontrolleréről tudtok valamit? Mikor lesz kész,nálunk forgalmazzák-e majd,mennyi lesz,megéri-e stb.?
Ajánlom figyelmedbe eztaz oldalt.
És lenne egy kérdésem,vkinek van Turtle beach X11 Headsetje,vagy akár milyen TB headset?
Hát a 2 közül inkább a Box. Nekem nincs és nem is sajnálom de kerszttesomnak van és jó móka. ideig óráig. Ha meg már box akkor egy Elit verzió a slimből. Mellesleg nemsokára lesz Kinect is hozzá az meg behozza erősen a casual játékokat amik nagyon jók tudnak lenni kikapcsolódásra.
Szerintem is inkább Xbox,ugye én nekem van egy xbox és teljesen elégedett vagyok vele,de hogyha nem vagy annyira hardcore gamer akkor is vannak neked való játékok a boxon...
Akinek megvan a Fight night round 4 xbox-ra pls vegyen fel Live-ra vagy írjon pm-t pls.
Hát a 2 közül inkább a Box. Nekem nincs és nem is sajnálom de kerszttesomnak van és jó móka. ideig óráig. Ha meg már box akkor egy Elit verzió a slimből. Mellesleg nemsokára lesz Kinect is hozzá az meg behozza erősen a casual játékokat amik nagyon jók tudnak lenni kikapcsolódásra.
Citro, nem lennél Citro, ha nem PS3-at választottad volna a Wii és a Box közül. (gondolom pénz miatt nem szerepel a PS)
Nekem egyik konzolom sincs, viszont válaszolok neked...
Ha a Box mellett döntesz, akkor szerintem az Elite jobban megéri, mint az Arcade. Beépített vinyó csak az új Slim verzióban van, a régi elitekben külsőt adnak hozzá. Ennek az előnye, hogy tudsz Live-ról leszedni demókat, illetve tudsz telepíteni, ami kíméli az olvasót(ezáltal halkabb is lesz a masina)
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Lenne egy értelmes kérdésem, melyre elsősorban értelmes válaszokat várnék.Dolgozó embernek lenni jó, főleg hónap elején, mikor megjön a fizetés. A munka világának örömeivel nem untatnék semmit, a lényeg az, hogy tíz számítógép előtt eltöltött év után elérkezettnek láttam a pénzt és az időt egy konzol vételére. Elsősorban azért érett meg bennem ez a gondolat, mivel egy asztali gép egyrészt drága, másrészt van egy egész jó laptopom, amit már úgy megszerettem. A masina vitte a Starcarft 2 bétát (ergó vinnie kell a teljest is, amit karácsonyra tervezek), viszi a League of Legends-et (ami nagyon jó, csak felidegesít), viszi az EVE-et (ami szintén jó, csak néha kell a szünet) és visz minden játékot úgy 2007-ig. Márpedig elég sok olyan cím van, amivel régen idő/kedv/megfelelő IQ hiányában nem játszottam, most viszont oda vagyok értük. A Civiliazation 5 demója meg hiába szaggatott már az ókorban, amiatt nem veszek 150-ért gépet (+monitort).
Na ennyi kb. elég is volt bevezetőnek (sok is, de szeretek írni). Akkor a témánál maradva: az elkövetkező hetekben fogok venni egy egész pofás 26”-os TV-t, ami alá szeretnék venni egy konzolt is, hogy (barátnő hiányában ) azzal szórakozzak. És most következik a kérdés: nem tudom, hogy Xbox 360-at vagy Wii-t vegyek?
A „kockáknak” talán egyértelmű lehet, hogy a boksz a nyerő, engem viszont korántsem hoz lázba annyira a gép, mint amennyire talán kéne. Rengeteg kiváló játék jelent már meg a platformon és a szép TV-n biztos leesne az állam a szépségtől; a választék nagyságán és a megjelenítés minőségén kívül azonban semmit nem látok benne. Lehet hülyének nézni, de a címeket böngészve nem érzem azt, hogy Bill gépe új élménnyel tudna megajándékozni, hiszen legyenek a gammák 90+ értékelésekkel címkézve, többnyire mégiscsak azon az úton vannak, amit az utóbbi 10 évben PC-n már bejártam. Munka után pedig arra a néhány órára amíg beülök a TV elé szeretnék újat látni, újat átélni – ha már fizettem érte, nem is keveset.
És itt jön a Wii ereje! Mozgásérzékelés és könnyed, esetenként casual játékok, melyek nem szépek, nem bonyolultak viszont már a látott videók alapján is borzasztó szórakoztatóak lehetnek. Nem vetem meg a szépet, de nekem még elsősorban a játékélmény számít, csak kivételes esetben fog meg különösebben a kinézet. Általában az érdekes, művészi megvalósítás az, amiért rajongok és a Nintendo ezen a téren tündököl igazán. A levegőben suhintgatás meg nagyon jó móka lehet mind egyedül, mind néhány haverral. Félek viszont, hogy a csapkodást 2-3 hét után megunom, utána meg nézek magam elé és a platform legjobbjai is inkább képviselnek szűk elitet, mint népes tábort (kb. 15 cím van, ami érdekel). Igaz, hogy mivel nem egész nap ülnék a kanapén, ezek kiakasztása is jelentős ideig eltartana, arról nem beszélve, hogy konzol mellett itt lenne a laptop is, ami lefoglal, meg azért a sör és a haverok oltárán is elmegy heti 1-2 nap, szigorúan papó-üzzemódban, 8-tól 10-ig (meg barátnő is kéne, az a legjobb szórakozás).
Játékok terén első blikkre az Xbox viszi a prímet, de engem pl. legalább annyira érdekel a Metroid Prime Trilogy, mint a Halo-széria; a Legend of Zelda: Twilight Princess, mint a Fable és sorolhatnám. Az pedig tény, hogy Super Mario Galaxy (minden idők egyik, ha nem a legjobb játéka a szaksajtó szerint) csak a japánoknál van.
Szóval összefoglalva:
Wii
+ mozgásérzékelés
+ platform játékaira jellemző újszerű műfaj-megközelítés, egyedi hangulat
- megjelenítés
- kevés engem érdeklő játék
Xbox 360
+ szépség
+ nagyon sok játék
- semmi új, semmi forradalom, „ilyet már láttam”
ja és ha már boksz, akkor Arcade vagy Elite? Nekem jobban tetszik a fehér és nem tudom a beépített vinyó mennyire számít fontosnak, valamint kíváncsi lennék a gép fogyasztására és hogy tényleg olyan hangos és trampli kinézetű-e, mint hallani?
Hú, kb. ennyi lett volna, várom a hozzászólásokat, értelmesen, érvekkel mindkét oldalról, kinek mi van, mennyire szereti, stb.
Hogy fellendítsem egy kicsit a topikot és, hogy kicsit reklámozzam a reklámozni valót, gondoltam belinkelem az eladó xbox360 játékomat ide is, ha már az Adás-Vétel topikban nem aratott nagy sikert.. Alkudni pm-ben, és a linken belül lehet!
Nah cső everybody! olyan kérdésem lenne,ha az embernek csak silver live-ja van és vesz MS pontokat akkor is betudom váltani és letölteni a cuccokat v mindenképp kell hozzá a gold? Választ előre is kösz
A gold csak a multihoz kell,meg pár extrához,tudtommal a silverrel is tudsz leszedni demókat,stb...
Nah cső everybody! olyan kérdésem lenne,ha az embernek csak silver live-ja van és vesz MS pontokat akkor is betudom váltani és letölteni a cuccokat v mindenképp kell hozzá a gold? Választ előre is kösz
Nincs Xbox-om, de szerintem tuti lehet Silver kártyával is. Hülyeség is lenne ha nem lehetne.
vmikor régen találtam 1 kütyüt ami kb úgy nézet ki mint 1 mobilnet-vevő és azt tudta h ha bedugtam a pc-m usb-jébe akk tudtam azz xbox-os gamepedeket csatlakoztatni.ilyet hol és mennyiért lehet venni??
én gyyűjtök egy halo reaches xbox 360 gépcsomagra amiben 2 kontroller van emellé melyik lenne jó játék?
Mass Effect 2 vs. Dragon Age vs Spiderman Shattered Dimensions vs RE 5 Gold Edition
Aláírásodból azt vettem ki,hogy van boxod...
De játékokra visszatérve,szerintem DA:O-t PC-re kell megvenni,úgy az igazi.Én ezek közül ME2-t javasolnám,de ha nem tudsz angolul,akkor annak sincs sok értelme.
RE5-t nem éri meg csak azért,mert DLC-k is vannak benne.
Én azt javaslom,hogy a most megjelenő játékok közül válogass majd,vagyis F1 2010,FIFA 11,CoD,MoH...
Amelyik szimpi
Szerintem válaszd a Shattered Dimension-t. Szerintem nagyon jó, változatos BOSS központú játék lett, ráadásul vadi új. A másik a RE 5, ha azzal nem játszottál PC-n, akkor azt válaszd mert jobb
én gyyűjtök egy halo reaches xbox 360 gépcsomagra amiben 2 kontroller van emellé melyik lenne jó játék?
Mass Effect 2 vs. Dragon Age vs Spiderman Shattered Dimensions vs RE 5 Gold Edition
most játszom újra a halo 3-at. már a 2. pálya után untam...egyhangú, unalmas, unfair. csak azért játszom végig, mert nem szeretem félbehagyni a dolgokat.
gow3-at haveromnál játszottam. játékmenetben alig különbözik a többitől. vannak benne lopótökösrészek, meg értelmetlen erőszak, ami megint csak jól néz ki, de nem olyan nagy szám...ennyit tudott a Dante's inferno is
exkluzív címek közül a Gears of War 2. részét tartom sokra és az Infamous 2 néz ki jónak ps3-on.
God of Warban nem értelmetlen az erőszak. Ha végigtoltad volna mind3 részt akkor tudnád. God of War az epikussága miatt jó. Nagyon király jelenetek vannak benne, az egyszerű kaszabolós műfajt is elég változatossá tudta tenni, valamint a prezentáció nagyon ott van. Ilyen jól megjeleníteni a görög mitológiát nem kis dolog. Attól h havernál láttad, az nem elég. Végig kell tolni, vágni kell a storyt, úgy tudod igazán értékelni.
Erre most fel lehetne hozni a Starcraftot...Az egy volt annak idején egy teljesen új, innovatív játék, amiért legenda lett. A Starcraft II csak ennek a meglovagolása, közben pedig az RTS-ek nagyrésze mind a Starcraft klónjára épült, illetve játékelemeit használta fel, így azok már csak klónok.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.