Kérjük jelentkezz be!
Left 4 Dead 2

Left 4 Dead széria

A zombihentelős, online FPS-sorozat topikja
#483969 jani15hun 2009. december. 04. 18:17
jani15hun
Igen a Steames játékok oda kerülnek. Steam Apps mappa a steam mappán belül, ha jól rémlik.
#483964 Blake11 2009. december. 04. 18:06
Blake11
#483948 :: Blake11 (2009. december. 04. 17:41)
Jajj de idiot vok én meg csináltam új accot....
Am a gémet magát oda telepíti ahova a steamet is?
Mert nem tudom kiválasztani a telepítést csak elkezdi....
#483948 Blake11 2009. december. 04. 17:41
Blake11
#483946 :: JohnBart (2009. december. 04. 17:37)
Blake11 írta: Vki tudna segíteni?! Újra telepítettem a L4D-t de azt írja,hogy ezt a termékkulcsot már aktiválták(ÉN)az ezelőtti telepítésnél... Mi ilyenkor a teendő?
Ha ugyanazt a Steam-fiókot használod, mint amin először aktiváltad a játékot, akkor semmi. Az aktiváció egyszeri folyamat, akkor kell megejtened, ha először telepíted fel a játékot. Amint megtörtént, a progi (és az adott CD-kulcs) ahhoz a Steam-fiókhoz lesz rendelve, amelybe éppen be voltál jelentkezve. Szóval ha újratelepítetted a játékot, akkor lépj be a fiókodba, aztán csak indítsd el a progit... Nem kell még egyszer aktiválnod, mivel csak ezt a hibaüzit kapnád - a játéknak azonnal futtathatónak kell lennie.
Jajj de idiot vok én meg csináltam új accot....
#483946 JohnBart 2009. december. 04. 17:37
JohnBart
#483939 :: Blake11 (2009. december. 04. 17:12)
Vki tudna segíteni?! Újra telepítettem a L4D-t de azt írja,hogy ezt a termékkulcsot már aktiválták(ÉN)az ezelőtti telepítésnél... Mi ilyenkor a teendő?
Blake11 írta:

Vki tudna segíteni?!
Újra telepítettem a L4D-t de azt írja,hogy ezt a termékkulcsot már aktiválták(ÉN)az ezelőtti telepítésnél...
Mi ilyenkor a teendő?

Ha ugyanazt a Steam-fiókot használod, mint amin először aktiváltad a játékot, akkor semmi. Az aktiváció egyszeri folyamat, akkor kell megejtened, ha először telepíted fel a játékot. Amint megtörtént, a progi (és az adott CD-kulcs) ahhoz a Steam-fiókhoz lesz rendelve, amelybe éppen be voltál jelentkezve.

Szóval ha újratelepítetted a játékot, akkor lépj be a fiókodba, aztán csak indítsd el a progit... Nem kell még egyszer aktiválnod, mivel csak ezt a hibaüzit kapnád - a játéknak azonnal futtathatónak kell lennie.
I am serious... and don't call me Shirley.
#483939 Blake11 2009. december. 04. 17:12
Blake11
#482176 :: JohnBart (2009. november. 28. 19:37)
Én ráérek...
Vki tudna segíteni?!
Újra telepítettem a L4D-t de azt írja,hogy ezt a termékkulcsot már aktiválták(ÉN)az ezelőtti telepítésnél...
Mi ilyenkor a teendő?
#483091 GP389 2009. december. 01. 17:18
GP389
#483081 :: JohnBart (2009. december. 01. 16:15)
Blake11 írta: Szvsz is jobb lenne ha egy topic lenne a 2 résznek...
Írtam a menedzsmentnek, majd ők megmondják, hogy össze lehet-e a kettőt vonni, vagy sem...
Hát tényeg jobb lenne ...
#483081 JohnBart 2009. december. 01. 16:15
JohnBart
#483074 :: Blake11 (2009. december. 01. 16:02)
JohnBart írta: Nomad2020 meg úgy gondolta, hogy akkor nyit egy újat ennek is. Kicsit mondjuk zavaró, jobban örülnék egyetlen témának...
Szvsz is jobb lenne ha egy topic lenne a 2 résznek...
Blake11 írta:

Írtam a menedzsmentnek, majd ők megmondják, hogy össze lehet-e a kettőt vonni, vagy sem...
#483074 Blake11 2009. december. 01. 16:02
Blake11
#483071 :: JohnBart (2009. december. 01. 15:54)
MS.Viktor írta: Lehet,hogy igazad van,majd egy hétvégén elvégzem a teszteket(első és második rész maraton).
Majd oszd meg, mire jutottál...
MS.Viktor írta: Amúgy kicsit más vizekre evezve,miért van az első és második résznek külön topicja?
Gondolom mivel az eredeti topik nem a "Left 4 Dead sorozat" nevet viselte, Nomad2020 meg úgy gondolta, hogy akkor nyit egy újat ennek is. Kicsit mondjuk zavaró, jobban örülnék egyetlen témának...
JohnBart írta:

Nomad2020 meg úgy gondolta, hogy akkor nyit egy újat ennek is. Kicsit mondjuk zavaró, jobban örülnék egyetlen témának...

#483071 JohnBart 2009. december. 01. 15:54
JohnBart
#483054 :: MS.Viktor (2009. december. 01. 15:02)
Lehet,hogy igazad van,majd egy hétvégén elvégzem a teszteket(első és második rész maraton).A második részben vannak jó beszólások de inkább csak derülök rajtuk egy jót(habár egyik kedvenc részem a parish kampányban,amikor egy kocsmán keresztül lehet át menni és mit ad Isten be lehet kapcsolni a zenegépet,na az nagyon jó^^)de az első részben is vannak jó beszólások,pl: Bill:Ha elkezdenék átváltozni,ígérjétek meg,hogy le lőttök. Francis:És mi van ha csak a szakállad kezd át alakulni,azt lelőhetem? Bill:Óh,bocsánat Francis de nem hallottam amit mondtál,mert a nadrágod rajta van a fejeden. Személy szerint ezt elég mókásnak találtam,úgy hogy azóta ott virít a noteszemben.Amúgy kicsit más vizekre evezve,miért van az első és második résznek külön topicja?
MS.Viktor írta:

Lehet,hogy igazad van,majd egy hétvégén elvégzem a teszteket(első és második rész maraton).

Majd oszd meg, mire jutottál...

MS.Viktor írta:

Amúgy kicsit más vizekre evezve,miért van az első és második résznek külön topicja?

Gondolom mivel az eredeti topik nem a "Left 4 Dead sorozat" nevet viselte, Nomad2020 meg úgy gondolta, hogy akkor nyit egy újat ennek is. Kicsit mondjuk zavaró, jobban örülnék egyetlen témának...
#483054 MS.Viktor 2009. december. 01. 15:02
MS.Viktor
Lehet,hogy igazad van,majd egy hétvégén elvégzem a teszteket(első és második rész maraton).A második részben vannak jó beszólások de inkább csak derülök rajtuk egy jót(habár egyik kedvenc részem a parish kampányban,amikor egy kocsmán keresztül lehet át menni és mit ad Isten be lehet kapcsolni a zenegépet,na az nagyon jó^^)de az első részben is vannak jó beszólások,pl:
Bill:Ha elkezdenék átváltozni,ígérjétek meg,hogy le lőttök.
Francis:És mi van ha csak a szakállad kezd át alakulni,azt lelőhetem?
Bill:Óh,bocsánat Francis de nem hallottam amit mondtál,mert a nadrágod rajta van a fejeden.

Személy szerint ezt elég mókásnak találtam,úgy hogy azóta ott virít a noteszemben.Amúgy kicsit más vizekre evezve,miért van az első és második résznek külön topicja?
#483044 JohnBart 2009. december. 01. 13:53
JohnBart
#483042 :: MS.Viktor (2009. december. 01. 13:43)
A pályákkal kapcsolatban lehet hogy bennem van a hiba -Kinek a pap,kinek a papné- de ha a Left4Dead pályáira gondolok,akkor valahogy jobb érzés fog el,pedig tényleg sokkal "egyszerűbbek" mint a második rész pályái.A Crash course-t meg ne is említsük,szerintem az egy kalap ... lett.Az első résznél mindig van egy feelingem,mindig elgondolkozok azok,hogy mi és milyen gyorsan történhetett,milyen lehetett a város amikor még a karanténoknál rendőrök és katonák voltak és nem zombik,tehát elkalandozok,elmélyülök a történetben.A második részben több kordon van és még a CEDA is ott tanyázott,ami plusz elkülönítő sátrakat is jelent de valahogy nem jön át a hangulata igazán.Őszintén szólva ha az első rész lett volna ilyen kidolgozott,még egy ideig nem kellett volna másodikon gondolkozni,mert vitték volna mint a cukrot
MS.Viktor írta:

A pályákkal kapcsolatban lehet hogy bennem van a hiba -Kinek a pap,kinek a papné- de ha a Left4Dead pályáira gondolok,akkor valahogy jobb érzés fog el,pedig tényleg sokkal "egyszerűbbek" mint a második rész pályái.A Crash course-t meg ne is említsük,szerintem az egy kalap ... lett.Az első résznél mindig van egy feelingem,mindig elgondolkozok azok,hogy mi és milyen gyorsan történhetett,milyen lehetett a város amikor még a karanténoknál rendőrök és katonák voltak és nem zombik,tehát elkalandozok,elmélyülök a történetben.

Szerencsére ez nálam az első résznél és a második demójánál is megtörtént, de sejtem, hogy mi okozza nálad a problémát. A hangulatváltás. Az első rész egy zsírkomoly, nyomasztó, apokaliptikus környezetet mutatott be, namost a második résznél szerintem átmentek egyfajta horrorparódiába.

De most tényleg: mennyire lehet komolyan venni a szituációk többségét (hozz kólát a boltosnak, hogy továbbengedjen, rohanj végig a hullámvasúton, improvizálj egy rockkoncertet, és süsd meg a zombikat a pirotechnikával, stb.), és mennyire lehet komolyan venni a karakterek beszólásait? Komolyan mondom, én a demót játszva és a videókat nézve annyiszor felnevettem, hogy csuda. Ellis barom történetei (pl. mikor elmeséli, hogy a barátja beleesett egy rókalyukba, mikor meg magához tért, nem tudott kimászni, mert közben felhúztak felette egy autópályát), Coach és Nick hülye beszólásai (pl. mikor Coachra ráugrik egy zsoké: "Ellis! Ellis! Te vagy az?!", mire Nick így válaszol: "10 dolcsit teszek rá, hogy jobbra viszi.") szerintem teljesen száműzik a nyomasztó apokaliptikus hangulatot, ami egyeseknek lehet, hogy kellemetlen, engem mondjuk különösebben nem zavart, sőt.
#483042 MS.Viktor 2009. december. 01. 13:43
MS.Viktor
A pályákkal kapcsolatban lehet hogy bennem van a hiba -Kinek a pap,kinek a papné- de ha a Left4Dead pályáira gondolok,akkor valahogy jobb érzés fog el,pedig tényleg sokkal "egyszerűbbek" mint a második rész pályái.A Crash course-t meg ne is említsük,szerintem az egy kalap ... lett.Az első résznél mindig van egy feelingem,mindig elgondolkozok azok,hogy mi és milyen gyorsan történhetett,milyen lehetett a város amikor még a karanténoknál rendőrök és katonák voltak és nem zombik,tehát elkalandozok,elmélyülök a történetben.A második részben több kordon van és még a CEDA is ott tanyázott,ami plusz elkülönítő sátrakat is jelent de valahogy nem jön át a hangulata igazán.Őszintén szólva ha az első rész lett volna ilyen kidolgozott,még egy ideig nem kellett volna másodikon gondolkozni,mert vitték volna mint a cukrot
#483031 JohnBart 2009. december. 01. 13:25
JohnBart
#483015 :: MS.Viktor (2009. december. 01. 11:02)
Anno a demo kipróbálása után már írtam egy kritikát a játékról és most a teljes verzió kipróbálása után is írnék egyet.Írtam,hogy egy ügyesebb modder csapat is össze tudna hozni egy ilyen játékot és így tovább.Most már jobban kedvelem a játékot de a már korábban említett "hibák" mellett van pár új is.A karaktereket már megkedveltem,na de a fene nagy történet ne annyiból álljon már,hogy van öt öt sor a karakterek életéről és hogy a kampányok összefüggnek(autó lerobban->vidámpark és heli->lezuhan és így tovább),ez nem történet,legalább is nem túl színvonalas.A steam fórumán az első rész karaktereihez sokkal többet és jobbat írt egy fórumozó.Azt is tudom,hogy a zombik töménytelen hentelése a lényeg,na de itt már egyszerűen röhejes néha,hogy mennyi zombi jön pl a vidámparkos kampányban a koncert előtti pálya végénél,amikor már csak a menedékszobába kellene bejutni,végig kell menni egy kis folyosó szerűségen.Na ez kb majdnem lehetetlen volt már normál módban is.De mivel ezt először csak singleplayerben próbáltam meg,betudtam annak,hogy a csapattársak nem segítettek eléggé-mivel a társak AI-ja is elég rosszra sikerült-ezért kipróbáltam még multyban is,ahol már húsvér emberek voltak a társaim,akik elég profik voltak.Mit ne mondjak így már valamivel könnyebb volt de amikor egy kicsit magasabbra helyeztük a lécet(magyarán a nehézséget állítottuk eggyel feljebb),akkor már mindenki szenvedett jóformán.A csapatmunka a toppon volt,fedeztük a másikat,vigyáztunk egymásra és így tovább de ennyi zombival egyszerűen már -hogy úgy mondjam -nehéz elbánni.A pályák nem hozták azt a színvonalat,amelyet az első részben már megszokhattam.Az első részben minden pályának volt egy nagyon jó,sötét hangulata és akárhányszor játszottam vele egyszerűen nem tudtam megunni a pályákat,ellenben a második rész pályái a harmadik,negyedik játék után unalmasak lettek számomra.Mindent egybevéve jobban kedvelem a játékot mint amikor a demot kipróbáltam,viszont az a pár dolog,amit rossznak találok(biztosra veszem,hogy a többségnek az irdatlan mennyiségű zombi tetszik)nagyjából ki is egyenlíti a pozitívumok egész sorát.
MS.Viktor írta:

Most már jobban kedvelem a játékot de a már korábban említett "hibák" mellett van pár új is.A karaktereket már megkedveltem,na de a fene nagy történet ne annyiból álljon már,hogy van öt öt sor
a karakterek életéről és hogy a kampányok összefüggnek(autó lerobban->vidámpark és heli->lezuhan és így tovább),ez nem történet,legalább is nem túl színvonalas.

Egyetértek, az első részhez képest azért jobban odafeküdtek az egységes sztorinak és a karakterinterakcióknak, de valamivel több graffitinek, megnézhető dokumentumnak azért jobban örültem volna - bárminek, ami egy kicsit jobban kibontja a világot. Voltaképp a második rész annyi fontos információt hozott, hogy

MS.Viktor írta:

Azt is tudom,hogy a zombik töménytelen hentelése a lényeg,na de itt már egyszerűen röhejes néha,hogy mennyi zombi jön pl a vidámparkos kampányban a koncert előtti pálya végénél,amikor már csak a menedékszobába kellene bejutni,végig kell menni egy kis folyosó szerűségen.Na ez kb majdnem lehetetlen volt már normál módban is.De mivel ezt először csak singleplayerben próbáltam meg,betudtam annak,hogy a csapattársak nem segítettek eléggé-mivel a társak AI-ja is elég rosszra sikerült-ezért kipróbáltam még multyban is,ahol már húsvér emberek voltak a társaim,akik elég profik voltak.

Ez érdekesen hangzik. Aláírom, hogy a botok a demóban mintha valamennyire hülyébbek lennének, mint az első részben voltak (lassabb a reakcióidejük, kb. le se sz*rnak ha lehány a Boomer, egyszer pedig azért fojtott meg egy Smoker, mert beleakadtak egy tereptárgyba és nem tudtak odajönni hozzám), de a nehézségi szint szerintem normálon sokszor egyszerűbb az előző részhez képest. Sok a viszonylag nyílt, jól belátható tér, a demóban pedig nálam a Witch és a Tank többségében ilyen helyeken jelentek meg - nem is volt probléma elintézni őket, a Tanknak mintha még ezúttal kevesebb hp-je is lenne normálon.

MS.Viktor írta:

A pályák nem hozták azt a színvonalat,amelyet az első részben már megszokhattam.Az első részben minden pályának volt egy nagyon jó,sötét hangulata és akárhányszor játszottam vele egyszerűen nem tudtam megunni a pályákat,ellenben a második rész pályái a harmadik,negyedik játék után unalmasak lettek számomra.

Ezzel viszont egyáltalán nem értek egyet. Az első részt volt alkalmam kipróbálni egy LAN-partin, szerintem igazából csak a No Mercy és a Dead Air adott egy nagyon jó, apokaliptikus hangulatot (a repülőgép-lezuhanás az utóbbin pedig egyenesen odavág), a Death Toll-nál az autóút és a kisváros volt úgy-ahogy jó, a Blood Harvest azonban voltaképp csak raktárházak sorából állt - a Crash Course-t pedig már meg sem említem, az szerintem nagyon fantáziátlan kampány lett (amellett, hogy rövid is).

A második rész pályái szerintem sokkal változatosabbak lettek. Egyrészt ugye két kampány alapból nappal játszódik, a harmadik este kezdődik, de a végére kivilágosodik, a negyedik meg a hurrikánnal teremt merőben új szituációt a második felében. Szerencsére átgondoltabbak is lettek a terepek, hanyagolják a raktárház-raktárház hátán koncepciót (Savannah városában pl. az égő hotel, az utca és a bevásárlóközpont azért minden, csak nem sótlan), több a szkriptelt jelenet és a kisebb mellékfeladat (ugye ott a kóla... ), és végre a menekülés sem egy kaptafára megy, voltaképp a Swamp Fever az egyedüli finálé, ami az első részhez hasonló módon történik (védeni nagy géppuskával egy helyet, amíg meg nem jön a mentőjármű).

Szóval a demó, a L4D Wiki és a gameplay videók alapján a játék felülmúlta elvárásaimat - ez azonban nem azt jelenti, hogy elfelejteném, ez a rész hirtelen, derült égből villámcsapás módon lett bejelentve, és az újítások jelentős részét nyugodtan berakhatták volna az első részbe is (főleg mivel az "új fegyvereket, új ellenfeleket, új pályákat tartalmazó DLC-k" ígéret végül csak egy sótlan Crash Course-ra lett elegendő).
#483015 MS.Viktor 2009. december. 01. 11:02
MS.Viktor
Anno a demo kipróbálása után már írtam egy kritikát a játékról és most a teljes verzió kipróbálása után is írnék egyet.Írtam,hogy egy ügyesebb modder csapat is össze tudna hozni egy ilyen játékot és így tovább.Most már jobban kedvelem a játékot de a már korábban említett "hibák" mellett van pár új is.A karaktereket már megkedveltem,na de a fene nagy történet ne annyiból álljon már,hogy van öt öt sor
a karakterek életéről és hogy a kampányok összefüggnek(autó lerobban->vidámpark és heli->lezuhan és így tovább),ez nem történet,legalább is nem túl színvonalas.A steam fórumán az első rész karaktereihez sokkal többet és jobbat írt egy fórumozó.Azt is tudom,hogy a zombik töménytelen hentelése a lényeg,na de itt már egyszerűen röhejes néha,hogy mennyi zombi jön pl a vidámparkos kampányban a koncert előtti pálya végénél,amikor már csak a menedékszobába kellene bejutni,végig kell menni egy kis folyosó szerűségen.Na ez kb majdnem lehetetlen volt már normál módban is.De mivel ezt először csak singleplayerben próbáltam meg,betudtam annak,hogy a csapattársak nem segítettek eléggé-mivel a társak AI-ja is elég rosszra sikerült-ezért kipróbáltam még multyban is,ahol már húsvér emberek voltak a társaim,akik elég profik voltak.Mit ne mondjak így már valamivel könnyebb volt de amikor egy kicsit magasabbra helyeztük a lécet(magyarán a nehézséget állítottuk eggyel feljebb),akkor már mindenki szenvedett jóformán.A csapatmunka a toppon volt,fedeztük a másikat,vigyáztunk egymásra és így tovább de ennyi zombival egyszerűen már -hogy úgy mondjam -nehéz elbánni.A pályák nem hozták azt a színvonalat,amelyet az első részben már megszokhattam.Az első részben minden pályának volt egy nagyon jó,sötét hangulata és akárhányszor játszottam vele egyszerűen nem tudtam megunni a pályákat,ellenben a második rész pályái a harmadik,negyedik játék után unalmasak lettek számomra.Mindent egybevéve jobban kedvelem a játékot mint amikor a demot kipróbáltam,viszont az a pár dolog,amit rossznak találok(biztosra veszem,hogy a többségnek az irdatlan mennyiségű zombi tetszik)nagyjából ki is egyenlíti a pozitívumok egész sorát.
#482176 JohnBart 2009. november. 28. 19:37
JohnBart
#482150 :: Blake11 (2009. november. 28. 18:53)
*Arra még várni kell-kicsit
Én ráérek...
#482150 Blake11 2009. november. 28. 18:53
Blake11
#482147 :: JohnBart (2009. november. 28. 18:48)
Blake11 írta: Azért az a 2000FT elég csábító ajánlat
Igaz, annyit simán megér, de látva, hogy mi minden van a második rész demójában, inkább megvárom, míg annak megy le az ára (vagy lesz valami faja kis akció a Gőzön).
*Arra még várni kell-kicsit
#482147 JohnBart 2009. november. 28. 18:48
JohnBart
#482144 :: Blake11 (2009. november. 28. 18:46)
Azért az a 2000FT elég csábító ajánlat
Blake11 írta:

Igaz, annyit simán megér, de látva, hogy mi minden van a második rész demójában, inkább megvárom, míg annak megy le az ára (vagy lesz valami faja kis akció a Gőzön).
#482144 Blake11 2009. november. 28. 18:46
Blake11
#482140 :: JohnBart (2009. november. 28. 18:41)
blue21 írta: Aztamindent, most hogy megjelent a 2. az 1et csak 2000 ft-ért árulják? Ez most eléggé elgondolkodtatott... bár nem szeretek itthon multizni, a lanpartikat sokkal jobban szeretem, de hát mégiscsak, ez egy nagyon jó játék
Én azért a helyedben megvárnám, hogy a moddereknek sikerül-e gond nélkül átrakni az első rész öt kampányát a második epizódba... Ha ez ugyanis megvalósul, akkor szerintem simán elég beszerezni csak a második részt.
#482142 Blake11 2009. november. 28. 18:44
Blake11
#482141 :: JohnBart (2009. november. 28. 18:42)
Blake11 írta: Hát azért történet terén nekem most alacsonyan táncol a L4D,de azért nem is vártam,mert legtöbben multiban tolják úgy is akkor meg?
...attól még a Valvetől elvárom, hogy legyen benne egy kidolgozott háttérvilág, már ha annyira ígérték, hogy lesz. Nálam ez ugyanis nagyban elősegíti a beleélést.
Ezzel én is így vok,de multinál nekem tök mind1,ott úgy is egy a cél többnyire(ott a történet sokat nem oszt,nem szoroz),de ha kicsit kidolgozottabb lenne a single akkor azt mondanám okés.De ez a L4D bajom nincs vele
#482141 JohnBart 2009. november. 28. 18:42
JohnBart
#482139 :: Blake11 (2009. november. 28. 18:40)
Hát azért történet terén nekem most alacsonyan táncol a L4D,de azért nem is vártam,mert legtöbben multiban tolják úgy is akkor meg?
Blake11 írta:

Hát azért történet terén nekem most alacsonyan táncol a L4D,de azért nem is vártam,mert legtöbben multiban tolják úgy is akkor meg?

...attól még a Valvetől elvárom, hogy legyen benne egy kidolgozott háttérvilág, már ha annyira ígérték, hogy lesz. Nálam ez ugyanis nagyban elősegíti a beleélést.
#482140 JohnBart 2009. november. 28. 18:41
JohnBart
#482041 :: blue21 (2009. november. 28. 13:02)
Aztamindent, most hogy megjelent a 2. az 1et csak 2000 ft-ért árulják? Ez most eléggé elgondolkodtatott... bár nem szeretek itthon multizni, a lanpartikat sokkal jobban szeretem, de hát mégiscsak, ez egy nagyon jó játék
blue21 írta:

Aztamindent, most hogy megjelent a 2. az 1et csak 2000 ft-ért árulják? Ez most eléggé elgondolkodtatott... bár nem szeretek itthon multizni, a lanpartikat sokkal jobban szeretem, de hát mégiscsak, ez egy nagyon jó játék

Én azért a helyedben megvárnám, hogy a moddereknek sikerül-e gond nélkül átrakni az első rész öt kampányát a második epizódba... Ha ez ugyanis megvalósul, akkor szerintem simán elég beszerezni csak a második részt.
#482139 Blake11 2009. november. 28. 18:40
Blake11
#482137 :: JohnBart (2009. november. 28. 18:38)
Blake11 írta: Nem is igazán vártam vmi történeti szálat,végtére is L4D
Én meg igen, ha már Chet Faliszek többször is megerősítette, hogy ezúttal kerekebb történetet várhatunk, és hogy a L4D széria egyik célja az volt, hogy (idézem) "a pörgős multiplayer játékok és a Half-Life szintű narratívák egyvelege legyen". Félreértés ne essék, nem vagyok csalódott, mivel azért a L4D Wiki szerint a történetmesélés terén is jelentős előrelépések történtek (pl. az öt kampány immár egyetlen nagy történet része, a karakterek a játék elején nem ismerik egymást, így fokozatosan haverkodnak össze a játék alatt, csak hogy a legfontosabbakat említsem), de azért jó lett volna, ha valamivel több infót adagolnak a háttérvilággal/fertőzéssel kapcsolatban...
#482137 JohnBart 2009. november. 28. 18:38
JohnBart
#482133 :: Blake11 (2009. november. 28. 18:25)
Nem is igazán vártam vmi történeti szálat,végtére is L4D
Blake11 írta:

Nem is igazán vártam vmi történeti szálat,végtére is L4D

Én meg igen, ha már Chet Faliszek többször is megerősítette, hogy ezúttal kerekebb történetet várhatunk, és hogy a L4D széria egyik célja az volt, hogy (idézem) "a pörgős multiplayer játékok és a Half-Life szintű narratívák egyvelege legyen".

Félreértés ne essék, nem vagyok csalódott, mivel azért a L4D Wiki szerint a történetmesélés terén is jelentős előrelépések történtek (pl. az öt kampány immár egyetlen nagy történet része, a karakterek a játék elején nem ismerik egymást, így fokozatosan haverkodnak össze a játék alatt, csak hogy a legfontosabbakat említsem), de azért jó lett volna, ha valamivel több infót adagolnak a háttérvilággal/fertőzéssel kapcsolatban...