Mivel nekem csak a Left 4 Dead 1 van meg ezért én várhatok még 1 hónapot. Onnantól meg kitudja lehet hogy várhatok heteket. Szóval az L4D 1-esek szívták, mivel a Valve le se szarja az első részt. Ha majd megjelenik a 3. rész akkor meg a 2. résszel nem fog foglalkozni. Nem azt mondom hogy a Valve(az egyik kedvenc fejlesztő gárdám), de néha olyan "gyökerek" tudnak lenni.
Úgy látszik én is segítségre szorulok: A játékban az angol szinkron hiányzik tegnap óta. Nem hallom a karakterek hörgéseit, beszédét, stb. Ha viszont franciára (vagy bármi más nyelvre) váltok akkor jó...
Meg lehet ezt újratelepítés nélkül oldani?
Mindig amikor felmagyarosítom a Left 4 Dead-et(eredeti) és elindítom, az intrókat még beadja de mikor már töltené be a menüt, kidob egy Engine error-al. Ez mért van? Már vagy 3x újraraktam a játékot de ugyanaz az eredmény. Régebben még jó volt de most szarakszik. Nem értem mi a probléma.
Azt nem tudom!! Hallod vegyél felfelé Steamre most meük 8-ig Left4deadezni!Én meg Brilliáns ő már felvett!!Jah igen Szlovák csaj ismerősöm is most játszik!
Borsodi írta: OFF:
Úgy tűnik félreértettél egy kicsit. Én arra gondoltam van-e pasijuk.
Akkor legközelebb mond úgy,hogy pasijuk így érthetőbb!!Szlováknak van mondjuk múltkor webcamoztam vele meg jóba vagyok vele!Blokkolnám !Ő 22 éves másik csaj 16!
OFF:
Borsodi írta:
OFF:
Akkor legközelebb mond úgy,hogy pasijuk így érthetőbb!!Szlováknak van mondjuk múltkor webcamoztam vele meg jóba vagyok vele!Blokkolnám !Ő 22 éves másik csaj 16!
Borsodi írta: Nyugodtan hívjad őket. Pláne ha csajok. Ilyen is ritkán van. Egy pár lány aki szeret L4D-zni. Kevés ilyen van ha a statisztikát nézzük.
Na de akkor már csak 2 ember kell.
Ok majd szólok nekik ma úgyis találkozok az egyikkel meg ők általában fenn vannak,majdnem mindennap játszanak!Amúgy,mondták imádják irtani a zombikat legalábbis az egyik mondta gondolom a másik is!!Amúgy van még csaj ismerőseim de mondjuk ez világos!Másik dolog az nagyon sok lány szereti Left4dead-et meg Counter Strike-ot mert egyszerű vele játszani és élvezetes!!Akkor ma beszélek velük!
Aha jólvan.
És egy OFF:
Vannak barátaik? És mondtad hogy külföldiek. Milyen nemzetiségűek?
Nyugodtan hívjad őket. Pláne ha csajok. Ilyen is ritkán van. Egy pár lány aki szeret L4D-zni. Kevés ilyen van ha a statisztikát nézzük.
Borsodi írta:
Nyugodtan hívjad őket. Pláne ha csajok. Ilyen is ritkán van. Egy pár lány aki szeret L4D-zni. Kevés ilyen van ha a statisztikát nézzük.
Ok majd szólok nekik ma úgyis találkozok az egyikkel meg ők általában fenn vannak,majdnem mindennap játszanak!Amúgy,mondták imádják irtani a zombikat legalábbis az egyik mondta gondolom a másik is!!Amúgy van még csaj ismerőseim de mondjuk ez világos!Másik dolog az nagyon sok lány szereti Left4dead-et meg Counter Strike-ot mert egyszerű vele játszani és élvezetes!!Akkor ma beszélek velük!
Borsodi írta: Nincsmit. Csak ne felejtsetek még toborozni embereket. Nem kötelező, de ha tudtok embereket akkor feltétlenül hívjátok meg őket is. Persze azért nekem is szóljatok PM-be hogy tudjam mennyien vagyunk meg.
Annyit akarok kérdezni,hogy vannak külföldi csaj ismerőseim elég jól játszanak hívhatom őket?Csak PGO jöhetnek?Akkor már 2 fővel több van
Nincsmit. Csak ne felejtsetek még toborozni embereket. Nem kötelező, de ha tudtok embereket akkor feltétlenül hívjátok meg őket is. Persze azért nekem is szóljatok PM-be hogy tudjam mennyien vagyunk meg.
Borsodi írta:
Nincsmit. Csak ne felejtsetek még toborozni embereket. Nem kötelező, de ha tudtok embereket akkor feltétlenül hívjátok meg őket is. Persze azért nekem is szóljatok PM-be hogy tudjam mennyien vagyunk meg.
Annyit akarok kérdezni,hogy vannak külföldi csaj ismerőseim elég jól játszanak hívhatom őket?Csak PGO jöhetnek?Akkor már 2 fővel több van
Borsodi írta: Eddigi jelentkezők:
Nomad2020 és Legi23
Ha több jelentkező nem lesz akkor koperatív lesz. A nehézségi fok nehéz vagy szakértő lesz. És az időponttal kapcsolatban hétvégén lenne. Csak nem tudom hogy kinek mikor lenne a jó. Nekem pénteken vagy szombaton lenne a legjobb. Tőlem vasárnap is lehet csak akkor ugye tanulni is kell. És visszatérve a jelntekzőkre, még 4 ember jöhet és nyomhatjuk versus-ban(őszintén szólva ez jobban tetszik úgyhogy jelentkezzetek).
Aki ismer még embert akinek lenne kedve játszani egy jót, azt megkérném hogy nyugodtan hívja meg. Ennyit akartam, köszönöm.
Nekem bármikor jó csak vegyetek fel!Én hétköznap is ráérek és játszahatunk!THX még1 a meghívást!!
Eddigi jelentkezők:
Nomad2020 és Legi23
Ha több jelentkező nem lesz akkor koperatív lesz. A nehézségi fok nehéz vagy szakértő lesz. És az időponttal kapcsolatban hétvégén lenne. Csak nem tudom hogy kinek mikor lenne a jó. Nekem pénteken vagy szombaton lenne a legjobb. Tőlem vasárnap is lehet csak akkor ugye tanulni is kell. És visszatérve a jelntekzőkre, még 4 ember jöhet és nyomhatjuk versus-ban(őszintén szólva ez jobban tetszik úgyhogy jelentkezzetek).
Aki ismer még embert akinek lenne kedve játszani egy jót, azt megkérném hogy nyugodtan hívja meg. Ennyit akartam, köszönöm.
Borsodi írta:
Eddigi jelentkezők:
Nomad2020 és Legi23
Nekem bármikor jó csak vegyetek fel!Én hétköznap is ráérek és játszahatunk!THX még1 a meghívást!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.