Köszönöm szépen a választ! Majd kipróbálom másik elemmel is... Azt még megkérdezhetem, hogy a rezgés funkciót hol lehet kikapcsolni? Csak mert kerestem a beállításokban, de nem akadtam rá...
Xbox guide gomb. szélső jobb tab, ott valami P-betűs (lol) és azon belül Vibration.
Köszönöm szépen a választ! Majd kipróbálom másik elemmel is... Azt még megkérdezhetem, hogy a rezgés funkciót hol lehet kikapcsolni? Csak mert kerestem a beállításokban, de nem akadtam rá...
Nekem volt hasonló, akkor az elemek rosszul érintkeztek és amikor rezgett a kontroller arrébb csúsztak és kikapcsolt. Kikapcsoltam a rezgéseket és megoldódott a probléma nálam. Érdekes hogy ez csak 2 elemnél volt gond, a többinél nem, gondolom gyári hibásak voltak és egy kicsit rövidebb volt az egyik. Szerintem nálad is hasonló a gond.
Sziasztok!
Nem tudom mennyire értetek a controllerekhez, de azért megkérdezem, hátha.
Az a helyzet, hogy játszok az AC3-mal és amint megtámadnak a controller kikapcsol. Többször is megpróbáltam, de mindig ugyan az. A rezgés funkcióra gyanakodtam, de kiderült, hogy eléggé nem. Kipróbáltam az MW3-mal is ahol köztudott, hogy másodpercenként rezeg 98 milliót... ott semmi baja nem volt... De viszont itt adott egy támpontot, hogy villog az elemek töltöttségét jelző kis kör a controlleren... ami azért érdekes, mert megnéztem és 3-as a töltöttségi szintük... Visszatérve az AC3-hoz azért furcsáltam, mert mindig pontosan akkor kapcsolt ki amint megtámadtak... ha meg sikerült visszakapcsolnom akkor meg akkor kapcsolt ki amikor ütöttek... Eléggé bonyolult a szitu, tudom, de már nem volt jobb ötletem, mint itt megkérdezni...
Nem tudom eldönteni, hogy most érintkezési vagy elem hiba... mindenesetre azt még megpróbálom, hogy új elemeket teszek bele és akkor hátha... vagy a controllerem allergiás az AC3-ra És pont a Far Cry 3 előtt van nekem is ilyen szerencsém
Valakinek volt hasonló problémája, vagy esetleg mit ajánlotok mit próbáljak?
Ha eredeti a programod, akkor a készítők által beépített másolásvédelem miatt lehetetlen. Ha tört konzolod van tört játékkal akkor létezik hozzá magyar feliratozás és megoldás. (csak, hogy teljes legyen a válaszom.) De az bűncselekmény és nem szabad.
Egy hülye kérdésem lenne. Vettem boxra a Tiberium Wars-t de német, valami angolosítás, netán magyarosítás nem létezik hozzá? Vagy egyáltalán létezik ilyen?
Oké, megnézem.
És szerintetek a playIT-ra a helyszínen tudok majd még jegyet venni? Mert nem vettem, de szívesen elmennék. És nem tudom, hogy érdemes-e odamenni, és ott jegyet venni, vagy már úgysem lenne jegy?
És én a cod bo 2-t nagy ládás változatban kaptam, és nem tudom, hogy mire jo az érme ami benne van. Mert van rajta egy kód anit gondolom be kell irni valahova, de nem tudom, hogy hova és mire jó ( nem a dlc-k mwrt azok külön lapon vannak)? Ésa játék zenéi hol vannak?
Csak annyit találtam, hogy exclusive letölthető tartalmakat kapsz érte.
Nem lehet, hogy ha bereggelsz a hivatalos oldalra akkor ott be tudod váltani? Sok gammában így működik.
És én a cod bo 2-t nagy ládás változatban kaptam, és nem tudom, hogy mire jo az érme ami benne van. Mert van rajta egy kód anit gondolom be kell irni valahova, de nem tudom, hogy hova és mire jó ( nem a dlc-k mwrt azok külön lapon vannak)? Ésa játék zenéi hol vannak?
Felajánlja miután megcsináltad az avatart talán. Ott van, hogy 3, 12 és 1 hónap (ez 90% engedménnel), ott rá kell menni, hogy No thanks és utána előjön, hogy próbáld ki ingyen.
És azt hallottam, hogy ha veszek egy xboxot, kapok hozza 1 honap ingyen live-ot. Ezt hol leet aktivalni? Mert csinaltam egy liveot, de csak az ingyeneset.
Végül megkaptam a black ops 2-t ( az első pályán kívül nagyon tetszik), de nem értem, hogy a az öcsémmel osztott képernyőn akarok játszani, szerintem minden fegyver megvan. Hogyan lehet beállítani, hogy ne max. szintről induljak? Vagy alapból a multiban a max szintrol indulunk? Am nincs live-om még ingyenes sem, ha azt megcsinálom kezdhetem az elejérol? Mert nem szeretném max. szintrol kezdeni. Vagy valaki elmondja, hogy van ez?
Először is, hatalmas hiba volt. Bár mondhatom, reménytelen.
A kérdésedre a válasz pedig egyszerű. A system link és a helyi játék egy kalap alatt van, utóbbiban játszottatok, ott max szint lesz alapból. Multiban nem.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.