Az Otherworldösök - a PS4 konferenciához hasonlóan - az Xbox One prezentációról is összevágtak egy rövidke rekeszizom erősítőt. Szerintem óriási, nagyon tudnak videóprezentációt készíteni.
Nem értem mindenki miért cseszteti az új Xboxot >=(
Olvasd azt amit szeretsz és ne erőltesd a rosszat =)
Nekem a MS konzolja szimpatikusabb így összességbe :) bár annakidején nehéz volt választanom a ps3 és az xbox 360 között is, de az xbox 360 győzött. Ha veszek nextgen konzol eddig úgy van, hogy sztem az Xbox One-t veszem;)
A vicc az, hogy az Xbox One (de a PS3 is) bemutatása után egyre szimpibb a Wii U...
Már csak attól félek, hogy a Sony és az Ms is lekenyerezi majd a fejlesztőket és sok játék exkluzív lesz, vagy ha multiplatform is lesz, akkor is szándékoltan butítva lesz PC-re.
Vagy mint sok játéknál is volt idáig, hogy később adják ki és egy optimalizálatlan, használhatatlan konzol portot kapunk majd... De igazából meg is értem őket, pc-re egyre kevesebben vesznek játékot, egyszerűbb konzolon játszani, kényelmesebb is... nameg nem kell minden évben új videókártyát venni X ezrekért, hogy mennyen az adott játék.
A vicc az, hogy az Xbox One (de a PS3 is) bemutatása után egyre szimpibb a Wii U...
Már csak attól félek, hogy a Sony és az Ms is lekenyerezi majd a fejlesztőket és sok játék exkluzív lesz, vagy ha multiplatform is lesz, akkor is szándékoltan butítva lesz PC-re.
Az Otherworldösök - a PS4 konferenciához hasonlóan - az Xbox One prezentációról is összevágtak egy rövidke rekeszizom erősítőt. Szerintem óriási, nagyon tudnak videóprezentációt készíteni.
Egyelőre elég vicc a nextgen, a Wii U hatalmas csalódás, az Xbox One is kissé csalódás, a PS4 sem nagy szám de a három közül a PS4 tűnik messze a legjobbnak.
Igen, már találtam egy cikket ahol leírták, hogy nem lehet majd futtatni a "régi" 360-as játékokat majd a One-n. Bár bíztam benne, hogy valami hasonló megoldás lesz majd mint a Ps4-nél, de sajnos nem... Régi Gow-okat nagyon fogom sajnálni, hogy csak porosodnak majd a polcon...
Ezt nem igazán értem.
Mintha az X1 felzabálná első használat előtt a tulajdonosa korábbi X360-ját...
Igen, már találtam egy cikket ahol leírták, hogy nem lehet majd futtatni a "régi" 360-as játékokat majd a One-n. Bár bíztam benne, hogy valami hasonló megoldás lesz majd mint a Ps4-nél, de sajnos nem... Régi Gow-okat nagyon fogom sajnálni, hogy csak porosodnak majd a polcon...
Nos, a világért sem szeretném felhozni a warez témát, de előbb-utóbb valaki meg fogja oldani, ahogy egy idő után valaki felállított egy gyakorlatilag saját XBox Live szervert is, ami azóta is vígan fut és elérhető bárkinek.
A chipelős, flashelős, buherálós, warezolós megoldások sosem érdekeltek, nincs ez másképp ez esetben sem, a lényeg, hogy hivatalos X360 támogatás nem lesz az Xbox One-on.
Lehet, hogy ereje lenne rá, de az MS már hivatalosan is megerősítette, hogy a One nem fogja futtatni a 360-as játékokat. 5. kérdés és válasz.
Nos, a világért sem szeretném felhozni a warez témát, de előbb-utóbb valaki meg fogja oldani, ahogy egy idő után valaki felállított egy gyakorlatilag saját XBox Live szervert is, ami azóta is vígan fut és elérhető bárkinek.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.