Az tagadhatatlan, hogy Rozsomák szerepét egyenesen Hugh Jackmanre öntötték. A színész először a 2000-es X-Men – A kívülállókban alakította az ikonikus mutáns, és a neve 24 év alatt visszavonhatatlanul egybeforrt a karakterrel. Összesen 10 alkalommal bújt az adamantium karmos szuperhős bőrébe, és ez pont elég volt arra, hogy megkedvelje a közönség, amelynek köszönhetően kifejezetten nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, hogy valaki mást lássunk a szerepben. Egyelőre azonban nincs miért aggódni, a közeljövőben nem tervezik újracastingolni Logant, erről a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige beszélt a DiscussingFilmnek.

wolverine-classic-hugh-jackman-1.jpg

Nos igen. A Marvel idén nyáron ünnepli megalapításának 85. évfordulóját. De ez még csak az első 85 év, a Disney pedig nemrég ünnepelte a 100. születésnapját. Én úgy gondolom, hogy ezek a karakterek még legalább 100 évig itt fognak sertepertélni, bőven azután is, hogy mi már nem leszünk. Szóval igen, egész biztos, hogy idővel új színészt fogunk keresni Rozsomák megformálására. Szerintem nagyon különböznie kell a stílusának, nagyon másnak kell lennie, mivel úgy gondolom, hogy bárki, aki Hugh Jackmant szeretné imitálni Rozsomák szerepében, az óriási hibát követne el.

Szóval ennyi, szokás szerint semmi konkrétumot nem tudtunk meg az ügyről. Azt sem, hogy Jackman bevállal-e még egy-két filmet, és azt sem, hogy esetleg azért nem terveznek új színészt keresni, mert a karakter egyáltalán nem is fog feltűnni a következő néhány MCU-s projektben. Bár őszintén szólva Jackman Rozsomákjának ignorálása a Bosszúállók: Titkos háborúban óriási kihagyott ziccer lenne, szóval eléggé valószínű, hogy nem most láttuk utoljára a sztárt pályafutása legnépszerűbb szerepében.