Majd a boltba gondolkozok egy fél órát azt majd leemelem valamelyiket a polcról
Hát én azt tudom tanácsolni hogy próbálj meg keresni rendes teszteket a játékról (ne ilyen rohadék kritikusosat). És aszerint dönts. Ja és nézegesd a fórumokat is. Olvasd hogy mit mondanak a legtöbben a játékról és így döntsél!
molnarbenjamin. írta: Üdvözlet!
(Előre szólok, hogy a kábelek neveiről lövésem sincs, szóval megpróbálom inkább körülírni őket)
Az Xbox 360-om a monitorra csatlakoztatva használom, de a probléma az, hogy már egy jó ideje nincs hang. Eddig úgy volt megoldva, hogy volt a kábel, ami megy a monitorba, annak egy elágazásán van a két hangért felelős dugó. (Egy piros, és egy fehér) Van egy elosztó, amibe szépen megy a piros és a fehér, az elosztón is van egy dugó az ment a most hiányzó kábelbe, és a hangszórók kábelét is a most hiányzó kábelbe dugtam bele, és tökéletesen működött. A gond az, hogy a kábel, amibe ment az Xboxos hang és a hangszórók is, tönkrement. Már vagy egy éve keresek ilyen kábelt, de az égvilágon sehol nem találok. Valakinek van bármi ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha jól értem az AV bemenetből ment egy elosztókábel, aminek az egyik fele D-sub, a másik pedig az RCA hangsávja.
Lehet ilyet kapni Mo.-n
Hali!
Szerintetek melyik játék lenne a legjobb választás?
-Call of Duty Black Ops
-Bulletstorm
-Shift 2
Üdvözlet!
(Előre szólok, hogy a kábelek neveiről lövésem sincs, szóval megpróbálom inkább körülírni őket)
Az Xbox 360-om a monitorra csatlakoztatva használom, de a probléma az, hogy már egy jó ideje nincs hang. Eddig úgy volt megoldva, hogy volt a kábel, ami megy a monitorba, annak egy elágazásán van a két hangért felelős dugó. (Egy piros, és egy fehér) Van egy elosztó, amibe szépen megy a piros és a fehér, az elosztón is van egy dugó az ment a most hiányzó kábelbe, és a hangszórók kábelét is a most hiányzó kábelbe dugtam bele, és tökéletesen működött. A gond az, hogy a kábel, amibe ment az Xboxos hang és a hangszórók is, tönkrement. Már vagy egy éve keresek ilyen kábelt, de az égvilágon sehol nem találok. Valakinek van bármi ötlete?
molnarbenjamin. írta:
Üdvözlet!
Ha jól értem az AV bemenetből ment egy elosztókábel, aminek az egyik fele D-sub, a másik pedig az RCA hangsávja.
Üdvözlet!
most készülök bevezetni a WiFi-t boxra de nagyon vágom. Viszont valaki ezeket linkelte nekem hogy ezeket kell megvenni és kész!
http://www.argep.hu/product_1180867.html
és
http://www.konzolvilag.hu/xbox360/-xbox-360-wireless-n-network-adapter-wi-fi-/1760
na most ez így tényleg ok?
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
pénteken sikerült szert tennem a saboteur és a batman játékokra most újra az 576 felé veszem az irányt
melyiket ajánlanátok
Operation Flashpoint Dragon Rising
vagy
Red Dead Redemption
Én most akárki megkérdi a Mortal Kombatot ajánlom .
pénteken sikerült szert tennem a saboteur és a batman játékokra most újra az 576 felé veszem az irányt
melyiket ajánlanátok
Operation Flashpoint Dragon Rising
vagy
Red Dead Redemption
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
Még az is átmegy hogy milyen fényerősség van beállítva.
És h azon az accounton amin non prestige 31 vagyok és van goldom és arra szeretném recoveryzni a másik profilomat amin nincs gold akkor azon amelyiken van gold akkor elveszik a gold vagy mi lesz?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.