Meglehet állítani a letöltést sőt ha belépsz egy játék multiplayer részébe még le is pause-olja hogy ne legyen laggod. Illetve van olyan opció is hogy kikapcsolás után "csökkentett" üzemmódban megy tovább a gép és a letöltés majd ha készen van akkor automatikusan leáll.
Wiqqah írta: Ha így van ez tényleg krva gáz. PS3-on ha egyszerre töltesz akár 10 dolgot is, akkor is meg lehet szabni, hogy azok közül melyiket töltöd, melyiket stoppolod le, stb. (pause, continue, pending stb)
Szerintem is ciki.A srácok azt írják alant, hogy a kilépés után onnan folytatja, de én egyszer próbáltam ezt, és elkezdte elölről. Akárhogy is, csak simán megállítani nem lehet, és rendes letöltési sorrend sincs. Az MS mondjuk elég faramuci, ha online-ról van szó, talán okuk van rá.
Ezio: Mi lenne irónia? Nem értelek.
gépre is lehet kontrollert kötni
am kérdés az xboxnál ha liveról töltök vmit akkor lehet azt csinálni hogy egy ideig töltöm félbeszakítom és majd később onnan folytatom mint steamen?
gépre is lehet kontrollert kötni
am kérdés az xboxnál ha liveról töltök vmit akkor lehet azt csinálni hogy egy ideig töltöm félbeszakítom és majd később onnan folytatom mint steamen?
Ezio_Auditore_Da_Firenze17 írta: nah szerintem megfogom venni a test drive unlimited 2-t
Szerintem én is de mire jobb vétel szerintetek?PC-re vagy konzolra
hát én kontrollerel jobban szeretek vezetni mint billentyüzettel ,de mivel van most egy erős gépem igy elég nehéz,sztem én megvárom hogy lesz e demo vagy kiprobálom valahol vagy olvassok róla sok tesztet
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.