Végül megkaptam a black ops 2-t ( az első pályán kívül nagyon tetszik), de nem értem, hogy a az öcsémmel osztott képernyőn akarok játszani, szerintem minden fegyver megvan. Hogyan lehet beállítani, hogy ne max. szintről induljak? Vagy alapból a multiban a max szintrol indulunk? Am nincs live-om még ingyenes sem, ha azt megcsinálom kezdhetem az elejérol? Mert nem szeretném max. szintrol kezdeni. Vagy valaki elmondja, hogy van ez?
Talán akkor TDU, bár én azzal nem játszottam. Fesztiválhangulatból meg annyira csillagos ötös, hogy a MS Pacific Rift szintjét is simán hozza. Év autós játéka nálam, ez biztos.
Tökéletesen meg van oldva az autók osztályozása és ezek alapján a versenyzés. Ez mondjuk GT5-ben brutálisan el volt baszva, máig nem értem hogy lehettek ennyire szerencsétlenek a Polyphony-nál. Gondolom Motorsport-ból vette át, de itt is működik. Pont ahogy a fizika. Árkádosabb, de érezni az autót, a súlyát és hatalmas különbségek vannak köztük. Normális belső nézet is van, Coloradó hihetetlenül gyönyörű, ahogy a grafika is úgy általában.
Ilyennek kellett volna lennie minimum az NFS-nek. Eddig nem is találtam Midnight Club L.A.-hez és Burnout Paradise-hoz méltó árkád autós játékot.
Ha már Paradise, itt is megáll az autó 270 km/h-ról 50 méteren?
Horizon jófajta?
Ha muszáj lenne, melyik korábbi autós játékhoz tudnád hasonlítani?
Talán akkor TDU, bár én azzal nem játszottam. Fesztiválhangulatból meg annyira csillagos ötös, hogy a MS Pacific Rift szintjét is simán hozza. Év autós játéka nálam, ez biztos.
Tökéletesen meg van oldva az autók osztályozása és ezek alapján a versenyzés. Ez mondjuk GT5-ben brutálisan el volt baszva, máig nem értem hogy lehettek ennyire szerencsétlenek a Polyphony-nál. Gondolom Motorsport-ból vette át, de itt is működik. Pont ahogy a fizika. Árkádosabb, de érezni az autót, a súlyát és hatalmas különbségek vannak köztük. Normális belső nézet is van, Coloradó hihetetlenül gyönyörű, ahogy a grafika is úgy általában.
Ilyennek kellett volna lennie minimum az NFS-nek. Eddig nem is találtam Midnight Club L.A.-hez és Burnout Paradise-hoz méltó árkád autós játékot.
Forza majdnem ugyanaz mint a Test Drive U. kis DiRT érzéssel. Jó játék volt, de semmiféle képen sem valami nagy szám. Idén szerintem csak 2 játék született, ami maradéktalanul megérte az árát. Darksiders II és AC 3. FC 3-ban nem hiszek annyira, hogy ütne, ellenben a Hitmannel, aminek még érkeznie kell. (idénre már csak ez a két cím maradt azt hiszem). Én tuti Hitmanre raknám le a voksom.
Annyira, mégsem más az izlésem mint nektek. A far cry 3-at mindenképp veszem ( én már odaadtam neki az év játéka címet ) , a forza horizon már meg is van , a skyrimot meg a boxhoz adják letölthetőben. És az ac3 meg ha még 1-2 játékot kaphatnék az lenne az egyik. Akkor még döntök a cod és a halo között. Holnap meglesz a gép a skyrimmal. Ja, és a tavaszi játék is megvan amit majd vesze : gta 5
Horizon jófajta?
Ha muszáj lenne, melyik korábbi autós játékhoz tudnád hasonlítani?
Annyira, mégsem más az izlésem mint nektek. A far cry 3-at mindenképp veszem ( én már odaadtam neki az év játéka címet ) , a forza horizon már meg is van , a skyrimot meg a boxhoz adják letölthetőben. És az ac3 meg ha még 1-2 játékot kaphatnék az lenne az egyik. Akkor még döntök a cod és a halo között. Holnap meglesz a gép a skyrimmal. Ja, és a tavaszi játék is megvan amit majd vesze : gta 5
Nekem is. PC lesz belőle. FC3-ban viszont trágya a multi.
Ennyi erővel meg akkor Skyrim. Ahhoz képest az FC nyílt világa faék.
Ja, nem is a multi miatt veszem év FPS-e gyanús, szép grafika, de a sztori az jobban érdekel, főleg a kellően zavarodott elméjű fő gonoszok érdekesek. De majd meglátjuk 8-9k-t minden esetre megér.
Ha rám hallgatsz, akkor egy FC3-at veszel inkább. Bár vannak kételyeim ott is, de az legalább nem cső FPS, vagy egy AC3-at. No meg ha már box, akkor Forza Horizon.
Nekem is. PC lesz belőle. FC3-ban viszont trágya a multi.
Ennyi erővel meg akkor Skyrim. Ahhoz képest az FC nyílt világa faék.
Köszönöm, a segítséget, és tudom, hogy hülye vagyok......, ezért,............................................................................ a Halo-t választom D. Az osztott képernyővel meggyőztél És a halonak jó a multija? Meg a pályái mekkorák?
Ha rám hallgatsz, akkor egy FC3-at veszel inkább. Bár vannak kételyeim ott is, de az legalább nem cső FPS, vagy egy AC3-at. No meg ha már box, akkor Forza Horizon.
Köszönöm, a segítséget, és tudom, hogy hülye vagyok......, ezért,............................................................................ a Halo-t választom D. Az osztott képernyővel meggyőztél És a halonak jó a multija? Meg a pályái mekkorák?
Nagyobbak, mint CoD-ban, de nem akkorák, mint egy BF-ben.
Bocs, de itt látszik igazán, mi a rákfenéje a játékiparnak és a fiatalabb játékosoknak. Ha FPS, akkor van CoD meg BF3. Mindkettő szar, de leginkább az első. A BF3 szimplán rossz konzolon, de PC-n is vannak vele súlyos gondok amik leginkább a fejlesztők hozzáállásából fakad. Miért? Mert ugye egyesek minden szar DLC-t megvesznek, lehúzhatják őket vele, mert anyuci megveszi. Gáz.
A Halo 4 minden téren veri ezt a kettőt. A CoD inkább egy nagyon buta Halo, még a 3. résznél is rosszabb és kevesebb a tartalom. Ezerszer jobb testreszabhatóság, az szóló mód is veri a CoD-ot (jézusom, még mindig kísért az 1. pálya abból a szarból).
Van osztott képernyő. Ha nem a Halo-t választod, buta vagy, bocs. Az meg, hogy szereted a CoD-ot nem annyira kifogás, mert a kettő alapja ugyan az. CoD fanatizmus, mint olyan igazából nem is nagyon lehet, mert az összes jobb mutlis FPS-nek hasonló az alapja csak szimplán több a tartalom és kevésbé übergagyi.
A CoD-ban egy valami eredeti, ami máshol nem nagyon van. Ez pedig az, hogy semmit nem fejlődik és lényegében szar. Ha valaki ezért imádja, hát legyen.
Na, akkor:
1. én szeretem a cod-okat, ez is tetszene sztem nekem (lehet,hogy csak a multi, de az igen ) .
2. akkor, ha a cod ennyire , akkor milyen játékot vegyek xbox-ra, ami FPS, sok fegyverrel, fegyverek alakításával (pl. hangtompító, acog scope.... ) (elég csak multiban) és jó a multija, jó a grafikája, és lehet benne 2-en multizni (osztott képernyőn) egymás ellen.
Én a battlefield 3-ra gondoltam, a 4-et nem várom meg, sokára jön , de ebben nem lehet sztem 2-en multizni osztott képen mert nagyok a pályák és így élvezhetetlen. Szóval kéne valam más.
dancsimano: Ha még nem szereztél HDMI kábelt, akkor azt mindenképpen kösd rá. Szerintem az a baj, hogy sima RGB-s kábellel próbálkozol. Sokat javít a látványon minden téren.
szupersanyi: KERÜLD EL MESSZIRŐL A BLACK OPS 2 NEVEZETŰ FÖRMEDVÉNYT. Nehogy megvásárold. Olyan brutálisan , hogy a legtöbb pályán csak fogtam a fejem, hogy mi történik éppen. Komikus az egész. (amikor lóhátról lelőttem rakétavetővel kb 6 helikoptert, és 8 tankot - minden túlzás nélkül). De vannak ennél rosszabbak is.
Pont elég ahhoz, hogy ne nézzen ki nevetségesen. És AA nélküli játékok jóval kevésbé néznek ki szarul, mint amik mondjuk 720p-ben futnak és nincs AA. Boxon mondjuk ritka, meg egyébként is. MLAA vagy más PP eljárás szinte mindig van, tehát a sírás az AA miatt elég gáz.
A Black Ops meg borzasztó döntés volt. Repült fél óra után. gyerekes, röhejes történések. 1. pályán nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Szaladgálsz fel-alá egy csatatéren amin úgy 100 ellenséges katona van, fedezék nélkül rohannak a másik fél ellen, akik veled vannak. Te pedig közöttük ugrabugrálsz. És 5 méterre lévő ellenfelek észre sem vesznek. Vicc. Nagyon szar, de tényleg. 12 éveseknek készült, de én nem tudom, hogy hogy tudják ezt élvezni.
Hát részemről nem szeressük a túlzott AA-t mert csak szétken. A natív felbontásnak több értelme van egy kis AA-val megtámogatva pesze. A felskálázásra meg mondhatjuk, hogy egész jó, de a végeredmény szempontjából annyira nem nyerő. Sőt sosem lesz ugyan az.
Azért a skálázás az kevéske. Persze TV-n messzebbről jó a 720 is.
Pont elég ahhoz, hogy ne nézzen ki nevetségesen. És AA nélküli játékok jóval kevésbé néznek ki szarul, mint amik mondjuk 720p-ben futnak és nincs AA. Boxon mondjuk ritka, meg egyébként is. MLAA vagy más PP eljárás szinte mindig van, tehát a sírás az AA miatt elég gáz.
A Black Ops meg borzasztó döntés volt. Repült fél óra után. gyerekes, röhejes történések. 1. pályán nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Szaladgálsz fel-alá egy csatatéren amin úgy 100 ellenséges katona van, fedezék nélkül rohannak a másik fél ellen, akik veled vannak. Te pedig közöttük ugrabugrálsz. És 5 méterre lévő ellenfelek észre sem vesznek. Vicc. Nagyon szar, de tényleg. 12 éveseknek készült, de én nem tudom, hogy hogy tudják ezt élvezni.
Na végül nem ac3, nem bl2 és nem is halo 4 hanem a cod bo2-t fogok venni. (Tudom az rosszabb ezeknél, meg a cod már lejárt, nincs benne új, de nekem tetszik minden cod, és ez is tetszeni fog, persze leginkább a multi miatt )
És még az a kérdésem, hogy ezen a monitoron mennek az xbox-os játékok (újjak, pl. black ops 2, far cry 3, skyrim, forza horizon, és majd a gta 5) 720-1080p-es felbontásban: Fujitsu Siemens ScenicView P19-2 (YENL12003 ??
És ahhoz hogy monitoromon játszak milyen kábeleket kell venni? És ahhoz hogy tv-n (van a tv-n hdmi) ?
Na végül nem ac3, nem bl2 és nem is halo 4 hanem a cod bo2-t fogok venni. (Tudom az rosszabb ezeknél, meg a cod már lejárt, nincs benne új, de nekem tetszik minden cod, és ez is tetszeni fog, persze leginkább a multi miatt )
És még az a kérdésem, hogy ezen a monitoron mennek az xbox-os játékok (újjak, pl. black ops 2, far cry 3, skyrim, forza horizon, és majd a gta 5) 720-1080p-es felbontásban: Fujitsu Siemens ScenicView P19-2 (YENL12003 ??
És ahhoz hogy monitoromon játszak milyen kábeleket kell venni? És ahhoz hogy tv-n (van a tv-n hdmi) ?
A konfigom ott van az adatlapomnál.
Akkor az ac3 kiesett. De nekem van olyan sandbox ami tetszik, mondjuk a gta, sleeping dogs és a far cry 3-ról meg tudom, hogy tetszeni fog. De az ac3 nem hiszem hogy annyira tetszene. Talán lehet, hogy a far cry 3 mellett a bl2-t és a halo 4-et is megvehetem.
Sziasztok! Most vettem egy xbox 360-at, kezdő vagyok a témában. A beállítások között ki lehet választani hogy Pal-50, vagy Pal-60 formátumban menjen. Ha 50-re állítom akkor szép a kép, viszont nem lehet elindítani a játékokat. Pal 60-on meg rosszabb minőségű a kép, a Tekken 6 szövegeit pl csak egy méterről tudom elolvasni, ami baromi zavaró.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.