már nem az enyém én 6 évig nyüstöltem mint az állat volt hogy 10-12 órát nyáron is akkor nem halt be most eladtam ismerősömnek és sztem rossz helyre tette és nem szellőzött rendesen most fél év alatt adta meg magát kb
akk gyakorlatilag csak egy fél egy évvel meghosszabbodik az élettartama és utána megint előjön a probléma... igazából 6 vagyis mostmár 7 évig nem fordult elő ilyen amíg nálam volt kb 1x fagyott le. most meg egy fél éve elpasszoltam isminek
pontosan nem tudom mert nem az enyém hanem ismerősé, de ő azt mondta hogy a bekapcs gomb körül aminek zölden kéne világítani annak a 3/4 része pirosan világít. játszott és egyszer csak lefagyott a gép és utána mikor be akarta indítani az fogadta hogy pirosan világít a led
sziasztok első genes xbox 360-nál ha a bekapcsoló gomb körül az egy negyed része pirosan világít akkor ugye jól tudom hogy a proci leolvadt az alaplapról, vagyis hogy a forrasztás elengedte?
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha nem telepítem fel a játékot csak dvd-ről játszok a zúgáson kívül jár valamilyen hátránnyal? ( Most egyéni szociális probléma miatt így kell nyomnom néhány hétig csak nem az enyém a gép ezért kérdezem.)
Igen, hosszú távon koptatja az olvasófejet és karcolja a lemezeket.
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha nem telepítem fel a játékot csak dvd-ről játszok a zúgáson kívül jár valamilyen hátránnyal? ( Most egyéni szociális probléma miatt így kell nyomnom néhány hétig csak nem az enyém a gép ezért kérdezem.)
Egy kis segítségre volna szükségem.
Vettem egy transfer kit-et a régi merevlemezen lévő adataim átviteléhez az újra. Elvileg automatikusan fel kellene kínálnia az átvitelt. Nem teszi. Érzékeli, hogy van egy tároló az USB-re csatlakoztatva, de nem csinál vele semmit. A tárolók menüjében is csak Configure Now és Customize menüpontok vannak, és mindkettő azzal fenyeget, hogy törli a merevlemez tartalmát. A PC is érzékeli, de a PC szoftver (Xport 360) szintén nem látja. A kit utángyártott.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Üdv!
Nem lehet pendriveról semmiképp az xbox hdd-re zenét felrakni? Átalakítottam a pendrivot az xboxon memóriává és utána raktam rá egy számot, de mikor bedugtam az xboxba az egészet üresnek érzékelte.
Majd szeretnék xbox-ot vásárolni de monitorra szeretném rákötni. Melyik kábellel érdemes? VGA, DVI vagy HDMI?
a monitoron egyébként van hangszóró is azon jól szólnának a "játékok és egyebek" ??
Majd szeretnék xbox-ot vásárolni de monitorra szeretném rákötni. Melyik kábellel érdemes? VGA, DVI vagy HDMI?
a monitoron egyébként van hangszóró is azon jól szólnának a "játékok és egyebek" ??
Beat 'em up volt, és ha jól tudom igen volt valami történetszerűség, de sajnos ezt nem tudom biztosra, mert ha el is jutottunk valameddig a történetbe, akkor az valami nagyon jelentéktelen volt.
Verekedős játék volt? Beat 'em up? Volt benne valamilyen kampány?
Beat 'em up volt, és ha jól tudom igen volt valami történetszerűség, de sajnos ezt nem tudom biztosra, mert ha el is jutottunk valameddig a történetbe, akkor az valami nagyon jelentéktelen volt.
Most eszembe jutott egy játék, amivel anno az egyik haveromnál játszottam, de sehogy se jut eszembe a neve(ő neki se, az Xbox-át meg a játékait meg már eladta). Nem tudom, hogy konzol exkluzív e, de Xbox-on játszottuk az biztos(nem volt co-op, de szóval értitek). Annyira emlékszem belőle, hogy lehetett választani 4 ember közül(hogy különböztek-e tulajdonságokban/történetben, nem tudom, csak arra hogy az egyik színes bőrű volt, de a többi a többi viszont nem ), és így mindenféle embert kellett szétütni, de pl. fel lehetett kapni az éppen a sikátorban hagyott építkezési acélgerendát is, meg ilyen abszurd dolgokkal lehetett harcolni . És... más nem jut eszembe .
Tudom eléggé szegényes egy leírás ez, de csak egyszer játszottunk vele, akkor is csak keveset, és ennyi maradt meg.
Verekedős játék volt? Beat 'em up? Volt benne valamilyen kampány?
Most eszembe jutott egy játék, amivel anno az egyik haveromnál játszottam, de sehogy se jut eszembe a neve(ő neki se, az Xbox-át meg a játékait meg már eladta). Nem tudom, hogy konzol exkluzív e, de Xbox-on játszottuk az biztos(nem volt co-op, de szóval értitek). Annyira emlékszem belőle, hogy lehetett választani 4 ember közül(hogy különböztek-e tulajdonságokban/történetben, nem tudom, csak arra hogy az egyik színes bőrű volt, de a többi a többi viszont nem ), és így mindenféle embert kellett szétütni, de pl. fel lehetett kapni az éppen a sikátorban hagyott építkezési acélgerendát is, meg ilyen abszurd dolgokkal lehetett harcolni . És... más nem jut eszembe .
Tudom eléggé szegényes egy leírás ez, de csak egyszer játszottunk vele, akkor is csak keveset, és ennyi maradt meg.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.