Na mindegy. Amúgy még annyit, h a boxhoz adtak ilyen sima AV kábelt. Ez a nem hd cucc Láttam, h a tartozékoknál is így van feltüntetve, akkor így feltehetem, ugye? Tehát, h "x360 AV kável eladó"...
Az lenne a kérdésem, hogy az x360-ak különböző tápokkal működnek? Az enyém 175w-os, de láttam a neten 203w-osat is. Akkor ez most hogy van? Csak mert felakarom rakni hirdetésbe, de nem tudom, h mit írjak oda, hogy ez milyen boxokhoz jó.
hát ha TV kell, és nem monitor,akkor minimum 100k-ra számíts egy Full HD-ért.HD Ready már kapható 60-70 körül is,de a 2 azért nem ugyanaz,ha van rá keret,mindenképp Full HD javasolt.mindenképpen vagy LG-t vagy Samsungot vegyél.
link én egy ilyesmiben gondolkodnék
Igen, TV lenne a legjobb, azért menjenek a TV adók is néha szüleimnek Y
Nem olcsóak sajnos, hát igen fizetnünk kell érte keményen
Köszi mindenkinek!
Az az igazság nem sokat konyítok hozzá valami jó árban lévőt és jó félét, de nem fog összejönni és gondolom kevésért nem adják a Full HD TV-ket.
Volt szó Samsung-okról és másokról is esett szó, de nem tudom árban hogy vannak. Tudnátok javasolni pár oldalt?
Nem tudom, de gondolom használtan rizikós lenne picit ilyesmiket vásárolni újonta ott a garancia, de a külföldről vásárolt dolgokról mi a véleményetek? Lehetne idehaza is szervízbe vinni ugyanúgy ellátnák a gondját, ha van rá gari?
Előre is köszi!
Üdv.: J
hát ha TV kell, és nem monitor,akkor minimum 100k-ra számíts egy Full HD-ért.HD Ready már kapható 60-70 körül is,de a 2 azért nem ugyanaz,ha van rá keret,mindenképp Full HD javasolt.mindenképpen vagy LG-t vagy Samsungot vegyél. link én egy ilyesmiben gondolkodnék
Az az igazság nem sokat konyítok hozzá valami jó árban lévőt és jó félét, de nem fog összejönni és gondolom kevésért nem adják a Full HD TV-ket.
Volt szó Samsung-okról és másokról is esett szó, de nem tudom árban hogy vannak. Tudnátok javasolni pár oldalt?
Nem tudom, de gondolom használtan rizikós lenne picit ilyesmiket vásárolni újonta ott a garancia, de a külföldről vásárolt dolgokról mi a véleményetek? Lehetne idehaza is szervízbe vinni ugyanúgy ellátnák a gondját, ha van rá gari?
Seashine írta: akkor monitorban is LG,ott van pixelgari,és árban is jók.válaszidőben pedig verik a többit a jobb monitorjaik ahogy nézem.
Nem, monitorban is Samsung, mert az LG között nagyon sok az eleve rossz darab (tapasztalat).
jó én nem tapasztalatból beszélek,hanem amit a neten látok.jelenleg nekem is samsungom van de nem én vettem,hanem kaptam.
karácsony környékére én is szeretnék új monitort,mert a jelenlegi nem HD,akkor körülnézek samsungoknál
akkor monitorban is LG,ott van pixelgari,és árban is jók.válaszidőben pedig verik a többit a jobb monitorjaik ahogy nézem.
dragon83:
igen,az kétségtelen,hogy a samsung csúcsminőség,de ahogy az apple-nél,itt is megfizeted azt,hogy ott van rajta az a samsung-felirat.akinek telik rá,az mindenképp samsungban gondolkodjon,de eddig az én LG-m is tökéletesen kiszolgálta az igényeimet.
Seashine írta:
akkor monitorban is LG,ott van pixelgari,és árban is jók.válaszidőben pedig verik a többit a jobb monitorjaik ahogy nézem.
Nem, monitorban is Samsung, mert az LG között nagyon sok az eleve rossz darab (tapasztalat).
Én a BenQ-et speciel azért nem javaslom, mert nincs rá pixelgarancia.
dragon83:
igen,az kétségtelen,hogy a samsung csúcsminőség,de ahogy az apple-nél,itt is megfizeted azt,hogy ott van rajta az a samsung-felirat.akinek telik rá,az mindenképp samsungban gondolkodjon,de eddig az én LG-m is tökéletesen kiszolgálta az igényeimet.
mindenképp egy full hd-ban gondolkodj,ha monitort akarsz,akkor is.ott jön ki az igazi látványa a játékoknak.
monitorból én BENQ párti vagyok jelenleg,nézegettem nemrég,és elég tűrhető árban vannak a monitorjaik,mégis minőségiek.
TV-ben semmiképp ne samsungot vegyél,mert baszottdrága,nekem LG van,az sokkal tűrhetőbb árkategória
Seashine írta:
TV-ben semmiképp ne samsungot vegyél,mert baszottdrága,nekem LG van,az sokkal tűrhetőbb árkategória
Hát a minőséget meg kell fizetni. Bár lehet, hogy kapsz egy hasonló minőségű TV-t kevesebbért is. Én mondjuk nagyon örülök, hogy annak idején azt a Samsungot vettem, amit használok. Egy 80 centis LCD tv-ről van szó, ami annak idején 90.000 körül volt azt hiszem (1-2 éve). Igaz nem Full HD, csak sima HD Ready, de nem, hiányzik.
mindenképp egy full hd-ban gondolkodj,ha monitort akarsz,akkor is.ott jön ki az igazi látványa a játékoknak.
monitorból én BENQ párti vagyok jelenleg,nézegettem nemrég,és elég tűrhető árban vannak a monitorjaik,mégis minőségiek.
Én a BenQ-et speciel azért nem javaslom, mert nincs rá pixelgarancia.
Köszi szépen skacok!
Most megfogott a dolog, csak ugye egy jó kis Tv sem ártana mellé az megint plusz pár úú.. sok ezer de nem is tudom milyen is az igazi. Szimpla Tv-n már próbáltam, dehát az messze van a valóságtól
Köszi szépen skacok!
Most megfogott a dolog, csak ugye egy jó kis Tv sem ártana mellé az megint plusz pár úú.. sok ezer de nem is tudom milyen is az igazi. Szimpla Tv-n már próbáltam, dehát az messze van a valóságtól
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.