Sziasztok!
Ti hol tudtok, legolcsóbban 360 Slim-et? Nálam eddig az überkonzol viszi a prímet, ott már 65K-ért vihető a gép.
Aki tud valahol olcsóbban az írjon, köszi!
Ja mégvalami: Ha recover gamertagal le akarom tölteni az új gépre az accountomat, akkor az azon lévő LIVE GOLD is jönni fog vagy az már elveszlik? Meg ugye az nemgáz ha előtte a régi gépről kitörlöm az accountot? Mert attol még fennt van a LIVE-on. Vagy nem?
Persze, megmarad. Gold tagság is accounthoz van kötve, nem géphez.
Szvsz. a 65k nem rossz ár.
Sziasztok!
Ti hol tudtok, legolcsóbban 360 Slim-et? Nálam eddig az überkonzol viszi a prímet, ott már 65K-ért vihető a gép.
Aki tud valahol olcsóbban az írjon, köszi!
Ja mégvalami: Ha recover gamertagal le akarom tölteni az új gépre az accountomat, akkor az azon lévő LIVE GOLD is jönni fog vagy az már elveszlik? Meg ugye az nemgáz ha előtte a régi gépről kitörlöm az accountot? Mert attol még fennt van a LIVE-on. Vagy nem?
Sziasztok! Szeretném megszerezni a Risen-t xbox-ra(igen tudom egy rakás túró de a Pc-m már nem a mai) és hallottam, hogy elvileg kiadtak hozzá javításokat. Namost a kérdésem az lenne, hogy azt honnan lehet majd letölteni mert megnéztem neten a live marketplace-t de ott nem találtam ilyesmit. Ha valakinek volt hozzá szerencséje az világítson föl légyszi.
Ha berakod és elindítod a játékot automatikusan frissít. Feltéve ha be vagy jelentkezve Live-ra. Gépről pendrive-al nem tudod átcipelni a patch-et, tudtommal.
Sziasztok! Szeretném megszerezni a Risen-t xbox-ra(igen tudom egy rakás túró de a Pc-m már nem a mai) és hallottam, hogy elvileg kiadtak hozzá javításokat. Namost a kérdésem az lenne, hogy azt honnan lehet majd letölteni mert megnéztem neten a live marketplace-t de ott nem találtam ilyesmit. Ha valakinek volt hozzá szerencséje az világítson föl légyszi.
Az Xbox360-omon elálítottam valamit , de nem tom ,hogy mit . A probléma az, hogy a dashboardon csak a My Xbox , és a Welcome menüpont van kint, valami otlet ?!
Artyom írta:
Az Xbox360-omon elálítottam valamit , de nem tom ,hogy mit . A probléma az, hogy a dashboardon csak a My Xbox , és a Welcome menüpont van kint, valami otlet ?!
: Az az "ötletem" hogy mivel gondolom nem vagy fent Liveon akkor alappból csak ennyi látszik ha meg fent vagy akkor alapból át áll. HA nem akkor optionban át tudod állítani
Nos felütötte a fejét a 3 ledes probléma,habár még garanciális a box bőven.Ha visszaviszem ingyen megcsinálják nem?Am pontosan mit is jelent az a fajta probléma,olvastam olyat,hogy a hűtés meg stb...
Nos felütötte a fejét a 3 ledes probléma,habár még garanciális a box bőven.Ha visszaviszem ingyen megcsinálják nem?Am pontosan mit is jelent az a fajta probléma,olvastam olyat,hogy a hűtés meg stb...
Nem kell sehova visszavinni. Felhívod az MS-t, és kijönnek érte. Meg a futár vissza is viszi.
Jól tudod. Kell egy MPEG-4-es DVB-T tuner, amivel lehet fogni a digitális földfeszini adást. Vagy egy Tv, amiben van egy ilyen tuner. Ezért akarják mindenkire rásózni a tévéket, pedig egy jelátalakító is elég. Másrészt viszont, akinek eddig kábelen jött, az ezután is ugyanúgy tud majd tévézni minden gond nélkül.
Valamint offnak vége, álmodjatok szépeket.
Jól tudod. Kell egy MPEG-4-es DVB-T tuner, amivel lehet fogni a digitális földfeszini adást. Vagy egy Tv, amiben van egy ilyen tuner. Ezért akarják mindenkire rásózni a tévéket, pedig egy jelátalakító is elég. Másrészt viszont, akinek eddig kábelen jött, az ezután is ugyanúgy tud majd tévézni minden gond nélkül.
Valamint offnak vége, álmodjatok szépeket.
Az ingyennél semmi sem olcsóbb
Szerk: Basszus milyen régi HSZ-re válaszoltam...
Amúgy mi a véleményetek az Alan Wake-ről? Elég vegyes volt a fogadtatása.
Cooler írta:
Szerintem nagyon jó lett, imádom a T.Peaks-et, Ragyogás -t stb. tehát nekem minden feküdt ,nagyon kellett már egy ilyen fajta gáma, jó kis Lynch hangulattal , bár a harc végére már unalmas volt, a story izgalmas maradt mindvégig, remek lezárással . A hangulat elviszi a játékot, a harc csak mellékes , azért sajnálom hogy fejtörőket nem mertek belerakni nem is értem a gyenge eladásokat
Szerintem ez hülyeség hogy 2011-től már csak úgy lehet tv-t nézni hogy egy lcd tv-vel.Nekem lesz egy Full HD-s TV-m szerintem inkább többet játsszok mint tv-zek
akkor helyesbítek nem csak LCD hanem plazma TV-vel is (nagymuternak ezt mondták a boltban amikor ment a TV-jéhez valami kütyüt venni)
Szerintem ez hülyeség hogy 2011-től már csak úgy lehet tv-t nézni hogy egy lcd tv-vel.Nekem lesz egy Full HD-s TV-m szerintem inkább többet játsszok mint tv-zek
(bocs hogy előveszem a témát).
De én nem értem minek kell kiflashelni egy boxot veszel 3 játékot (tom sok pénzbe fáj de nem kell naponta cigit venni és 1hónap alatt megvan egy játék ára) aztán ha kipörgeti az ember akkor elcseréli ilyen egyszerű a dolog ja és nem kell újonnan venni én most veszem meg az AC2-t 5000FT ért használtan (eredeti)
Az ingyennél semmi sem olcsóbb
Szerk: Basszus milyen régi HSZ-re válaszoltam...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.