Nekem nem tudom miért, de a textúrák hol feketék, hol eltünnek ha valaki tud segíteni az kérem ne habozzon.
köszi előre is.
(geforce 8600 GTS, 2 G DDR2, 2x2500Mhz proci)
Vedd meg a boltban! Ha neked eredeti van, akkor bocsi!
Nekem nem tudom miért, de a textúrák hol feketék, hol eltünnek ha valaki tud segíteni az kérem ne habozzon.
köszi előre is.
(geforce 8600 GTS, 2 G DDR2, 2x2500Mhz proci)
Kivetted a tokból és elkutyultad?Enjnye,remélem meglesz.
OFF: Most megyek haza,remélem ott vár az asztalomon az RS Vegas 2 Gurus ajándék,különben tényleg dübe jövök már,hogy egy hónapja nem küldik ki lassan....
ardes,irigylem a gondjaidat!sok sikert hozá,de én mindig,még mindig nem találom
reméljük at első,de nem az utolsó!csak az a kár hogy elb***am a cd-t valahova,hogy nem találom
Kivetted a tokból és elkutyultad?Enjnye,remélem meglesz.
OFF: Most megyek haza,remélem ott vár az asztalomon az RS Vegas 2 Gurus ajándék,különben tényleg dübe jövök már,hogy egy hónapja nem küldik ki lassan....
Ezért várom majd meg még a többiek válaszát is,amúgy megegyszer köszi.
ardes: Ha 1-el játszottál és nagyon tetszett akkor kissé csalódni fogsz. Akkora élményt nem fog nyújtani mint az 1 meg vannak bele teljesen felesleges ujítások, de szvsz jó játék, csak az 1-hez nem ér fel.
Nagyon érdekes a cikk,örülök hogy ilyen jó véleménnyel vagy róla,ez engem is bátorít.Köszönöm a választ(és a cikket).!
Ja és tetszik az írás is maga.
Azért várom a többiek véleményét is.....
ELECTROLUX-hát.. a játék ilyen sajnos!Nálam is ugyan így volt, szóval nem egyedi a probléma! Próbáltam a felbontáson állítani én is de hiába,szarul van optimalizálva az a helyzet!
Szerintem meg jó grafja van nem egy CRYSIS de azért élsímítással minden maxon szerintem szép és az optimalizálása is jóra sikerült az első részhez képest. Meg elég nagy terek vannak benne.
nekem semmi bajom a grafikájával,de egy kis részletességet télleg vihetek volna bele,de nekem igy is eccik...
Szerintem meg jó grafja van nem egy CRYSIS de azért élsímítással minden maxon szerintem szép és az optimalizálása is jóra sikerült az első részhez képest. Meg elég nagy terek vannak benne.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.