Üdv valaki betudja linkeni azt az oldalt ahonnan a meg todnám szerezni a rain bow six vegas magyairtását. Tudom hogy van mert egyszer már meg volt de nem tom honna szereztem meg.
Üdv valaki betudja linkeni azt az oldalt ahonnan a meg todnám szerezni a rain bow six vegas magyairtását. Tudom hogy van mert egyszer már meg volt de nem tom honna szereztem meg.
elakadtam a vegas-ban egy helyen , nem tudom továbbvinni , nagyon megkérnélek Titeket, hogy aki tud az segítsen nekem Co-op-ban ; hamachin csinálnánk hálózatot és ugy lenne emgoldva THX előre is !!
Naná! Ez nem egy logika fejtörőkben bővelkedő kalandjáték. Lényegében végig lövöd a terroristákat. Aki itt elakad...
Egyébként minden effekt, és ficsőr bekapcsolva, és 1024-ben simán megy(persze, ezt nem dicsekvésképpen írom) Felfedezhettem volna előbb is ezt a gammát
Na Rego most átvertél!
Azt hittem h. oan a géped mint nekem v. rosszab és úgymegy......
domigery23 játékhoz magyarosítást itt találsz.
Viszont a game-t végigjátszás leírása nélkül is végig lehet vinni "szerintem".
Naná! Ez nem egy logika fejtörőkben bővelkedő kalandjáték. Lényegében végig lövöd a terroristákat. Aki itt elakad...
Egyébként minden effekt, és ficsőr bekapcsolva, és 1024-ben simán megy(persze, ezt nem dicsekvésképpen írom) Felfedezhettem volna előbb is ezt a gammát
Nem mondasz igazat, a tom klenszi játékok egyáltalán nem pörgősek, hanem kicsit némi túlzással: vontatottak.
Én nem általánosságot fogalmaztam meg. Én konkrétan az R6-Vegas-ról írtam, hogy pörgős.
Nem tudom, neked volt-e szerencséd hozzá, de ez messze nem nevezhető vontatottnak. Persze mindenki a maga habitusához méri a dolgokat.
Néhány napja fejeztem be a gammát.
A legjobb taktikai FPS. Iszonyú pörgős, egész jó AI, fantasztikus hangok, szép grafika (bár le kellett butítanom, mert nem elég neki az 1 GB ram, és az X1600-oso)
Sajnos nem túl hosszú, de néha elég nehéz volt. Ez egy picit megnövelte az élettartamát.
Jó hír, így lett vége: "TO BE CONTINUED"
Nem mondasz igazat, a tom klenszi játékok egyáltalán nem pörgősek, hanem kicsit némi túlzással: vontatottak.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.