kacsurka írta: Mark94 írta:köszi a választ akkor csak megveszem a wifit és már megy is
Megveszed a wifit?:O Veszel egy routert és azzal csinálsz otthon wifihálózatot a net előfizetésedből. Vagy te is erre gondoltál, vagy csak rosszul fogalmatál, az nem tudom. Vagy én vagyok hülye.
megnyugtatlak én vagyok a hülye rosszul fogalmaztam
Mark94 írta:
kacsurka írta: Mark94 írta: köszi a választ akkor csak megveszem a wifit és már megy is
Megveszed a wifit?:O Veszel egy routert és azzal csinálsz otthon wifihálózatot a net előfizetésedből. Vagy te is erre gondoltál, vagy csak rosszul fogalmatál, az nem tudom. Vagy én vagyok hülye.
Ok, csak nem voltam biztos, hogy érted, hogy mit szeretnél. Amúgy tetszik az avatarod, nincs meg véletlen nagyobban? (ha van küldhetnél linket privátban.)
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Mark94 írta: köszi a választ akkor csak megveszem a wifit és már megy is
kacsurka írta:
Mark94 írta: köszi a választ akkor csak megveszem a wifit és már megy is
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
Sziasztok!
Nem tudom ez e az a topick ahova kéne ezt írnom majd biztos megmondjátok!
Nekem van egy használt xbox360 om de nincsen hozzá tárhelyem.
ha valaki megválna egy 250 gb os merevlemeztől és eladná nekem szívesen meghallgatom!
választ kérem levélben írja!
Kolaka
Citro írta: Tipikusan az a játék, amelyiknél az egyik szemed sír, a másik meg nevet. Felemás az egész. Vannak olyan részei, amik kúrva jók, és vannak olyan részei, aminél fogni fogod a fejed, hogy fúdeszar. Ez igaz a játék egyes elemeire is, és a történetszál szakaszaira is...
Nem kifejezetten az a játék, amivel tökéletesen elégedett leszel, de azt sem mondom, hogy nem érdemes egyszer beszerezni, mert tud adni jó élményt is.
Blablablabla... ja, igen, szóval érdemes megvenni, ha nem zavar, hogy sokáig lineáris.
Ja és az utolsó boss nagyon szemét. De ez már FF-es hagyomány...
Chocho:mostanába nagyon tanulsz nem?mert keveset látlak boxon
Tipikusan az a játék, amelyiknél az egyik szemed sír, a másik meg nevet. Felemás az egész. Vannak olyan részei, amik kúrva jók, és vannak olyan részei, aminél fogni fogod a fejed, hogy fúdeszar. Ez igaz a játék egyes elemeire is, és a történetszál szakaszaira is...
Nem kifejezetten az a játék, amivel tökéletesen elégedett leszel, de azt sem mondom, hogy nem érdemes egyszer beszerezni, mert tud adni jó élményt is.
Blablablabla... ja, igen, szóval érdemes megvenni, ha nem zavar, hogy sokáig lineáris.
Ja és az utolsó boss nagyon szemét. De ez már FF-es hagyomány...
Chocho te mindig jó fej vagy.
köszi a választ akkor csak megveszem a wifit és már megy is
Mark94 írta:
köszi a választ akkor csak megveszem a wifit és már megy is
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Üdv!
Nemrég tettem szert egy xbox 360 arcade gépre. Eddig sosem volt konzolom, teljesen pc párti voltam. Így nem sok mindent tudok az xbox-ról sem. Az érdekelne hogy tudok vele multizni? Hogy kötök rá netet és a net lehet e WiFi? és egyálltalán hogy működik a WiFi? csak egyszer kell megvenni vagy az is havidíjas?
köszi
Mark94 írta:
Üdv!
Nemrég tettem szert egy xbox 360 arcade gépre. Eddig sosem volt konzolom, teljesen pc párti voltam. Így nem sok mindent tudok az xbox-ról sem. Az érdekelne hogy tudok vele multizni? Hogy kötök rá netet és a net lehet e WiFi? és egyálltalán hogy működik a WiFi? csak egyszer kell megvenni vagy az is havidíjas?
köszi
A kérdéseidre a választ kb. fél perc goggle-özés után meg lehetne találni, de azért jó fej leszek, és válaszolok.
Az új Xboxokon van wifi, a régiekre venni kellett. Amúgy meg ja, csak rákötöd a netet, megveszed a Gold tagságit (lehet havi, háromhavi, illetve éves kódot is kérni), és már megy is a móka.
köszi
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
ha xbox liveon megveszek vagy feloldok valamit akkor azt hányszor tölthetem le? akárhányszor mint steamen?
Még egy kérdés olyat lehet csinálni hogy megveszek egy dobozos játékot és azt felregisztrálom livera, hogy később le lehessen onnan tölteni vagy ilyen nincs?
schuby írta:
ha xbox liveon megveszek vagy feloldok valamit akkor azt hányszor tölthetem le? akárhányszor mint steamen?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.