Az a gondom a 2-ővelmikor csatlakoznékegy játékhoz valamikor az esetek 50%-ba újraindul a net!Thomson st780 más játékoknál nem csinálja ezt kérlek segítsetek!
Húha velem is volt ilyen régen. De nem tudom már hogy oldódott meg. Asszem egyszer csak elmúlt. De az is lehet hogy újraraktam a game-t és az oldotta meg. Nem tudom. Szerintem várj egy hetet minimum. Ha addigra sem lesz jó, akkor tedd újra. Ha meg még akkor sem akkor passz.
Az a gondom a 2-ővelmikor csatlakoznékegy játékhoz valamikor az esetek 50%-ba újraindul a net!Thomson st780 más játékoknál nem csinálja ezt kérlek segítsetek!
Ez érdekes mert nekem már volt olyan hogy hagytam hogy a társaim lőjék le de erre nem azt a csávót kezdte el követni hanem engem.
BOGBAL: Köszi de már tudom hogy kell megölni. Ha a földön sírdogál akkor értelemszerűen megkell várni hogy fölálljon és fejbe kell lőni. Amúgy van egy érdekessége, hogy ha hátulról akarod megölni (ez amúgy ajánlatosabb mert így többet sebződik a witch), akkor ne a fejére célozzatok hanem a hátára. Nem tudom miért van ez szerintem valami bug, de ha a fejére lövünk (hátulról) akkor nem hal meg és minket öl meg.
A másik meg ugye amikor nappal van. Ekkor nem a földön van hanem mozog. Itt csak egy féleképpen lehet. Oda mész mögé (amennyire csak tudsz) és bumm neki a fejére. Persze ezt mind sörétessel. Tök mindegy hogy pumpás sörétessel vagy fél-automata sörétessel az eredmény ugyanaz.
Hát igazából olyan hogy taktika nem nagyon van.
Ebben a játékban annyira van értelme taktikázni mint végigjátszást csinálni a Diablo 2-höz.
Én a witch-nél csak 1 dolgot tudok javasolni.
Ha a közelben van fuss és vagy próbáld a fajét lőni vagy hagyd hogy a társaid lőjék le.
Nálam ez mindig működőt.
Ez érdekes mert nekem már volt olyan hogy hagytam hogy a társaim lőjék le de erre nem azt a csávót kezdte el követni hanem engem.
hello azon gondolkozom hogy megvegyem a left 4 dead-et hogy online játszak de egyik barátom azt mondta hogy nem jó a játék grafikai motorja mert sok ellenfelet kell egyszerre mozgatnia és akadozik. ez igaz? és szerintetek érdemes megvennem ha NVIDIA GeForce 8600 GT videokártyám van? azon normálisan futna?
Nyugodtan vedd meg mert ez egy susulykajó játék. Főleg barátokkal az igazi. Ha van rá pénzed nyugodtan vedd meg mind a két részt.
hello azon gondolkozom hogy megvegyem a left 4 dead-et hogy online játszak de egyik barátom azt mondta hogy nem jó a játék grafikai motorja mert sok ellenfelet kell egyszerre mozgatnia és akadozik. ez igaz? és szerintetek érdemes megvennem ha NVIDIA GeForce 8600 GT videokártyám van? azon normálisan futna?
A játékot a Source engine hajtja, ami egy baromi jó grafikus motor. Ha meg valakinek beszaggat a hordánál, az vegye lentebb a grafikát, mert valószínűleg nem bírja a gépe.
Van egy kis problémám a 2. résszel. Ma jött meg az új 9600GT-m. Felraktam a legújabb driver-t. Frissítettem a DirectX-et. De még mindig rossz a The Passing kampány. Nem akar elindulni, kidob egy egy Engine error-al. Mi lehet a probléma? És hogy lehet megcsinálni?
Na megvan az első problémám. A grafikát beállítottam kb. közepesre. Elindítok egy kampányt, de már az elején beakad és kilép magától a játék. Ha grafikát leveszem full low-ra, akkor jó minden. De akkor meg az zavar hogy szar a grafja. Az első rész kb. közepesre van beállítva, akkor ennek se lehet nagyobb gépigénye. Mármint tudom hogy jobb a grafja mint az első résznek de akkora nagy különbség nem lehet. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.