Alighogy felocsúdtunk a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animációs sorozatból, már itt is a következő jó hír a 28 éves széria rajongóinak: a Tomb Raider I-III Remastered után érkezik a Tomb Raider IV-VI Remastered! A The Last Revelation, Chronicles és The Angel of Darkness epizódokat magába foglaló gyűjteményt ezúttal is az Aspyr szállítja, PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox One-ra és Series X|S-re, valamint Switch-re.

Ahogy az első három részt tartalmazó remaster, úgy a 4-5-6 is fejlesztett látványvilággal, modern irányítási lehetőséggel, fotó móddal, trófeákkal és egyéb újítással érkezik. Egyébként azt tudjátok, hogy az első hat részt fejlesztő Core Design-nak már a mindene tele lett a négy évig tartó folyamatos fejlesztéssel, és emiatt a 4. rész végét úgy alkodták meg, hogy akár el is engedhessék Lara karakterének kezét? Nem sikerült, így született meg az 5. és 6. rész is. Durva!

Tomb Raider IV-VI Remastered február 14-én érkezik, 30 dolláros áron, ami átszámítva 10-12 ezer Ft körül alakul majd. Igazán korrekt árazás három játékért cserébe, nem igaz? (khmm, Red Dead Redemption PC-s változat)