Ahogy múlt hétvégén, úgy most is összeszedjük a héten napvilágot látott PC Guru videókat, ha esetleg valakinek kimaradt volna valamelyik.

Hétfőn ünnepeltem a születésnapomat, aminek örömére és legnagyobb meglepetésemre bejelentették, hogy készül az Alien: Isolation 2, EndreMannal pedig el is merültünk az első részben, hogy feláldozzuk a Nostromo legénységét. Ja igen, és 10 éves az Alien: Isolation:

Kedden jelent meg a Silent Hill 2 Remake, ami egyből elvarázsolta nemcsak a Silent Hill, hanem a horrorrajongókat is. Alább láthatjátok videótesztünket, itt pedig több mint másfél órás streamünket találjátok, ahol az 50. percig nem volt hangja a játéknak, mert silent.

Pénteken ünnepelte 50. születésnapját A texasi láncfűrészes mészárlásamit bemutatójakor úgy reklámoztak, hogy igaz történetet dolgoz fel. Szerencsére ez csak marketingfogás volt, szó sincs ilyesmiről, az viszont igaz, hogy a forgatáson igazi vért és csontokat használtak:

Jövő héten is érdemes lesz velünk tartani, de addig is nézzetek szét további videónk között, ide kattintva. Köszi az egész hetes megtisztelő figyelmet, legjobbakat!