Nem hinném,hogy a merevlemezed is kiürítenék,ugyan nekem nem volt 3 ledes hibám,de úgy tudom,hogy magát a boxot buherálják meg,a rajta lévő adatokhoz nem nyúlnak.
Ajánlom figyelmedbe ezt
Ez jó hír.De amikor vettem a boxot,adták hozzá a Forza3-mat azt azért akkor nem kell vissza tennem a csomagba ugye?
Holnap viszem vissza a 3ledes boxomat(szerencsére még van rá gari).Szal amit játékot adtak hozzá azt nem kell vissza tenni ugye?
Nem hinném,hogy a merevlemezed is kiürítenék,ugyan nekem nem volt 3 ledes hibám,de úgy tudom,hogy magát a boxot buherálják meg,a rajta lévő adatokhoz nem nyúlnak.
Ajánlom figyelmedbe ezt
Mit lehet akkor tenni ha kimaxolok egy játékot, de nem érzékeli?
Alan Wake-el van baj: 67/67 Ach viszont 1475/1500 pontnak érzékeli...
Nem érzékeli??? Ha frissítesz vagy valami? Egyébként nemkem olyan volt. hogy kimaxoltam a Maw-ot () és nem vette kimaxolásnak hanem frissítés nélkül beadta a DLC acsikat is.
Meg azért 1-2 évig az új konzol megközelíthetetlenül drága is lesz... Egyébként én nem érzem olyan sürgősnek a váltást, hogy már 2012 körül újat kéne piacra dobni...
Én most azon gondolkozom hogy érdemes-e most venni konzolt elvégre 2006 ban jelent meg az xbox és most 2010 van ha jól számoltam kb 6 évente jelenik meg új generáció ami azt jelenti hogy a következő 2012 körül fog megjelenni. Bár az is igaz hogy az új gen. megjelenése után még kb 1 évig a régihez is gyártanak játékokat tehát ez már 3 év illetve jo hír még az is hogy nem rég jelent meg a Slim mind kettő nagy cég gyárábol ami talán még késlelteti a váltást.
Mert szerintük, ha már ennyi pénzt költök egy "gépre", akkor inkább a mostanit fejlesszem(profilban megtekinthető), mert szerintük pár év és a net se megy el rajta.
A HC játékok alatt azt érted hogy HardCore?
Én is inkább PS3-at akarok venni, mert azon több játék van amit meg akarok szerezni. Pl: God of War 3, Uncharted 2. XBox-on csak az Alan Wake.
Amúgy miért nem engedik a szüleid?
Hát mostanság, ha HC játékokkal akarsz játszani akkor a Playstation sokkal jobb szinte mindenben. Kicsit drágább, de szerintem még ahhoz képest, amit kapsz érte, simán megéri. Én ha engednék a szüleim azt vennék.
A boltokban már nagyon fogyóban ,vagy már nincs is a régi fajta Xbox 360 Elite ... Ezért megkérdeném itt a tisztelt társaságot , hogy szerintetek a Slim mivel tud többet , hogy azt vegyem meg ? OKé , 250 GB-os merevlemez , oké WIFI , oké új , fényes kinézet , oké Kinect csatlakozási lehetőség , oké 5 USB port ... Ezen kívül ?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.