Hali! Új vagyok itt, de azért jól jönne egy kis segítség.... Az Xboxmon az összes játékban(Dead Space 2, Force Unleashed 2, Alan Wake...) zavaróan recések az élek, főként a hosszú egyenes vonalak mentén, úgy mint a lépcsők és korlátok többek között, ráadásul távolról vibrálóak is. Ezen felül a közeli tárgyakon, karaktereken a textúrák nagyok, "rendezetlenek" és főként a kerek formák mentén nagyon zavaróak, illetve az árnyékok a pc-s low beállítást idézik......
Mindenféle beállítást próbáltam: 1080i-t és p-t, valamint 720p-t is....megpróbáltam a színeket állítani. A monitoron is állítottam a kontraszt, a megvilágítás és az élesség értékét 0 és 100 között, de ennek sem volt semmi gyakorlati haszna.....
Máshol azzal válaszoltak, hogy a box ennyit bír és nem lesznek jobbak az élek és az árnyékok.....Viszont különböző xbox-os videókon a képminőség köröket vert az én monitoromon látottakra, szóval tanácstalan vagyok, de az biztos, hogy így a játékélmény jelentősen csökken. Jelenleg egy Samsung P 2370 HD monitorom van és egy 2-ős hama hdmi kábellel van a boxhoz kötve....A monitort más fórumokon dicsérték és pc-veltársítva nem is volt vele gond, tehát én inkább a konzolra vagy a kábelre gyanakszom.
A segítséget előre is köszönöm.
farkaska91 írta:
Hali! Új vagyok itt, de azért jól jönne egy kis segítség.... Az Xboxmon az összes játékban(Dead Space 2, Force Unleashed 2, Alan Wake...) zavaróan recések az élek, főként a hosszú egyenes vonalak mentén, úgy mint a lépcsők és korlátok többek között, ráadásul távolról vibrálóak is. Ezen felül a közeli tárgyakon, karaktereken a textúrák nagyok, "rendezetlenek" és főként a kerek formák mentén nagyon zavaróak, illetve az árnyékok a pc-s low beállítást idézik......
Mindenféle beállítást próbáltam: 1080i-t és p-t, valamint 720p-t is....megpróbáltam a színeket állítani. A monitoron is állítottam a kontraszt, a megvilágítás és az élesség értékét 0 és 100 között, de ennek sem volt semmi gyakorlati haszna.....
Máshol azzal válaszoltak, hogy a box ennyit bír és nem lesznek jobbak az élek és az árnyékok.....Viszont különböző xbox-os videókon a képminőség köröket vert az én monitoromon látottakra, szóval tanácstalan vagyok, de az biztos, hogy így a játékélmény jelentősen csökken. Jelenleg egy Samsung P 2370 HD monitorom van és egy 2-ős hama hdmi kábellel van a boxhoz kötve....A monitort más fórumokon dicsérték és pc-veltársítva nem is volt vele gond, tehát én inkább a konzolra vagy a kábelre gyanakszom.
A képfelbontás beállítása csak a dashboardra érvényes, az összes játék 720p-t használ legfeljebb (de sok nem éri el azt sem). Ennél fogva természetes, hogy a kép recés. Ez van.
Artyom írta:
Ez szép és jó , csak az a baj , hogy nincs XboxLIVE-om , egy frissítésért meg azzé nem veszek , ha már úgyis megvan.
Miért kéne venni? Elég hozzá a silver tagság, ami ingyenes.
Nekem van vmi új dashboardom ,vagy nem is tom mim xboxra ,pendrive-on ... csak az a baj ,hogy az xbox nem ismeri fel azt a cuccot a pendrive-on. Átkonfigurálom de attól csak hely lesz , a fájlt nem ismeri fel .
Mit tegyek ?
Előre is kösz !!
Köszi a segítséget.
Szóval ha én egy megformázott pedrive-ra letöltöm a DLC-t akkor azt úgy veszi, mintha egy DVD-t tettem volna a gépbe ? És akkor használható
Jó, bocsi, elkerülte a figyelmem azt, hogy nincs helye Amúgy warezolt DLC-t nem lehet futtatni sima X30-anon. Ahozz már JTAGos gép kell... Márpedig nem sok ember mondhatja el magáról, hogy lenne neki. Illetve még... de ez már egy másik történet, amibe nincs értelme beleloholni.
Jah fellehet másolni a HDD-re a játékot de mondta hogy neki nincs helye és a játék dvd-t akkor is be kell tenni a meghajtóba. Azon kívül a box csak olvasni tud írni nem azt meg felejtsd el hogy PC-n belenyúlkálsz az eredeti lemezbe anélkül hogy kárt nem okoznál. DLC-t max akkor tudsz kiírni dvd-re ha már alapból a PC-n van ami pedig = a warezzal...
Nem tudom pontosan, nem DLC-ztem még sosem. De úgy tudom, hogy azt is fellehet másolni a feltelepített (vagy felmásolt) játék mellé és kész. Lehet indítani.
Az addig oké, én is használok pendrive-ot hozzá de mit akarsz kiírni? a dlc-t? és akkor hogy rakod be a játékot ha másik dvd-n van a dlc? hogy írod ki? vagy én értettem valamit félre?
Az xbox ugyanazt ismeri fel pendriveról mint lemezről. A pencit formázni kell a boxban és hogy újra használható lehessen megint formázni kell a gépen, hogy használhassam nem xboxos célokra is. Nekem kényelmesebb kiírni egy újraírható lemezre, mint tökörészni a pendriveal.
Pendriveról való updatek, demók, DLC-k szerintem túl bonyolultak, írd ki egy újrairtható lemezre. komfortosabb. (pencit formázni kell alapból a boxban).
Landser. írta:
Pendriveról való updatek, demók, DLC-k szerintem túl bonyolultak,
Pendriveról való updatek, demók, DLC-k szerintem túl bonyolultak, írd ki egy újrairtható lemezre. komfortosabb. (pencit formázni kell alapból a boxban).
Lehet még boltokban is venni de ha nagyon olcsón akarsz akkor tudok egy oldalt viszont ott csak utalással lehet fizetni. Ha ez nem játszik akkor bemész a legközelebbi 576-ba és ott adnak. (Ott adnak egy kódot amit Live-on beírsz és növeli az egyenleged)
Igen, rakj be egy pendrive-ot de előtte le kell formázni az xbox-on azaz a dolgokat mentsd le a PC-dre.
Szeretnék 800 pontot venni LIVE-ra , de nekem az Xbox csak bankártyás lehetőséget ajánl , de valahogy máshogy nem lehet venni ?
Valaki segítene , mert nem értek ehhez , amúgy a Batamn Catwoman DLC-t akarnám leszedni , de nekem csak 70 mb helyem van a Xboxon , akkor tegyek be pebdrivet, hogy arra töltse, ?
Valaki segítsen !
Előre is köszönöm !!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.