Plo Koon írta: Valaki rendelt már innen? megbízható? http://livekodok.hu/
Én igen. Nem csak megbízható, de segítőkész is a csapat. Csak ajánlani tudom őket.
matyi011 írta: akkor én is felteszek egy kérdést OFF: jatekcsere.hu ez mennyire megbízható (mármint nem vernek át meg ugy hogy zajlik itt a cserélés? )
Hát erről az oldalról még nem is hallottam eddig... A jatekaim.hu azonban megbízható és nagyon hasonló profilú site.
Chocho írta:
Hát erről az oldalról még nem is hallottam eddig... A jatekaim.hu azonban megbízható és nagyon hasonló profilú site.
ezen az oldalon hogy lehet PÜ-t küldeni valaki másnak?
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
amit a játékok visszajátszás funkciójában elmentek videót(nba 2k11),azt valahogy meg lehet szerkeszteni pc-n??(mert amiket láttam a neten felvevő megoldások,vagy nagyon minőségűek,vagy 20któl kezdődnek)
Hát Hauppage HDPVR-el felveheted és aztán megtudod gépen szerkezteni de az 60k...
amit a játékok visszajátszás funkciójában elmentek videót(nba 2k11),azt valahogy meg lehet szerkeszteni pc-n??(mert amiket láttam a neten felvevő megoldások,vagy nagyon minőségűek,vagy 20któl kezdődnek)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.