Rozsomák a képregények lapjain először 1974-ben, a The Incredible Hulk 180. számában tűnt fel, és rögtön a következő epizódban össze is csapott a zöld monstrummal – az eposzi küzdelmet azóta a kilencedik művészeti ág legemlékezetesebb pillanatai között jegyzik, és később többször is megidézték vagy újra feldolgozták az ikonikus csatát. Ekkoriban a karakter még a kanadai kormány szuperképességekkel rendelkező különleges ügynökeként tevékenykedett, csak ezután csatlakozott az X-Menhez, amely során az eredettörténete is átesett egy-két változtatáson, ettől függetlenül egész generációk agyába égtek bele a fent említett képsorok, amit pár másodperc erejéig a Deadpool & Rozsomák is megidézett. A tárgyalt jelenetben a nagyszájú zsoldos egy olyan univerzumba látogat el, ahol a népszerű mutáns a klasszikus barna szerkójában épp harcolni készül Hulkkal, és egy rövid snittben a gamma-sugárzást nyelt óriás tükörképét láthatjuk Rozsomák karmaiban, ami egyúttal Todd McFarlane 1987-ben rajzolt borítójára is utal, ami a The Incredible Hulk 340-es számához készült.

Noha a mozivásznon végül nem mutatták meg egy az egyben a két szuperhős egymásnak feszülését, egy friss pletyka szerint a Marvel Studios újabb crossovert tervez, melyben végre összeeresztenék Rozsomákot Hulkkal – előbbit természetesen Hugh Jackman, utóbbit pedig Mark Ruffalo játszaná. Az infót a MyTimeToShineHello hozta le, bár egyelőre nem szabad készpénznek venni a dolgot. Ha ez meg is valósulna, akkor minden bizonnyal csak a 2027-re tervezett Bosszúállók: Titkos háború után kerülne rá sor, mivel korábban Kevin Feige nyilatkozott arról, hogy a Multiverzum Saga lezárását követően jön majd el a mutánsok korszaka, ami az MCU harmadik nagy fejezetének központi témája lesz – és ebben akár egy Rozsomák vs. Hulk fight is szerepet kaphat.

A morcos mutánst alakító Hugh Jackman már jó pár éve mondogatja, hogy szívesen bunyózna egyet Hulkkal legutóbb a Screenrantnek mesélt az ötletről: „Nem tudom, hogyan csinálhatnánk meg, de mivel Rozsomák ott tűnt fel először, én mindig Hulkra gondolok, és megrémülök, hogy milyen érzés lenne színészként, mert egyfolytában össze-vissza dobálna.