Azzal a problémám akadt a hőn áhított vegas 2val hogy pixelhibás szegény. Már a menüben is villognak nagyobb darabok, de a játékben teljes a káosz. Fehérség, villigo pixelek.. ALig lehet valamit kivenni. 8800gtx em van, C2D E6750el. A legujabb NV driver (192) van fent. Más játékban mondanom sem kell nem csinálja. (CNC, COD4). 5letem sincs már mi lehet a baj. Valaki esetleg?
Akkor sajna nemtom mi lehet...
Gondolom neten szeretnél játszani vele... De ha nem akkor én a helyedben szednék hozzá crack-et. Azt hiszem ebben az esetben ez bocsánatos bűn
Van egy ki sgondom az indítással. Ha nem baj kimásolom amit már Darths topicjában is leírtam:
Ma vettem meg a játékot, most instaláltam, de indításnál egy SecuRomos hibaüzenettel fogad, hogy 'wrong disc inserted' (mintha másolt lenne és crackelni kéne). Fenn van az 1.6-os patch, de nem segített. Amit nem értek hogy nem is kérte a szériszámot, de gondolom nem ez a baj. Ha jóltudom a securommal volt már probléma..
domigery23 írta: Miért irják egy csomo helyen azt hogy a vegas 2ből ennyi megy ennyi páldányt adtak el? Pedig magyaron nem is jelent meg. Vagy igen és megint elnéztem valmit?
Elsősorban a konzolos eladásokra kell gondolni ilyenkor; ha jól tudom 2 millió felett járnak az eladások
Valaki elmondaná nekem, hogy a Vegas miben jobb mint a Lockdown? mert én csak a Lockdown-al játszottam, és azt hallottam, hogy a Vegas sokkal jobb? Most eléggé lement az ára, szerintem igy akkor bőven megérné megvenni.
Miért irják egy csomo helyen azt hogy a vegas 2ből ennyi megy ennyi páldányt adtak el? Pedig magyaron nem is jelent meg. Vagy igen és megint elnéztem valmit?
domigery23 írta:
Miért irják egy csomo helyen azt hogy a vegas 2ből ennyi megy ennyi páldányt adtak el? Pedig magyaron nem is jelent meg. Vagy igen és megint elnéztem valmit?
Elsősorban a konzolos eladásokra kell gondolni ilyenkor; ha jól tudom 2 millió felett járnak az eladások
Szerintem nagyon jó lett a vegas2-sajnos az enyém még nem érkezett meg ,de a haveromná x360-non végig vittük co-op-ban,a multija iszonyatosan erős,cimborákkal nagy élvezet lesz,de a cod-ot nem veri le.
Szeretnénk haverokkal coopban tolni az első részt. De olyan problémánk van, hogy 3 embernek vistája van, egynek xp. Az xp-s látja mindenki szerverét, de a vistások egymásét nem és az xp-set sem. Valaki nem ismer valamilyen megoldást?
Lehet coopban. ???
Az ugye jól tudom hogy azt jelnti hogy én lennék az egyik csapat tag? Mert szerintme olyat nem lehet az 1 ben. MIvel sokszor csak egyedül mozogsz.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.