Hali, valaki tud valamit a rocksmith nevű játékról? Külföldi oldalakon október 18.-át írnak megjelenésnek, de hazai oldalakon nem láttam sehol sem a programot. Talán nem lesz kapható hazánkban?
Nrobesz97: A 4:3 képaránynál van, hogy levágja a két oldalát a játéknak, van, hogy felül-alul csíkos (ez a ritkább). Nem mondanám, hogy zavaró, de azért 16:9-ben jobb. Monitorra, ha van lehetőség akkor HDMI kábellel, vagy pedig VGA kábellel tudod rádugni.
Sziasztok!
Van nekem egy 17" LG LCD monitorom és ezen szeretnék játszani de ennek 4:3 a képaránya, na szval ez nem jelenthet gondot? Így is tudok HD-ben játszani torzulás vagy 2 fekete csík nélkül?És milyen kábel kellenne h rátudjam kötni a monitorra a boxot?
Dlork írta: Úgy döntöttem bepótolom a lemaradásom, és megveszem a Fable II-t X360-ra. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy az EDigitalban vajon a magyar feliratos kiadást árulják?
Tudtommal minden PAL-os verzióban benne van a magyar felirat, csak a lokálodat kell Magyarországra állítanod.
Egyébként szvsz a classics kiadással jársz legjobban. A legolcsóbb (576-ban 2,5k volt még tavasszal) és bennevan mindkét DLC.
,
Köszönöm a gyors választ. Megnéztem a classics-ot is, és csak 1k-val drágább a simánál, tehát szerintem azt veszem meg.
Úgy döntöttem bepótolom a lemaradásom, és megveszem a Fable II-t X360-ra. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy az EDigitalban vajon a magyar feliratos kiadást árulják?
Dlork írta:
Úgy döntöttem bepótolom a lemaradásom, és megveszem a Fable II-t X360-ra. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy az EDigitalban vajon a magyar feliratos kiadást árulják?
Tudtommal minden PAL-os verzióban benne van a magyar felirat, csak a lokálodat kell Magyarországra állítanod.
Egyébként szvsz a classics kiadással jársz legjobban. A legolcsóbb (576-ban 2,5k volt még tavasszal) és bennevan mindkét DLC.
,
Én speciel magasról teszek rá, hogy milyen grafikára képes egyik másik konzol amíg a játékmenet jó.
Plusz nem a poligonszámot kellene növelni jelenleg a játékokban, hanem jobban rámenni a dolog művészi oldalára.
A játékok kinézete rosszabb mint a valóság és nem is sokkal érdekesebb. Periódus.
+1. Kár, hogy a grafribik ezt sosem fogják megérteni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.