Vegyük sorra, milyen saját gyártású videókkal jelentkeztünk a héten, és milyen apropóból, nehogy kihagyjatok valami olyat, ami érdekes lehet számotokra.

A hetet a Middle-Earth: Shadow of Mordor-ral kezdtük, ugyanis szeptember 30-án, hétfőn ünnepelte megjelenésének 10. évfordulóját az egyik legjobb Gyűrűk Ura-játék, amiből szívesen megnéznénk egy harmadik részt:

Szerda este óta látható a hazai mozikban a Joker: Kétszemélyes téboly, amit volt szerencsém egy nappal korábban meglesni a forgalmazónak köszönhetően. Az azóta hihetetlen feszültségeket kiváltó filmet nagyon szerettem volna szeretni, de számomra sajnos nem sikerült olyan jól, mint az előző rész - és nem, nem a dalbetétek miatt mondom ezt, hanem:

A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 2009. október 2-án jelent meg először, így a héten ünnepelte 15. jubileumát. Nemsokára már a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl-ban kalandozhatunk, de addig is nézzük meg, honnan jött a sorozat:

Mit szóltok a fenti videókhoz, illetve milyen témákat lesnétek meg szívesen? Tartsatok velünk jövő héten is, részleteket még nem árulhatok el, de az biztos, hogy akkor sem fogunk unatkozni! Addig is további videóink között itt tudtok szétnézni.