A grafikát miért nem lehet a vegas 2-ben részletesen lőni? Csak blur van, meg antialiasing. Jó lenne textúrákat állítani, meg hdr-t.
Azert mert szemetek voltak a keszitok es inkabb a konzolosokra figyeltek (magatol erthetodo ott nemkell alitani reszletesseget) En is hianyoltam, de az 1 be se lehetett...
A helyzet az, hogy a disztríbutortól közvetlenül elküldött bolti példánnyal nem sikerült bejelentkeznem a multiplayer menübe, de még csak a széria számot sem kérte a telepítő. Gyanúsnak tűnik nekem ez az egész...
Azért kérdem, hogy akinek sikerült már elérnie a multiplayer módot, az keressen meg privátban!
Érdekes, mert én ahogy beleeresztettem 1-2 tárat rámlőtt a rakétáival és megnyitotta az utat a házikóhoz, ahonnan aztán már csak végig kellett nézni, ahogy lelővik.
Könnyebb, mint gondolnád. Vonulj valami jó fedezékbe és lőjjed csak, majd amikor rakétázik másik fedezékbe. Onnan is lődd, majd újból rakétázik, akkoris másik fedezék, aztán be tudsz menni már a tenisz pálya melletti házba, ott meg csak húzd meg magad és várj.
Nem kell a helivel foglalkozni, ahogy kiérsz húzodj le, a katonákat szedd le a fedezékből, kb. 5 perc után a heli magától lezuhan.
Könnyebb, mint gondolnád. Vonulj valami jó fedezékbe és lőjjed csak, majd amikor rakétázik másik fedezékbe. Onnan is lődd, majd újból rakétázik, akkoris másik fedezék, aztán be tudsz menni már a tenisz pálya melletti házba, ott meg csak húzd meg magad és várj.
Halis! Segítségeteket szeretném kérni: az a problémám, hogy szeretnénk két gépen lanon vegas2-zni, de nem tudunk servert csinálni, mert kiírja, h "your ethernet cable is not connected". A hálózattal nincs semmi probléma. Próbáltuk hamachival, semmi... Ha tudtok, segítsetek pls.
Előre is kösz
Szerintem valamit nem jól állítottál be, próbáld meg még1x, de jól nézd meg hogy mit állítasz
Halis! Segítségeteket szeretném kérni: az a problémám, hogy szeretnénk két gépen lanon vegas2-zni, de nem tudunk servert csinálni, mert kiírja, h "your ethernet cable is not connected". A hálózattal nincs semmi probléma. Próbáltuk hamachival, semmi... Ha tudtok, segítsetek pls.
insanity írta: Már 2x végigtoltam, lassan minden ki lesz oldva
Jó neked, hogy ennyire élvezed; sztem az 1 sokkal jobb volt anno
Az 1 nekem is bejött, változatosabbak voltak a pályák, viszont itt jobb a történet és a kioldható cuccok miatt van kihívás. Ja és ami a legjobb, realistic fokozatban terrorist huntolni valami eszméletlen izgalmas!
Valaki elmondaná nekem, hogy a Vegas miben jobb mint a Lockdown? mert én csak a Lockdown-al játszottam, és azt hallottam, hogy a Vegas sokkal jobb? Most eléggé lement az ára, szerintem igy akkor bőven megérné megvenni.
Hát azért jobba Lockdown-nál, mert annál kis túlzással minden jobb Abban rettentően buta az AI, itt csak nagyon, abban ocsmány a grafika, itt szép, abban rossz az egész, itt fincsíí majdnem minden
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.