Az Xbox kontrolleren a gombok mit jelentenek?
LT LB RT RB
Gondolom, hogy az L az a left az R pedig a right de a többi mit jelent?
Ja, és xbox emulator(vagy valami ilyesmi neve van)-ral bármelyik nem xbox 360 kontrollert lehet használni olyan játékokhoz amihez amúgy xbox kontroller kéne(PC-ről van szó)
A "B" az button, azaz gomb, a másik meg trigger, azt meg nem tudom pontosan hogy fordítják, nem akarok hülyeséget mondani.
A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.
Az Xbox kontrolleren a gombok mit jelentenek?
LT LB RT RB
Gondolom, hogy az L az a left az R pedig a right de a többi mit jelent?
Ja, és xbox emulator(vagy valami ilyesmi neve van)-ral bármelyik nem xbox 360 kontrollert lehet használni olyan játékokhoz amihez amúgy xbox kontroller kéne(PC-ről van szó)
Ez azt jelenti, hogy egy 2 hónapos profillal nem tudok már aktiválni 1 hónap gold-ot? És ha azzal nem aktiválom akkor azt nem számolja a három profilba amivel van 1 hónap gold-om ingyen, ügye?
Ügye egy konzolon 3 profillal tudsz aktiválni egy hónap ingyenes Gold-ot. Erre van valami időkorlát EGY PROFIL-nál, hogy meddig használható fel? Van egy régebbi profilom aminél szeretném aktiválni (Eddig csak a most használt profilomnál aktiváltam Gold-ot.), de se a konzolon se az Xbox.com-on nem találtam erre lehetőséget. Előre is köszönöm, ha esetleg valaki tudná a választ.
hát sajna az 576 sokszor ilyen én csak akkor szoktam onnan rendelni ha valami jó akció van, vagy ha a játékot nem tudom máshogy beszerezni csak ott ( ritka )
saját hülyeségem miatt kellene többet fizetni, szeretném a LE-t, de az az 5k különbség a sima és ekközött, nem biztos hogy megéri, főleg úgy, hogy a simához is kapok ajándék játékot és 4 multis karakter DLC-t. és akkor még 30-án FIFA12 is lesz...
az 576-nál 15k, míg az Überkonzolnál 12,5k. nincs különbség a kettő kiadás közt, mégis jóval drágább. érdekes
hát sajna az 576 sokszor ilyen én csak akkor szoktam onnan rendelni ha valami jó akció van, vagy ha a játékot nem tudom máshogy beszerezni csak ott ( ritka )
A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.
Nem, mert a profilom jó... viszont ha tesztelem a networkot, akkor more infóba olyasmit ír, hogy... "Your network doesn't have a sufficient MTU setting. Xbox live requires a minimum MTU setting 1364"... Na, ez mi?
Meg van az új Arcade, betettem a régi winchesterem, de nem találja meg a régi a profilomat, pedig System Settings Memoryban ott van. Tipp, hogyan érjen el?
Meg van az új Arcade, betettem a régi winchesterem, de nem találja meg a régi a profilomat, pedig System Settings Memoryban ott van. Tipp, hogyan érjen el?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.