Én speciel magasról teszek rá, hogy milyen grafikára képes egyik másik konzol amíg a játékmenet jó.
Plusz nem a poligonszámot kellene növelni jelenleg a játékokban, hanem jobban rámenni a dolog művészi oldalára.
A játékok kinézete rosszabb mint a valóság és nem is sokkal érdekesebb. Periódus.
Ha volt olyan gép, ami lassította a fejlődést, akkor az a Wii, és az is magával cseszett ki. Nem tudom, mi köze ennek a topichoz, mindenesetre a konzol vs. konzol háborút ne kezdjétek el, mert mennek a warnok, köszi!
Hát a BF3 alapból jobban néz ki PS-n, és ráadásul a DLC-k is egy héttel korábban fognak jönni PS-re. Akkor hogyan fog megjelenni Box-ra? Átnevezik BF 360-ra és kiadják, mint egy xbox exkluzív? És a többi platformra meg kiadják normálisan.
Akosvagyok: Miért kell mindent kétszer leírni? Ha nem válaszol senki, az nem jelenti, hogy senki nem látta, csak nem tud segíteni(vagy egyszerűen leszarja).
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Emlékszem Batman AA-mal mennyit szívtam ameddig nem vettem Xbox-ot (Utána már megvolt ügye az xbox joy ). Valamiért sosem ismerte fel a mezei Logitech kontrollert. Akosvagyok: A Fifa 12-höz elég egy Logitech kontroller, bár szerintem elég sokat támogat azokon kívül is.
Vagyis bármelyik kontrollerrel működik bármilyen játék csak mindig be kell majd állítani(kivéve xbox kontrollernél), hogy melyik gomb melyik?
Egyébként honna tölthetnék le egy emulator-t és hogy kell használni?
Amúgy csak azért kérdeztem, mert Fifa 12-t akarok venni és ahhoz nem árt egy kontroller,de nem akarok 10ezerért venni egy xbox kontrollert, de gondolom a FIfa 12 nem kompatibilis az összessel.
És azt nem tudjátok, hogy az xbox 360 kontroller emulator(biztos nem ez a neve. Mi a neve?) bármelyik kontrollerhez használható?(ez ugye arra való, hogy a nem xbox 360 konrollerrel is lehessen játszani olyan játékokat pc-n amelyikhez csak/főleg az xbox konroller jó)
És azt nem tudjátok, hogy az xbox 360 kontroller emulator(biztos nem ez a neve. Mi a neve?) bármelyik kontrollerhez használható?(ez ugye arra való, hogy a nem xbox 360 konrollerrel is lehessen játszani olyan játékokat pc-n amelyikhez csak/főleg az xbox konroller jó)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.