Próbáltátok a Desert Eagle + pajzs kombót? Nekem nagyon bejön. Nem fogyik el a lőszer, a pajzs megvéd, a DE-ből pedig elég 1 pontos lövés és halott az ellenfél.
Na Vegas-ba vagyok olyan jól lemodeleztél ,hogy nagyon! Hú, a Shoti nagyon tud alázni!Pláne ha van rajta egy jó kis távcső!Olyan király ,hogy a helikopteren tudud feljeszteni a fegyvereid!Nekem eddig a Shotgun és a G3KA4 fegyver tetszet a legjobban!!Nagyon király a gém!!!!!
Ja, szerintem is jó a shoti Nekem a hangulat meg a sérülési rendszer tetszik benne a legjobban és a non-stop action meg persze a HDR
Na Vegas-ba vagyok olyan jól lemodeleztél ,hogy nagyon! Hú, a Shoti nagyon tud alázni!Pláne ha van rajta egy jó kis távcső!Olyan király ,hogy a helikopteren tudud feljeszteni a fegyvereid!Nekem eddig a Shotgun és a G3KA4 fegyver tetszet a legjobban!!Nagyon király a gém!!!!!
A játék sokáig van még Mexikóba vagy már lasan elmehetek Vegas-ba?Most azután tortok nem sokkal ,hogy azt a nőt elfogtuk és felrobantanak valamit és egyedűl maradtam.
A játék sokáig van még Mexikóba vagy már lasan elmehetek Vegas-ba?Most azután tortok nem sokkal ,hogy azt a nőt elfogtuk és felrobantanak valamit és egyedűl maradtam.
Nagyon jó a játék!Csak az a gondom ,hogy a Multi-nál kér egy cd-key-t és az én kézikönyvemen nincs kód.Kéne ,hogy rajta legyen valami?
Én nem multiztam még, mert bevallom, nekem nem eredeti a game... Ha azt kér, akkor biztosan kell is, és persze a legfrissebb patchet is szedd le hozzá.
De én fogok ahogy megkaptam karácsonyra a Vegas-t!Már nagyon várom!Azt mondják nagyon jó biztos fog nekem is tetszeni!
Amúgy a régebbi részek közül a Rogue Spear tetszet a legjobban.
Ezen a configon elfog indúlni?
GeForce 6600GT,2GB RAM,3,2 Ghz proci
De én fogok ahogy megkaptam karácsonyra a Vegas-t!Már nagyon várom!Azt mondják nagyon jó biztos fog nekem is tetszeni!
Amúgy a régebbi részek közül a Rogue Spear tetszet a legjobban.
Ezen a configon elfog indúlni?
GeForce 6600GT,2GB RAM,3,2 Ghz proci
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.