Az eddig is így volt, hogy kevesebb nagyobb név jön. De eddig sem zavart igazából. Szerintem ha Nintendo, meg a Microsoft is kidobja a vadiúj konzolját, akkor a Sony sem fog tétlenül ülni és orrba-szájba nyomatni a PS3-at. Amúgy belinkelhetnéd azt a boltot, ahol vadiúj Slimet adnak 55ért, mert a legjobb amit leltem az 65 volt.
Használt eliteről majd bőven fogok érdeklődni, ha elnézek a boltba. De ez elégég gyorsan lejáró akciónak nézem.
Szerintetek melyik éri meg jobban?
- Vadi új arcade, bontatlan, Jasper alaplapos, minden hozzátartozó kütyüvel 41k-ért. (van 60GBos winyom hozzá)
- Fél éves elite, használt, boltban vásárolandó, 1 hónapos garival, dobozzal minden tartozékkal 39k-ért?
Az az új arcade nem rossz vétel, az elite használtnál legalábbis szvsz jobb, DE 50-ért már van zsír új slim, akkor meg inkább azt. Amúgy, ha a 360 játékai jönnek be jobban, akkor azt vedd, ha a PS3-é, akkor meg azt. A gameket nézd, a többi úgysem lényeges.
Egyébként én használtan ilyen fajta cuccot nem vennék...
Hát nem tudom. Azért ez most elég jó vételárnak tűnik amit lent írtam, normálisan PS3mat meg a duplájáért lehet kapni. Legalábbis 80k-ért. Ez még pont elég hogy kibírja azt a 2 évet, a következő generációig. Meg nekem szerintem nem is kellenének az extrák amiket tud az a műszer.
- Vadi új arcade, bontatlan, Jasper alaplapos, minden hozzátartozó kütyüvel 41k-ért. (van 60GBos winyom hozzá)
- Fél éves elite, használt, boltban vásárolandó, 1 hónapos garival, dobozzal minden tartozékkal 39k-ért?
Sziasztok! Gondoltam, hogy a Forza 4 megjelenése miatt (meg még pár autós játékért) vennék egy Xbox-al is használható kormányt. Mivel nem akarok 100k-ért venni, ezért úgyláttam, hogy 2 alternatíva lenne a MadCatz kormánya és az október környékén megjelenő Thrustmaster F458 Italia. Van esetleg valakinek tapasztalata a MadCatz-el? Az F458 FFB-s lesz? Mert eddig nem láttam adatoknál írva FFB-t.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.