ugye megbuherálva nincs, igyekeztem nem sokat pakolgatni de viszont volt hogy 10 órákat játszottam vele meg játék után nem állítom le rögtön nehogy megsüljön de azért szeretek biztosra menni dolgokban azért is kérdeztem hogy hol van jó és megbízható hely ahol foglalkoznak xbox javítással
köszi és ott javíttatással foglalkoznak? mondjuk remélem nem lesz rá alkalom hogy szervizbe vigyem... eddig 5 év alatt 1 fagyás volt azon kívül semmi (lekopogom)
schuby írta:
köszi és ott javíttatással foglalkoznak? mondjuk remélem nem lesz rá alkalom hogy szervizbe vigyem... eddig 5 év alatt 1 fagyás volt azon kívül semmi (lekopogom)
Wow! Elsőgenerációs boxod van és még megy? Gratulálok!
Akkor szerintem nem lesz nagy probléma. Ha 5 évig semmi baja akkor ez azt jelenti hogy te rendesen karban tartod a gépet.
1 év gold+black ops a lehető legnagyobb funfaktorral rendelkező játék(a codok közül is)amivel életemben találkoztam,nálam év játéka all time favorit meg stb.....
Sziaszok!
Játék ügybe lenne egy kérdésem! Ezek közül szerintetek melyiket vegyem meg?
-Dead Space + CoD MW2
-CoD Black Ops
- Enslaved - Odyssey to the West
-Fable III
Vagy esetleg rendeljem elő a Dead Space 2-t?
Pendrive-ra. Az elvileg működik. Habár én még nem hallgattam zenét a boxomon, de filmet sokat nézek (főleg a 720p támogatás miatt), de elvileg ugyan úgy kell mint a zenét. Csak utóbbit a Music Libraryban kell keresni értelemszerűen.
jah értem,van xboxod?nem is tudtam ,megadod a gamertagod felveszlek
Pendrive-ra. Az elvileg működik. Habár én még nem hallgattam zenét a boxomon, de filmet sokat nézek (főleg a 720p támogatás miatt), de elvileg ugyan úgy kell mint a zenét. Csak utóbbit a Music Libraryban kell keresni értelemszerűen.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.