Az Xbox 360 azért 360, mert a MS szerint 360 fokban érkeznek ránk a különböző hangi és képi effektek. Tehát, nem hiszem, hogy XBOX 720 lesz a következő generáció neve, mert a két szög ebben az esetben ugyanaz lenne
Landser. írta:
Az Xbox 360 azért 360, mert a MS szerint 360 fokban érkeznek ránk a különböző hangi és képi effektek. Tehát, nem hiszem, hogy XBOX 720 lesz a következő generáció neve, mert a két szög ebben az esetben ugyanaz lenne
Akkor ez biza félrevezető marketing, mert hacsak nincs 360 fokos projektorod, akkor a képi hatások nem úgy érkeznek.
A 720 fok egyébként biztos azt jelentené, hogy kétszer megkerülnek a hatások, és úgy érik a fejedet. XD
Anti_Paladin írta: HakunaMatata írta: csga írta:És az miért akadályozná a Microsoftot abban, hogy így nevezze el? Mert nem tudnák eladni.
Miért nem?
Mert nem jó név.
Xbox 360- A játék 360 fokban vesz körül, ott vagy benne.
Xbox 720- A játék megnyit egy másik dimenziót?
Olyan nevet fognak neki adni, amire építhető marketing.
HakunaMatata írta:
Anti_Paladin írta: HakunaMatata írta: csga írta: És az miért akadályozná a Microsoftot abban, hogy így nevezze el? Mert nem tudnák eladni.
Miért nem? Mert nem jó név.
Xbox 360- A játék 360 fokban vesz körül, ott vagy benne.
Xbox 720- A játék megnyit egy másik dimenziót?
Olyan nevet fognak neki adni, amire építhető marketing.
Xbox361 "Because we're always 1 step ahead of ourselves"
Ma néztem a Vasököl című ultra középszerű filmet, ami egyébként tele van gagyi termékelhelyezésekkel (Dr Pepper, HP, Binq, Mercedes, stb.). Az utolsó harcnál legalább egy féltucatszor megjelent egy Xbox 720 (ugye ez a film a közeli jővőben játszódik) reklám a háttérben vajon mennyit fizetett ezért az MS?
Sziasztok!
Megválnék pár xbox játékomtól. A játékok mind karcmentesek és minden tartozék jár hozzá!
A játékok a következőek:
Alan Wake Limited Edition - 5 000 Ft
Call of Duty 4 GOTY - 4 000 Ft
Guitar Hero 5 - gitár nélkül 5 000 Ft, gitárral 12 000 Ft
Halo 3 - 3 000 Ft
Halo 3 ODST - 4 000 Ft
Halo Wars - Bontatlan 5 000 Ft, bontott 3 000 Ft
Halo Reach Limited Edition - 7 000 Ft
Naruto Rise Of A Ninja - 3 000 Ft
Red Dead Redemption - 5 000 Ft
Too Human - Bontatlan 2 000 Ft
Érdeklődni PÜ-ben lehet. A játékokról akár külön-külön is tudok képet küldeni ha kell! Ha egyben veszed akkor 45 000-ért odaadom és a Too Humant ajándékba adom!
és tudtok dobni egy linket hogy honnan tudom letölteni? mert én gugliban nem találtam 4 magos 3,2ghz-s amd proci és gtx 460 1 gb elég lesz szerintetek a játékok futtatásához? jó lenne a gépen tolni mert nem akarok új tv-t venni viszont a monitoromhoz nem lehet hozzákötni meg hangja sincs ugye és van egy pár xbox játék amit nagyon szívesen megvennék...
schuby írta:
és tudtok dobni egy linket hogy honnan tudom letölteni? mert én gugliban nem találtam 4 magos 3,2ghz-s amd proci és gtx 460 1 gb elég lesz szerintetek a játékok futtatásához? jó lenne a gépen tolni mert nem akarok új tv-t venni viszont a monitoromhoz nem lehet hozzákötni meg hangja sincs ugye és van egy pár xbox játék amit nagyon szívesen megvennék...
VGA kábellel biztos lehet csatlakoztatni monitorhoz a boxod. A hangot pedig egy 500FT-s átalakítóval a hangszóródba dugod. Amíg nem lett meg a TV-m (a katód után egy LCD. Nem kis ugrás ), addig én is ezt csináltam.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.