Hali volna egy kis gondom! Vettem egy 250GB Slimmet és kaptam mellé 1 hónap XBOX Live Gold előfizetés be reggeltem erre megváltozott az alap menüje. Az lenne a kérdés hogy lehet vissza álítani, mert addig rendbe hogy hogyan lehet a hátteret módósítani, de az elrendezést nem vágom.
Szeretném megvenni xboxra a black opsot , de előtte kiszeretném próbálni az irányítását
Hol van rá lehetőségem szerintetek ? Haverok kizárva , nincs nekik meg !
Hát sztem probáld meg valameik media marktban!
ha meg ott nincs akk probáld ki a cod 6-ot mert majdnem ugyanaz
én is pcn játszottam vele bár hiányoltam a kontrollert.... aprop olvastam/ láttam olyan jelvevőt amit hozzá lehet kapcsolni géphez és akkor veszi az xbox wireless jelét nemtudjátok hogy ezt hol mennyiért lehet venni?
jah igen xboxhoz hol lehet külön kábeleket venni? pl tv kábelt vagy átalakítókat....? és még 1 kérdés tudtok valami jó xbox szervízt (lekopogom eddig semmi bajom nem volt vele) ha esetleg lenne vele valami baj...
köszi a válaszokat
jah Ezio am bocsi hogy nem válaszoltam de ink nem cserélek mert elkezdtem újra tolni a codot
Plo Koon írta: De ha egyszer kifogyok a helyből akkor sincs gond mert láttam egy videót hogy igazából laptop winchester (már ha ez a neve) van csak egy tokba rakva, és ha simán veszek egy ilyet (márpedig ezeket olcsóbban láttam) és belecsúsztatom két oldalt lesz fél cm rés de tökéletesen működik. Persze ez csak Slim-nél működik mert a simánál kell a tok is a csatlakoztatáshoz.
... és aztán pofára esel, amiért a gép nem ismeri fel. Az MS háklis az ilyen maszek kiegészítésekre.
Nekem telefonba van egy 20 gigás kártya, és azt csináltam hogy 14 gigát hozzá csaptam belőle az xbox-hoz usb-n keresztül. A zenék,játékok magán a telefonon vannak elvégre a zenét útközbe is hallgatom ezért fölösleges a boxra rakni. Magán a gépen pedig a mentések, avatar item-ek és a DLC-k vannak. és közbe még tölti is a telefont. De ha egyszer kifogyok a helyből akkor sincs gond mert láttam egy videót hogy igazából laptop winchester (már ha ez a neve) van csak egy tokba rakva, és ha simán veszek egy ilyet (márpedig ezeket olcsóbban láttam) és belecsúsztatom két oldalt lesz fél cm rés de tökéletesen működik. Persze ez csak Slim-nél működik mert a simánál kell a tok is a csatlakoztatáshoz.
Plo Koon írta:
De ha egyszer kifogyok a helyből akkor sincs gond mert láttam egy videót hogy igazából laptop winchester (már ha ez a neve) van csak egy tokba rakva, és ha simán veszek egy ilyet (márpedig ezeket olcsóbban láttam) és belecsúsztatom két oldalt lesz fél cm rés de tökéletesen működik. Persze ez csak Slim-nél működik mert a simánál kell a tok is a csatlakoztatáshoz.
... és aztán pofára esel, amiért a gép nem ismeri fel. Az MS háklis az ilyen maszek kiegészítésekre.
Igazából csalóka mert nincs Kinectem csak a profilomat átvittem haveromhoz akinek van és bezsebeltem pár achit tőle. Amúgy elég durva hogy másnap izomlázas lettem.
nekem is van olyan játék hogy csak kölcsön kértem,Pl james bond blood stone, de össz pontszámba több van nekem
Igazából csalóka mert nincs Kinectem csak a profilomat átvittem haveromhoz akinek van és bezsebeltem pár achit tőle. Amúgy elég durva hogy másnap izomlázas lettem.
Félni nem félek, maximum attól hogy az akkumlátor tönkre megy mert folyamatosan merül + töltődik.Most vettem karácsonyra 1 éveset. Amúgy tegnap néztem hogy több Achi pontom van AC: B -be mint neked pedig még nem is vagyok nagy fanatikus.
van ilyen ,kül te tudsz multizni én meg nem csak azért van több vmeik nap néztem a jàtékaid és van kinected?
Félni nem félek, maximum attól hogy az akkumlátor tönkre megy mert folyamatosan merül + töltődik.Most vettem karácsonyra 1 éveset. Amúgy tegnap néztem hogy több Achi pontom van AC: B -be mint neked pedig még nem is vagyok nagy fanatikus.
Nekem telefonba van egy 20 gigás kártya, és azt csináltam hogy 14 gigát hozzá csaptam belőle az xbox-hoz usb-n keresztül. A zenék,játékok magán a telefonon vannak elvégre a zenét útközbe is hallgatom ezért fölösleges a boxra rakni. Magán a gépen pedig a mentések, avatar item-ek és a DLC-k vannak. és közbe még tölti is a telefont. De ha egyszer kifogyok a helyből akkor sincs gond mert láttam egy videót hogy igazából laptop winchester (már ha ez a neve) van csak egy tokba rakva, és ha simán veszek egy ilyet (márpedig ezeket olcsóbban láttam) és belecsúsztatom két oldalt lesz fél cm rés de tökéletesen működik. Persze ez csak Slim-nél működik mert a simánál kell a tok is a csatlakoztatáshoz.
elég jó felhasználása a telefonnak ,de nem félsz hogy egyszer elromlik a teló?,kül meddig van goldod?
lenne egy kérdésem az avatarral kapcsolatban. szerzek az avataromra cuccokat játékokból de nem tom, rátenni őket mert az ikonjukban csak egy szürke felkiáltójel van és ha rámegyek nem csinál semmit. mi a hiba? mért nem engedi?
Ilyen nekem is van a Doom II awardnál. Szerintem a magyar Live egyik hiányosságába ütköztünk, talán egyszer ez is javítva lesz.
Éppen ezért nem ajánlott az Arcade, semmi esetre sem. Igaz ez persze a 4 gigás memóriával felszerelt Slimekre is. A vinyó ma már alapkövetelmény sajnos.
lenne egy kérdésem az avatarral kapcsolatban. szerzek az avataromra cuccokat játékokból de nem tom, rátenni őket mert az ikonjukban csak egy szürke felkiáltójel van és ha rámegyek nem csinál semmit. mi a hiba? mért nem engedi?
Ez nem slim.Az arcade azt jelenti,hogy nincs hozzá vinyó és headset.
Köszi.
Már csak azt szeretném kérdezni, hogy egy Xbox360 Arcade-val is ugyanolyan jól ellehet játszani mint a slimmel? Szóval berakom a játéklemezt az olvasójába, és lehet vele normálisan játszani?
Sziasztok! Szerintetek ez egy Slim Xbox360?
Xbox360
Ahol néztem ott az volt írva Xbox360 Arcade. Nem tudom ez jelent-e valamit ehhez kapcsolóan. Az XBOX360-hoz nem igazán értek, azért kérdezem.
A választ köszönöm.
Ez nem slim.Az arcade azt jelenti,hogy nincs hozzá vinyó és headset.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.