Azért nem kiemelkedő hack 'n' slash (szerintem kiemelkedő) mert majdmem az összes többi a GoW-ot másolja mint például a Dante's Inferno.
attól még ugyan azon a szinten vannak. pont mint a diablo esete: "stílusteremtő játék, aminél jobbat azóta se tudtak összedobni". dehogynem, nem is egyet sőt, a Diablo nem is olyan nagy szám...talán az 1. és az utolsó szint ami hangulatos
a halo egy tök átlagos(de semmi képp sem kiemelkedő) fps. olyan, mint ps-en a god of war. az sem különb semmiben a többi hack'n'slash játéktól. nincs bennük semmi extra, max a szép grafika....na meg a hype.
A "szánalmas" szót az adott szövegedbe kétszer is használtad, ez szóismétlés : <
"Erről ennyit, szánalmas vagy, én csak tényeket mondtam, te már is jössz a hátsó szándékokkal meg az összeesküvés-elméletekkel." ez arra enged következtetni hogy felhúztalak és ezért flamelsz az irányomba, ez is szánalmas : <
Megnéztem az első pálya végigjátszását és furcsamód azt éreztem, hogy ez kell nekem, ilyet soha nem éreztem egy Halo iránt, bár Xbox360-at miatta nem fogok venni. Olyan rohadt jó hangulata van. Bár nem tudom honnan szerváltak hozzá magyar szinkronhangot, mert borzalmasan hangzik a magyar beszéd benne
Annyira szánalmas vagy Citro...Nem játszottál vele, és vonod itt a következtetéseket, mert a kritikák azt mondják. Amikor te játszol vele akkor vonhatod le a következtetést hogy az a játék jó-e vagy se. Hype: Starcraft II...írtó nagy fos lett számomra, és nem értem mi benne a 90-es értékelések, de van viszonyítási alapom mert játszottam vele. Itt is szinte észlelni a hátsó szándékot, direkt kiemelve a God Of Warnál hogy a PS3 az isten... ÉS egyébként mivan ha valakinek meg akkora nagy ágyú lesz mint mondjuk az RDR?
Nekem ugyan a Fable nem kell... Max ingyen, ha az MS hozzám vágná... Mármint nem azért a 2 megvan és sokat játszottam vele, de három trauma is ért vele kapcsolatba... Szóval a 3-at tuti kihagyom...
Nekem pedig már a második része sem tetszett,valahogy nem az én stílusom...
A listáról két játék várós, a Gears 3 (ebből tuti gyűjtői) a másik a Crytek cucca, a Codename: Kingdoms. Aztán majd meglátjuk mi lesz még, de a többi elég trének tűnik... (Jugiohh 5 dé... Wtf?!)
Régiózáras tartalmaknál írja ezt ki. Meg lehet kerülni a régiózárat, de nem egyszerű. Vagy el kell vinni a vinyót az Überkonzolba és 500Ft-ért leszedik amit akarsz. Mondjuk így demót nem érdemes, de dlc-t, és egyebeket igen. Bízunk benne, hogy a magyar live-al együtt a régiózár is megszűnik.
SZiasztok!
Lenne egy kis problémám amikor le akarom tölteni a cod 5 demóját a boxra a kövit írja ki: THis item Isn't available your current location ( a locationra United Kingdom van beállítva) illetve ugyen ez a hiba ha a last.fm-et akarom hallgatni (letöltöm, elindul amikor kiválasztom mit akarok hallgatni akk ugyen ezzel az üzivel találkozom) mit kellene tennem kérlek segítsetek!
KockaLafi öszig nincs Mo-n live tehát ősz végéig nem tudsz magyar kártyával a LIVE-ról vásárolni livekodok.com innen viszont tudsz
Régiózáras tartalmaknál írja ezt ki. Meg lehet kerülni a régiózárat, de nem egyszerű. Vagy el kell vinni a vinyót az Überkonzolba és 500Ft-ért leszedik amit akarsz. Mondjuk így demót nem érdemes, de dlc-t, és egyebeket igen. Bízunk benne, hogy a magyar live-al együtt a régiózár is megszűnik.
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy egyáltalán tudok -e magyarországról bankkártyával fizetni live-ra?
És ha tudok akkor hogyan?Mert addig eljutottam hogy kijelöltem a Gold időtartalmát kiválasztottam a kártyám típusát és utána hiába írom be a címet a várost nem engedi.
A választ előre is Köszönöm.
SZiasztok!
Lenne egy kis problémám amikor le akarom tölteni a cod 5 demóját a boxra a kövit írja ki: THis item Isn't available your current location ( a locationra United Kingdom van beállítva) illetve ugyen ez a hiba ha a last.fm-et akarom hallgatni (letöltöm, elindul amikor kiválasztom mit akarok hallgatni akk ugyen ezzel az üzivel találkozom) mit kellene tennem kérlek segítsetek!
KockaLafi öszig nincs Mo-n live tehát ősz végéig nem tudsz magyar kártyával a LIVE-ról vásárolni livekodok.com innen viszont tudsz
Jólvan próbléma megoldva...vártam 2 órát és jó lett....
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy egyáltalán tudok -e magyarországról bankkártyával fizetni live-ra?
És ha tudok akkor hogyan?Mert addig eljutottam hogy kijelöltem a Gold időtartalmát kiválasztottam a kártyám típusát és utána hiába írom be a címet a várost nem engedi.
A választ előre is Köszönöm.
Nem tudom, azt nem közli, hogy miért nem sikerült bejelentkezned, csak hogy hiba merült fel az live-ra való bejelentkezésedben, próbáld meg később. Nekem ennyiből fogalmam sincs, meg kell hogy mondjam... Nekem működik.
Jólvan próbléma megoldva...vártam 2 órát és jó lett....
Nem tudom, azt nem közli, hogy miért nem sikerült bejelentkezned, csak hogy hiba merült fel az live-ra való bejelentkezésedben, próbáld meg később. Nekem ennyiből fogalmam sincs, meg kell hogy mondjam... Nekem működik.
Sziasztok!
Az a problémám h nem tudok bejelentkezni az xbox liv-os profilommal mert azt írja ki hogy"A problem occured while sign in to xbox live please try again later" vkinek van ötlete h mi lehet a gond?vagy mással is történt ilyen?egyébként már több mint két éve semmi gond nem volt eddig...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.