Sziasztok!
Nekem lenne 2 kérdésem.
1.Az Xbox HDD -nek mik a funkciói?(hülye kérdés de bővebben kifejtem!)Szóval az Xlive frissitések,játékmentések,zenék videók...,és a letöltős játékok tárolásán kívül van más funkciója?
Ebből jönne a 2. kérdés: 120GB vagy 240GB? Megéri e a plusz zsozsót a nagyobb?
Az első széria az Xboxokból pár hónapig bírta, akárhogy is vigyáztál rá, PS3-ból már a legrégebbi széria is átlagosan 1-2 évig. Aztán amikor az Xbox esetében már átlagosan bírták a 2008 környékén vettek 1-2 évig, akkor már a PS3 simán 3 vagy inkább több, a túlnyomó része még ma is él. Az új Xbox széria is már sokat bír, de a PS3 még mindig strapabíróbb, csak ha eleinte volt ötszörös különbség tönkremenetelben, most csak vagy másfélszeres-kétszeres.
Tény: A statisztikák 62%-át helyben találják ki az emberek.
Anti_Paladin: Mert a Metacritic a tesztelések és pontozások tévedhetetlen omegája ugye? Látatlanban könnyű fröcsögni
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
Anti_Paladin, nem tudom, miről beszélsz. Az AW's American Nightmare teljesen korrekt, a kezelhetősége és a játékmenete az alapjátékot idézi, a története kellően elborult (a The Writer DLC hangulatát viszi tovább) és kellően hosszú is. Az az igazság, hogy én kevesebb játékidőre számítottam, 1200 MS pontot bőven megért -- nekem 83-87%.
Igen, de tragikus, amit művel. Tulajdonképpen a kontroller jeleit fordítja le az egérnek és viszont. Mivel egy joy máshogy mozog, mint egy egér, az eredmény is elég nehézkes lesz. Egyszerűbb, ha megszokod a kontollert.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.