jah ok
én ugy emlékeztem hogy 1 héten belül kiosztják
Heló
az lenne a kérdésem hogyha a microsofttol kapok egy e-mailt (mondjuk pl a pulit reedem code formájában) akkor azt a live.com-os profilra kapom vagy az xbox.comos profilra illetve ha lecserélem a live ID-t akkor megmaradnak az előfizetéseim barátlistám stb?
(mert használtan vettem a boxot ugy hogy volt már gold regi rajta és nem szeretném azt hogy a live.comos profilra menjen bármi mert annak fogalmam sincs a jelszaváról (mivel azt a profilt nem én csináltam ))
Na, grat a szerzeményhez! Én jövőre ruházok be tévére, ha minden jól megy.
én egy 56 cm-es philips képcsövesen nyomom (névnapra(02.24) vagy szülinapra(09.11)igyekszem beszerezni majd egyet csak az a baj hogy kicsi a szobám így max 66cm-es tv-m lehet.
@Chocho: Úgy ahogy mondja! Konkrétan én még az MS pontot sem kaptam meg, amit elvileg minden átregisztrálónak meg kellene kapni!
Lehet nem is fogom...
Épp ez a lényeg, nem minden átregisztráló kapja meg:
"1. Ha volt már Gold előfizud és anno vásároltál is akkor a migráció során ajándék pontokat kapsz egy LIVE üzenet formájában (amíg a készlet tart)."
Amúgy a pontokat még senki sem kapta meg, türelem.
@Microsoft facebook site:
"LIVE infók röviden: 1. Ha volt már Gold előfizud és anno vásároltál is akkor a migráció során ajándék pontokat kapsz egy LIVE üzenet formájában (amíg a készlet tart). 2. A migrálók egy ajándék Avatar kiegészítőt egy pulit is kapni fognak. 3. Ha LIVE Gold előfizetést vásárolsz hivatalos partnereinknél, akkor 2 havi tagságot és egy Arcade játékot kapsz ajiba. 4. CoD: Black Ops gépcsomag vagy sw vásárlásakor a 12+2 hónapos Gold előfizetést 33%-al olcsóbban kaphatod meg!"
Tehát a silveresek nem kapnak szart sem. Kösz.
Heló tegnap át regisztráltam magyar live ra de nem kaptam egy darab MS-pontot se ez mért lehet illetve meg tudom nézni hogy télleg magyar LIVE-ra regisztráltam (és nem cseh-re vagy másra mert nem bízok magamba)
SZERK: és gold előfizum volt előtte (de nem mentem bele a bankkártya adatokba lehet ezért nem kaptam semmit?)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.