Ha recoveryzem a gamertagomat akkor a játékban elért eredményeim pl.MW2-ben 6 prestige 70lvl az átjön az új profilomra,vagy csak az achievmentek meg stb.?
Fuha...Ennyi achivadászt
Én nekem semmiből sincs meg az összes csak olyan van amiből 44-45 az 50-ből.
De Mortal Kombatból talán meglesz majd mind .
Ez a fatality tök poén .Állandóan ezt próbálom beadni Ermacel .
Amúgy olyanról szabad érdeklődni,hogy a következő Guruban lesz-e Mortal Kombat teszt?
Grunter írta:
Amúgy olyanról szabad érdeklődni,hogy a következő Guruban lesz-e Mortal Kombat teszt?
Hivatalos válaszom: fingom sincs.
Amúgy az Alan Wake lesz a következő kimaxolandó darab...
Fuha...Ennyi achivadászt
Én nekem semmiből sincs meg az összes csak olyan van amiből 44-45 az 50-ből.
De Mortal Kombatból talán meglesz majd mind .
Ez a fatality tök poén .Állandóan ezt próbálom beadni Ermacel .
Grunter írta:
szabad érdeklődni,hogy a következő Guruban lesz-e Mortal Kombat teszt?
Ez most lehet, hogy hülye kérdés lesz: március 13-án befizettem az Xbox Live Gold-ra. Örülök is neki, nyomom a Halo: Reach-et ezerrel. A szolgáltatás ugye minden hónapban automatikusan meghosszabbítja önmagát, meg is tette, mivel ápr. 19-én még játszottam. Számla az új hónapról viszont nem jött, pedig sms értesítést kapok mindenről. Megnéztem a számlatörténetemet és nem vontak le. Miért?
BelsoValtozas írta:
Ez most lehet, hogy hülye kérdés lesz: március 13-án befizettem az Xbox Live Gold-ra. Örülök is neki, nyomom a Halo: Reach-et ezerrel. A szolgáltatás ugye minden hónapban automatikusan meghosszabbítja önmagát, meg is tette, mivel ápr. 19-én még játszottam. Számla az új hónapról viszont nem jött, pedig sms értesítést kapok mindenről. Megnéztem a számlatörténetemet és nem vontak le. Miért?
Lehet év végén küldik egybe az egészet. Nem tudom én mindig egybe veszek 1 évest.
Chocho:
Grat, én RDR-el szenvedek... olyan achi-k vannak benne amik nagyon sok időbe tellenek és kedve sincs belekezdeni az embernek vagy pedig olyanok amikhez 40% szerencse kell esetleg olyanok amik nem is rajtad múlnak hanem a csapattárson/ ellenfelen...
Nem értem a kérdést.
A recover gamertag annyit tesz, hogy leszedi a profilodhoz kötődő információkat (achievementek, DLC-k, stb.) a konzolra.
PC-n ezt teljesen értelmetlen megcsinálni, mivel úgy sem tudnád használni ezeket semmire.
Természetesen az xbox.com oldalon be bírsz jelentkezni a profilodba.
Igen, ott jelentkeztem be és ugye ott írja, hogy egy amerikai címen vagyok regisztrálva, azt akarnám átírni M.O.-ra... bár lehet hülyeség vele foglalkoznom, míg nincs meg a boxom... bocs ha hülyeségeket kérdezek, de nem nagyon vágom, hogy mi hogyan van..
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy régebben a gta4 és a Gears of war miatt regisztráltam egy X-Box live fiókot... és mostanában szeretnék venni majd egy xbox-ot, szóval az érdekelne, hogy ezt a fiókot fogom tudni majd használni? A másik meg az, hogy ugye akkor ez egy amerikai címen lett regisztrálva, hogy ez gond-e vagy hogy hol tudnám átírni címet Magyarországra?! Előre is köszi a segítséget...
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy régebben a gta4 és a Gears of war miatt regisztráltam egy X-Box live fiókot... és mostanában szeretnék venni majd egy xbox-ot, szóval az érdekelne, hogy ezt a fiókot fogom tudni majd használni? A másik meg az, hogy ugye akkor ez egy amerikai címen lett regisztrálva, hogy ez gond-e vagy hogy hol tudnám átírni címet Magyarországra?! Előre is köszi a segítséget...
A magyar Witcher könyvről eszembe jutott h jó lenne a Metro 2033 s magyarul! Erről meg eszembe jutott maga játék. A kérdés:
Metro 2033
vagy
S.T.A.L.K.E.R.
?????????????
Chocho írta: Nekem speciel csalódás volt a GeoW 2. Az első rész egy élvezetes dara játék volt, de a 2-től én fejlődést vártam, ha másban nem, hát a grafikában. Aztán eltelt két év, kijött, és szebb volt ugyan kicsit, de nem annyival, mint vártam volna. Az AI meg szintén nem lett okosabb.
ez így van
Hali!
Milyen kábelt kellenne vennem az X360-amhoz, hogy azon a részén amit az xboxba kötök legyen optical cable bemenet?(a képi megjelenítésért felelős kábelről van szó)mert nekem kellenne optikai kábel bemenet headset miatt és megnéztem a sima microsoftos A/V kábelen nincs optikai bemenet...
Nekem speciel csalódás volt a GeoW 2. Az első rész egy élvezetes dara játék volt, de a 2-től én fejlődést vártam, ha másban nem, hát a grafikában. Aztán eltelt két év, kijött, és szebb volt ugyan kicsit, de nem annyival, mint vártam volna. Az AI meg szintén nem lett okosabb.
Chocho írta:
Nekem speciel csalódás volt a GeoW 2. Az első rész egy élvezetes dara játék volt, de a 2-től én fejlődést vártam, ha másban nem, hát a grafikában. Aztán eltelt két év, kijött, és szebb volt ugyan kicsit, de nem annyival, mint vártam volna. Az AI meg szintén nem lett okosabb.
ez így van
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
Itt nem arról beszél,hogy a GoW 2 egy kalap ,hanem arról,hogy semmilyen újítást nem vittek bele és ez bizony elég,egy hatalmas csalódáshoz..
Doomsday: Azt mondom neked,hogy a Wolfenstein 3D-nek jó volt a grafikája,meg a játékmenete is,meg a zenéje is.Akkor te elfogadnád azt,hogy a te elved szerint ezt mondanák a fejlesztők:"Minek újítani?Majd lenyomjuk ezt kismilliószor az emberek torkán"...Kell újítani azon is ami jó,mert az emberek egy idő után hatalmas lehúzásnak érzik majd az egészet.
de nem feltétlenül egyik részről a másikra.
bőven elég ha csiszolgatnak rajta. ami tökéletesen működik, azon nem kell változtatni feleslegesen, max javítani
Itt nem arról beszél,hogy a GoW 2 egy kalap ,hanem arról,hogy semmilyen újítást nem vittek bele és ez bizony elég,egy hatalmas csalódáshoz..
Doomsday: Azt mondom neked,hogy a Wolfenstein 3D-nek jó volt a grafikája,meg a játékmenete is,meg a zenéje is.Akkor te elfogadnád azt,hogy a te elved szerint ezt mondanák a fejlesztők:"Minek újítani?Majd lenyomjuk ezt kismilliószor az emberek torkán"...Kell újítani azon is ami jó,mert az emberek egy idő után hatalmas lehúzásnak érzik majd az egészet.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.