Űdv
az UNREAL ENGINE 3.0 játékok mint pl:RAINBOW SIX VEGAS,MEDAL OF HONOR AIRBONE .COD 4
jol futnának ezen a gépen: INTEL 3200MHZ processzor,1GB DDR2 533 ram
és egy GALAXY Geoforce 7600GS 256MB GDDR3 VGA.??
vagy választhatok és GALAXY 7300GT lenne 256MB és mellé 1.5 GB DDR2 ram
szerintetek melyik jobb??
Oh, hát már egy ilyen (egyéként egész impozáns) gépen is maxon fut? Hmm. Na, ezt se gondoltam volna. De az biztos, hogy a játék alatt nem a teljesen kész UE3 dübörög. Tehát a kövi ilyen játékok sokkal szebbek lesznek. Meg talán jobban optimalizáltak.
Dark: Azt ne feledd, hogy a Te gépeden közel nem fut max beállításokon, így azért nem jön le, hogy mennyire szép. És ez még az Unreal 3as motor egy korai darabja. Ami majd az U. Tournament 3 alatt fog futni az már sokkal szebb lesz.
Bocsi de az opcióknál nem volt amit feljebbtolhattam volna egyszerűen nem volt az on és a high fokozatoknál magasabb. Homályosíts már fel hogy mit kellet volna még állítanom hogy én is maxon tolhassam?
Dark: Azt ne feledd, hogy a Te gépeden közel nem fut max beállításokon, így azért nem jön le, hogy mennyire szép. És ez még az Unreal 3as motor egy korai darabja. Ami majd az U. Tournament 3 alatt fog futni az már sokkal szebb lesz.
Nálam így néz ki és nem szaggat! (P4 3Ghz, 2Gb Ram, 7600Gt)
Hát megmondom őszintén én azt hittem hogy szebb lesz. Sztem graf-ban jobban közelít a ghos recon: advenced warfighterhez. Ha ilyen lesz a többi Unreal 3-as graf. játék is hát nagyot csalódtam! Még egy kép.
Else megy a game shader model 3.0 támogatás nélkül? nekem x800 xt-m van, ami ugyebár csak a 2.0-t támogatja, és kissé idegesít h nemtok jáccani vele... Vagy ha van vmi megoldás léci segitsetek
Asszem az X1300Pro ismeri az SM3-at, úgyhogy igen. De a karid eléggé low-end, teljesítménye jóval a 6600GT alatt van, szal nem hinném hogy folyamatosan fog futni.
AZ ati radeon x1300 pro videókártyával,1GB DDR2 memória,intel pentium D 2,80 GHZ 2 magos procival, elindul???
Asszem az X1300Pro ismeri az SM3-at, úgyhogy igen. De a karid eléggé low-end, teljesítménye jóval a 6600GT alatt van, szal nem hinném hogy folyamatosan fog futni.
remélem olyan közepes grafikán futni fogszerintem a memória az nincs elég hzzá
Folyamatos FPS-sel (min. 25, de inkább felette) sztem: medium, 1024*768. De még így is lefog csusszani egy-két helyen a frame 15FPs alá, pl. a konfigomnál szereplő géppel 90%-ban bőven 40FPS felett van, de pl. a legelején tapasztaltam a 19-20FPS-t a rossz optimalizálás miatt (jó, 1280*1024, full de akkoris...)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.