Holnap, október 10-én debütál a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft című új animációs sorozat a Netflixen, ennek örömére a napokban kiemelten foglalkozunk Lara-val és a Tomb Raider szériával. Sokan nem tudják, de nem ez az első animációs próbálkozás, ami kedvenc sírrablónkról szól: 2007. július 10. és november 13. között futott a GameTap nevű online videójáték-szolgáltatónál a Revisioned: Tomb Raider, amiben a Love, Death & Robots-hoz és Star Wars: Visions-höz hasonlóan több különálló történet és stílus jelent meg. Az 5-7 perces epizódokból álló széria megtekinthető YouTube-on:

Lara-t az összes részben Minnie Driver alakította. A Revisioned: Tomb Raider jelenleg 6.5-ös átlagon áll IMDB-n, és mindössze 168-an értékelték, de hátha most újra felfedezik maguknak az emberek.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft-ban Amerika kapitány szerelme, Hayley Atwell kelti életre Lara-t, és Thorin, azaz Richard Armitage is hangját adja az egyik szereplőnek. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül! Bemutató tehát október 10-én, a Netflixen.