Ryan Reynolds és Hugh Jackman a Deadpool & Rozsomák marketing-körútja alkalmából Thaiföldön járt, ahol a Marvel Thailand nevű YouTube-csatornának beszéltek egy kicsit a filmről. Az ilyenkor megszokott fényezés mellett izgalmas kérdésekre is feleltek, amelyeknek egyike az volt, hogy páros milyen MCU-s hősöket fogadna be a csapatukba. Reynolds rövid gondolkodás után Tom Hollandot, azaz Pókembert nevezte meg, mire Jackman amolyan Rozsomákos attitűddel reagálta le kollégája és barátja választását.

Igen, az remek lenne. És ő még fiatal, szóval szekálhatnánk és abuzálhatnánk.” – tette hozzá Jackman, aki ezután Hulkot is megemlítette, majd gyorsan hozzátette, hogy inkább szövetségesként, mint ellenségként látná maga mellett.

Utóbbi kijelentés amúgy némi képregényes kikacsintást is rejt magában, mivel Rozsomák először a The Incredible Hulk című képregénysorozat 181. számában tűnt fel, ahol – akkor még a kanadai kormány különleges képességekkel rendelkező ügynökeként – összecsapott a zöld monstrummal, és ez a küzdelem azóta a kilencedik művészeti ág egyik legemlékezetesebb pillanatának számít. Mostantól viszont, hogy Deadpool és Rozsomák is hivatalosan csatlakozott az MCU-hoz, egyáltalán nem ördögtől való gondolat, hogy ha csapatot nem is alakítanak velük, legalább összefutnak valamelyik karakterrel, esetleg a Tikos háborúban, ahol elvileg több mint 60 szuperhős fogja képviseltetni magát.