ha xbox liveon megveszek vagy feloldok valamit akkor azt hányszor tölthetem le? akárhányszor mint steamen?
Még egy kérdés olyat lehet csinálni hogy megveszek egy dobozos játékot és azt felregisztrálom livera, hogy később le lehessen onnan tölteni vagy ilyen nincs?
Chocho :úgy jön ide hogy elmondtam hogy 200e-ért ilyet is lehet kapni
de már lassan úgy érzem hogy rám szálltál
akk lenne gizdázás hogyha mondtam volna hogy van egy ps3mam ami csak porfogó stb
(tudom hogy xbox topik elnézést az off ért) Borsodi (nem tom mekkora TV kell neked) de Orion TVk 45-60akárhány cm-ig elég jó árban vannak (kb 60 ezer ft egy 60 centis HD-ready 1x HDMI-s cuccos)
Ezio_Auditore_Da_Firenze17 írta: mondjuk az én tvm 200e volt és 102cmes full hd lcd
Ez most megint hogy jön ide? Néha az az érzésem, hogy csak azért kommentelsz, hogy a cuccaiddal gizdázz...
Borsodi írta: Hát akkor bocs, de nekem már a 70-80 ezer is eléggé sok.
Ez esetben egy FullHD monitort ajánlok, minimum 23-asat. Tévéből viszont igaza van abban Ezio_Audi...-nak, hogy 130 egyáltalán nem sok érte -- sajnos ezek az átlag árak, főleg a legelterjedtebb, 82 centis kategóriában.
jah 80e ft ból már jó full hd monitort lehet kapni nézz szét iponon
jah van olyan,kül attól függ mondjuk 130e ért már elég jót is lehet,mondjuk az én tvm 200e volt és 102cmes full hd lcd
Ezio_Auditore_Da_Firenze17 írta:
mondjuk az én tvm 200e volt és 102cmes full hd lcd
Ez most megint hogy jön ide? Néha az az érzésem, hogy csak azért kommentelsz, hogy a cuccaiddal gizdázz...
Borsodi írta:
Hát akkor bocs, de nekem már a 70-80 ezer is eléggé sok.
Ez esetben egy FullHD monitort ajánlok, minimum 23-asat. Tévéből viszont igaza van abban Ezio_Audi...-nak, hogy 130 egyáltalán nem sok érte -- sajnos ezek az átlag árak, főleg a legelterjedtebb, 82 centis kategóriában.
Hát fogjuk rá. Ez az álmom. De lehet hog nyáron inkább csak a gépre költök. Nem tudom még. De annyi pénz szerintem nem fog összegyűlni hogy egyszerre vehessek egy PS3-at meg egy LCD TV-t.
Amúgy hogy azért rásegítsek, attól függ milyen kedvedben vagy. Ha autókázni szeretnél akkor Shift. Ha meg akciót szeretnél akkor ott van Franciaország. Válassz!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.