A Kengyelfutó gyalogkakukk nemrég futott be a megrendelt játékommal! Egy igazi japán gyöngyszem, az Infinite Undiscovery című játékról van szó, most nagyon korrekt áron lehet hozzájutni.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ugye megvan a boxom (amit TOMYKILLER-rel beszéltünk a box monitorra kötését az sajnos nem valósult meg
így a boxomat a sima képcsöves TV-re kötöttem) az a kérdésem hogy ha igénybe kellett venn a boxhoz adott scart átalakytót illetve a console settings/ display-nél nincs ott hogy HDTV settings (vagyis nem elérhető) akkor az ugye azt jelenti hogy én csak 480p-ben tudok játszani (az ac2-t nyomtam szerintem így is gyönyörű)?
A Kengyelfutó gyalogkakukk nemrég futott be a megrendelt játékommal! Egy igazi japán gyöngyszem, az Infinite Undiscovery című játékról van szó, most nagyon korrekt áron lehet hozzájutni.
De viszont a wifihez is kell külön kábel, ami nem biztos hogy mindenütt van
Szerintem a winchester meg nem sokat nyom a latba, mert az én 120-asom is alig van valami
irasalgor írta:
Szerintem a winchester meg nem sokat nyom a latba, mert az én 120-asom is alig van valami
Milyen kábel kell hozzá? Ha van routered akkor elvileg magától felismeri! Mondjuk ha nincs routered, akkor a wi-fi se ér sokat!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Én így megjelenés után sose vennék konzolt! Kicsit várnék milyen a visszhangja, milyen hibák lépnek fel(ha vannak), és hasonlók! Amúgy ha egy árban van a dagi és a slim (?) akkor a slim jobb döntés! (SZVSZ)
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Szerintem nem nagy szám ez az Xbox360Slim ! De máshol beszélték , hogy a Microsoft csak azé hozta ki mert a csippet nem lehet benne kiüttetni !
Szerintem jobb a sima 360.
De csak azért mert ők a használt játék cuccosból nem kapnak semmit
Egyébként amit mondott mzoli ne csodálkozzunk ha nem lesz Alan Wake 2 (vagy éppen lesz csak arra meg 10 évet kell várni és xboxról Wii lesz a célplatform pszhitrillerből (fogalmam sincs hogy kell leírni) meg akció/kaland lesz)
(e most nagyon off de sztem nincs posta topic) Dunaföldvárról egy csomag (amit ajánlott levélként adnak föl) mennyi idő mulva érkeik Monorra?
matyi011 írta:
(e most nagyon off de sztem nincs posta topic) Dunaföldvárról egy csomag (amit ajánlott levélként adnak föl) mennyi idő mulva érkeik Monorra?
Ha nem mozgatod játék közben akkor sehogy sem karcolja (de ha HDD-re felmásolod a játékot akkor sem áll fenn ez a veszély). Sokan írják, hogy fektetve jobb, én is úgy használom. Lehet benn valami, mivel pont azon az oldalán fújja ki a levegőt ami alulra esik, ha állítva használod.
Off: Nyugodj meg visszajön, már előző 3 felhasználóját is bannolták...szal jön majd megint -.-"...de ugyancsak warezér kapcsolták le akkor is...am én se bírom
(bocs hogy előveszem a témát).
De én nem értem minek kell kiflashelni egy boxot veszel 3 játékot (tom sok pénzbe fáj de nem kell naponta cigit venni és 1hónap alatt megvan egy játék ára) aztán ha kipörgeti az ember akkor elcseréli ilyen egyszerű a dolog ja és nem kell újonnan venni én most veszem meg az AC2-t 5000FT ért használtan (eredeti)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.