Sokan már az őrületbe menekültek - lehet, hogy néhányatoknak pár hajszála is kihullott -, de végre révbe értünk, és megtudhatjátok, kik nyerték, a több mint 800 000 forint értékű ajándékainkat, melyet "Nyerősarok" fedőnév alatt futtattunk a magazinban, illetve a korábbi WoW: Burning Crusade nyerteseit is közzé tesszük! Sajnos némi csúszás történt a beküldési határidő lejártáig beérkezett levelek és a hosszú hétvége miatt, de ugyebár jobb későn, mint soha... Nem is szaporítanám a szót, hisz a hangsúly úgy is a szerencséseken van!

A Nyerősarok játékunkra visszaküldött levelek közül kisorsoltak:

Az Álomgép + egy FIFA 07 és egy Sims 2 játékszoftver nyertese: Kisceka (Mód Márton)
A PDA-s telefon + IGO Magyarország térkép nyertese: Sheriden (Révész Nándor)

Ezen kívül - amolyan vigaszdíjként -, kisorsoltunk még két játékszoftvert a beküldött levelekből:
  • The SIMS 2: nod42 (Rába Gergő)
  • NFS Carbon: lujo (Domján Lajos)
Továbbá korábban futott a magazinban egy World of Warcraft: Burning Crusade nyereményjáték, ahol egy egszerű kérdést kellett megválaszolnotok itt a PC GURU Online-on, mégpedig, hogy mekkora lett az új szintkorlát a kiegészítőben, amire a megoldás természetesen 70 volt! A helyesen válaszolók között 2 darab WoW Burning Crusade játékszoftvert sorsoltunk ki, melyeknek a nyertesei:
  • moszat (Szekeres Krisztián)
  • gza (Lőrincz Géza)
Minden szerencsés nyertesnek gratulálok az egész PC GURU stáb nevében! Használjátok egészséggel a nyereményeket; és ne feledjétek, néha tartsatok egy kis szünetet játék közben - persze, csak ha le kell ugrani a boltba újabb adag chipsért...