Néhány napja fejeztem be a gammát.
A legjobb taktikai FPS. Iszonyú pörgős, egész jó AI, fantasztikus hangok, szép grafika (bár le kellett butítanom, mert nem elég neki az 1 GB ram, és az X1600-oso)
Sajnos nem túl hosszú, de néha elég nehéz volt. Ez egy picit megnövelte az élettartamát.
Jó hír, így lett vége: "TO BE CONTINUED"
Helló.Azt szeretném kérdezni,hogy mi lehet aprobléma ha a játék a betöltést követően megáll és visszatér az asztal.A kártyám ASUS EAX1050 256Mb,proci AMD Athlon 64X2 Dual-Core,ram 1Gb.Előre is köszi Benga.
Van egy jó hírem.Újabb patch jön a R6:Vegashoz.Július közepére van datálva.2 új game mod is lesz benne klikk ide és itt van bővebben.
Szegény X-Box -osok.Minden update 10 zöldhasú. nekünk meg ingyenes.
Bessas írta:
Van egy jó hírem.Újabb patch jön a R6:Vegashoz.Július közepére van datálva.2 új game mod is lesz benne klikk ide és itt van bővebben.
Szegény X-Box -osok.Minden update 10 zöldhasú. nekünk meg ingyenes.
Helyes, ránk fér már egy jó nagy folt! Remélem a beragadó géppityu hangokat javítják... Rohadtul idegesítő, amikor ez egész fordulót végigkíséri egy beragadt fegyver...
Üdv!A Vegas-szal próbálnék online játszani,de akárhányszor próbálom sohasem sikerül.Accountot csináltam minden pöpec azt leszámítva,hogy nem tudok felmenni a szerverekre.A játék is eredetiben van meg.Nem tudom hol lehet a probléma.Minden segítséget köszönök!...A single része mindent üt.
én nem régiben(1hete:? kaptam meg és nagyon király!
de nem merem megpróbálni multiban mert singleben is akad néha-néha
jó kis gép kell hozzá ...ez benne az egyetlen rossz
jah és nehéz!
jah és nehéz!
de jó nektek,hogy csak így veszik a jatejkokat.
nekem is kéne.
jah és nehéz!
Van aki nyomja a játékkal online multiban? Én nemrég kipróbáltam a többjátékos módját is, és azóta le se lehet szakítani a szerverekről! Kicsit hasonlít a CS-re, csak ugyanazzal a megfontoltsággal kell egymás ellen is játszani, mint a single player módban, kihasználva a fedezékeket és a lapokodás adta meglepetést! Egyszóval isteni kis játék mindenféleképpen, csak ajánlani tudom! Nah, az egyik Vegas szerveren megtaláltok...
és egy RADEON X1650pro gddr3 256MB vagy GALAXY GEOFORCE 7600GS gddr3 256MB
melyik jővőbiztosabb?? unreal engine 3.0 játékonál kb... melyik teljesit jobban?
gondolom legtőb embernek ilyesmi vga-i vannak
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.