Nomad2020 írta: Igen eredeti!A cd galaxisból rendeltem meg házhoz szállítással!
Ebben szerintem senki sem kételkedett...
GP389 ezek tényleg jó dolgok csak igazából jelentős apróságok(ami azért fontos),de én vmi olyan szempontból vártam újat,hogy megújult játékmenet....vagy vmi más(vagy csak egyszerűen nem tudtak meggyőzni)
Am ebben is Source motor muzsikál ugye?
Üdv.
Nos hát ha nem vettél észre jelentős újítást akkor vak vagy !
Megmaradt ugye az M16 és jött mellé AK-47 meg FN SCAR új fegyverként
-FN SCAR a legpontosabb de csak 3-as lövéseket ad le
-AK 47 pontatlan de viszont nagy a sebzése
-M16 meg a 2 között van
Akkor volt automata sörétes az maradt és jött mellé egy másik automata.
Pump shotgun maradt és jöt mellé egy másik ami pontosabbde a régi meg viszont nagyobb sugárba szór
Dupla pisztoly maradt csak most egy glock 18 as meg egy magnum félébőll áll plusz még egy desert eagle jött mellé ami ugye egy darab.
Maradt az uzi és mellé jött egy másik uzifajta csak azon van hangtompító van és jobban is eszi a tárat
Maradt a sniper de most pontosabb és jött mellé egy másik aminek dupla akkora a tárja.
Ezen kívűl van robbanó és láng töltény is ami egy tárig tudunk használni
-robabnú nagyobb sebzés és szétszakítja anépet
-a láng tölténytől meg ugye beég a jó nép
Elsődleges fegyverként vihetünk gránátvetőt is 30 darab gránát jár hozzá.
A segélycsomag mellé vihetünk defiblirátort amivel felélezhetjük a halottakat
Molotov koktél csőbomba mellé jön a boomer epe amit eldobunk és megy rá a nép a szmötyire
De a lényeg az a közelharci fegyverek amiből kapunk 10 darabot és a pisztoly helyett van.
A legjobb a still fűrész csak az a baj hogy lemerül és dobhatjuk el
Utána a katana legjobb aztán a Macsete
Azután talán a fejsze, giár, baseball és krikett ütő...veszítővas serpenyő gumibottal is találkozhatunk.
A pályák rendkívűl változatosak hangulatosak és ötletesek!
Az első az egy bevásárló központba a második egy karneválon a 3. egy macsaras területen, 4. egy gyártelep és a finálé meg egy városban asszem new orleans.
Mellesleg itt van a 3 új különleges fertőzőtt!
a Spitter ami savat köp...
Charger ami lerohan és elkap
Jockey ami a nyakadba ugris és elvezet a nép fel
Itt az új mód is a savage ami olyan mint a versus csak itt a túlélőknek a kannákat kell megkeresni a pályán és betölteni. A fertőzötteknek meg megakadályozni ugye ezt a folyamatot.
A kampányokat végivihetjük realizmus módban is ami azt jelenti hogy eltűnnek a körvonalak mint embereken mint fegyvereken egyaránt.
Na hát ha ez neked télleg semmi jelentős újítás akkor sajnálom
Ja és lehet még valamit kihagytam mert nincs kizárva
Azt pedig GP389 még meg sem említette, hogy a játékmechanizmuson is alakítottak itt-ott. A Direktor most már képes elemi szinten megváltoztatni a pálya bejárható útvonalait (pl. a demóban néha a sarki kávézó ajtaja kinyitható, így azonnal átmehetünk az étterem konyhájába, néha azonban be van szegezve, így az utcán kell kerülnünk), a jobb fegyverek ritkábban jelennek meg csoportokban, így gyakori, hogy elszórva találunk egy-egy sörétest vagy gépkarabélyt, Tank most már akár egy kampány első pályáján is érkezhet, sőt normálon is előfordulhat, hogy egyszerre kettőt kapunk a nyakunkba.
A feladatok is változatosabbak, ezt a legjobban az szemlélteti, hogy a L4D Wiki szerint egyedül a harmadik pálya fináléjánál kell úgy kitartanunk a hordával szemben, mint az első rész kampányai végén (azaz hogy rögzített géppuskával a magasban kell visszaverni a támadó hordát). A Dead Center kampány végén pl. ha jól értettem
benzint kell gyűjteni egy sportkocsiba (a Scavenge módhoz hasonlóan), a másodiknál egy rockkoncert hang- és pirotechnikáját kell használni, hogy egy helikopter észrevegyen minket, és tűzijátékokkal kell visszatartani a fertőzötteket, a negyedik kampány egy faja kis techdemó, ahol a sztori közepén jön egy hurrikán, és a játszható pályákat elönti a víz (teljesen átalakítva így a bejárható területet), a játék végső fináléjánál pedig nem megtartanunk kell az evakuációs pontot, hanem épp ellenkezőleg, el kell azt érnünk.
Végigtoltam többször is a L4D2 Demóját , de nem vettem észre semmi jelentős újítást az első L4D-hez képest .
L4D2 Demó http://store.steampowered.com/app/590/
Ha ti már megvettétek a játékot akkor jó lenne , ha véleményt írnátok róla , mert nagyon megkönnyítené a játékvásárlási gondjaimat .
Üdv.
Nos hát ha nem vettél észre jelentős újítást akkor vak vagy !
Megmaradt ugye az M16 és jött mellé AK-47 meg FN SCAR új fegyverként
-FN SCAR a legpontosabb de csak 3-as lövéseket ad le
-AK 47 pontatlan de viszont nagy a sebzése
-M16 meg a 2 között van
Akkor volt automata sörétes az maradt és jött mellé egy másik automata.
Pump shotgun maradt és jöt mellé egy másik ami pontosabbde a régi meg viszont nagyobb sugárba szór
Dupla pisztoly maradt csak most egy glock 18 as meg egy magnum félébőll áll plusz még egy desert eagle jött mellé ami ugye egy darab.
Maradt az uzi és mellé jött egy másik uzifajta csak azon van hangtompító van és jobban is eszi a tárat
Maradt a sniper de most pontosabb és jött mellé egy másik aminek dupla akkora a tárja.
Ezen kívűl van robbanó és láng töltény is ami egy tárig tudunk használni
-robabnú nagyobb sebzés és szétszakítja anépet
-a láng tölténytől meg ugye beég a jó nép
Elsődleges fegyverként vihetünk gránátvetőt is 30 darab gránát jár hozzá.
A segélycsomag mellé vihetünk defiblirátort amivel felélezhetjük a halottakat
Molotov koktél csőbomba mellé jön a boomer epe amit eldobunk és megy rá a nép a szmötyire
De a lényeg az a közelharci fegyverek amiből kapunk 10 darabot és a pisztoly helyett van.
A legjobb a still fűrész csak az a baj hogy lemerül és dobhatjuk el
Utána a katana legjobb aztán a Macsete
Azután talán a fejsze, giár, baseball és krikett ütő...veszítővas serpenyő gumibottal is találkozhatunk.
A pályák rendkívűl változatosak hangulatosak és ötletesek!
Az első az egy bevásárló központba a második egy karneválon a 3. egy macsaras területen, 4. egy gyártelep és a finálé meg egy városban asszem new orleans.
Mellesleg itt van a 3 új különleges fertőzőtt!
a Spitter ami savat köp...
Charger ami lerohan és elkap
Jockey ami a nyakadba ugris és elvezet a nép fel
Itt az új mód is a savage ami olyan mint a versus csak itt a túlélőknek a kannákat kell megkeresni a pályán és betölteni. A fertőzötteknek meg megakadályozni ugye ezt a folyamatot.
A kampányokat végivihetjük realizmus módban is ami azt jelenti hogy eltűnnek a körvonalak mint embereken mint fegyvereken egyaránt.
Na hát ha ez neked télleg semmi jelentős újítás akkor sajnálom
Ja és lehet még valamit kihagytam mert nincs kizárva
Azért végre nem csak 1-2 fegyver van benne ja igen és a demoba kevesebb az új fegyver mint a teljesbe, nehezebb kampányok, hosszabbak. Közelharci fegyverek új speciális fertőzőtek. Szebb grafika. Új történet van. Manapság folytatásokba nem fogsz többet kapni, semmibe.
Végigtoltam többször is a L4D2 Demóját , de nem vettem észre semmi jelentős újítást az első L4D-hez képest .
L4D2 Demó http://store.steampowered.com/app/590/
Ha ti már megvettétek a játékot akkor jó lenne , ha véleményt írnátok róla , mert nagyon megkönnyítené a játékvásárlási gondjaimat .
Azért ennyire húgyagyú nem lehetsz, hogy nem érted meg, hogy torrentes link helyett bant fogsz kapni
Egyébként nem hiszem, hogy a srác bármit is találna pár napig, a Valve védelme állítólag még elég jól bírja a strapát a crackerekkel szemben, bár olvasva, hogy mit tud ez a CEG védelem, nem is meglepő... Azért elég poénos lehet kicselezni egy olyan rendszert, ami minden játékpéldányhoz egyedi indítófájlt és egyedi azonosítókulcsot generál.
robogo181 írta: Sziasztok!
Valaki nem tudná megmondani,hogy a l4d 2 demóban ha van,hol a gránátvető?
Tudtommal nincs a demóban gránátvető... De ha mégis, a helye csak és kizárólag a direktortól függ.
robogo181 írta:
Már találtam egy rakás fegyvert de ezt nem,egyébként a kedvencem a nagy bozótvágó kés .Miért van 3 féle shoti amikor,szerintem az automata és a taktikai sörétes között nem találtam különbséget(10-es tár nagyon gyors lövési átlag mindkettő),max a taktikai jobban néz ki.
Van különbség a fegyverek között, csak épp nem olyan jelentős. Az alapsöréteseknél pl. az új, teljesen szürke (chrome) shotgun kicsit gyengébb, mint a L4D-ből már ismerős fatusos pump action, azonban a szórása középtávon jóval kisebb mint az utóbbié, így középtávon is hatásos.
A hangtompítós géppisztolynak nagyobb a tűzgyorsasága és a tára mint a normál géppisztolyé, de cserébe hamarabb fel is zabálja a muníciót.
A pisztolyok közötti különbség gondolom nyilvánvaló, a Desert Eagle kb. olyan erős, mint egy alap sörétes, csak távolabbra is hatásos.
A keményebb söréteseknél a L4D-s Benelli (tactical shotgun) inkább közelharcra jó, a SPAS-12 (combat shotgun) pedig a kisebb szórás miatt középtávon is hatásos (a kettő között tehát olyan különbség van, mint a normál pump action és chrome shotgun között).
A karabélyoknál szintén csak ilyen kisebb különbségek vehetők észre: a Kalasnyikov rohadt erős, de ez a legpontatlanabb és a legkisebb a tárja. A SCAR (combat rifle) tárja 60-as, hármas lövéseket ad le, és a legpontosabb karabély. Az M16 pedig a tár nagyságával és az erejével a kettő között van.
A Sniper Rifle voltaképp a Hunting Rifle feltupírozott verziója. Pontosabb és erősebb, mint az utóbbi, illetve 30 lőszert fogad be a tárja, nem 15-öt.
Na pont megjelenés előtti apon megszereztem az összes teljesítményt Ezennel abbahagyom a Left 4 Dead akzív játékát ami összesen 175 óra volt Holnaptól a 2. résszel fogok már játszani. A Left a kedvenc játékom és számomre felűlmúlhatatlan hangulatot adott amit a Valvenak köszönhetek és persze a klánomnak
Sziasztok!
Már találtam egy rakás fegyvert de ezt nem,egyébként a kedvencem a nagy bozótvágó kés .Miért van 3 féle shoti amikor,szerintem az automata és a taktikai sörétes között nem találtam különbséget(10-es tár nagyon gyors lövési átlag mindkettő),max a taktikai jobban néz ki.
Nekem 64 bites win7-en mindkét l4d megy(az első és a 2 demója).
robogo181 írta:
Sziasztok!
Tudtommal nincs a demóban gránátvető... De ha mégis, a helye csak és kizárólag a direktortól függ.
robogo181 írta:
Van különbség a fegyverek között, csak épp nem olyan jelentős. Az alapsöréteseknél pl. az új, teljesen szürke (chrome) shotgun kicsit gyengébb, mint a L4D-ből már ismerős fatusos pump action, azonban a szórása középtávon jóval kisebb mint az utóbbié, így középtávon is hatásos.
A hangtompítós géppisztolynak nagyobb a tűzgyorsasága és a tára mint a normál géppisztolyé, de cserébe hamarabb fel is zabálja a muníciót.
A pisztolyok közötti különbség gondolom nyilvánvaló, a Desert Eagle kb. olyan erős, mint egy alap sörétes, csak távolabbra is hatásos.
A keményebb söréteseknél a L4D-s Benelli (tactical shotgun) inkább közelharcra jó, a SPAS-12 (combat shotgun) pedig a kisebb szórás miatt középtávon is hatásos (a kettő között tehát olyan különbség van, mint a normál pump action és chrome shotgun között).
A karabélyoknál szintén csak ilyen kisebb különbségek vehetők észre: a Kalasnyikov rohadt erős, de ez a legpontatlanabb és a legkisebb a tárja. A SCAR (combat rifle) tárja 60-as, hármas lövéseket ad le, és a legpontosabb karabély. Az M16 pedig a tár nagyságával és az erejével a kettő között van.
A Sniper Rifle voltaképp a Hunting Rifle feltupírozott verziója. Pontosabb és erősebb, mint az utóbbi, illetve 30 lőszert fogad be a tárja, nem 15-öt.
Nekem még az L4D be hiányzik 6 achi azt még megszerzem aztán már csak akkor térek vissza az L4D hez max ha hívnak mert ugye 20.-án megveszem a 2. részt és akkor már az első kicsit felejtős lesz
Én a kedvcsináló vidik ellenére is még kitartok amellett,hogy ez nekem még túl korai lenne meg nincs most ennyi zsém
A demo nekem is elment w7-en habár bíztam is benne,hogy elmegy
Nekem még az L4D be hiányzik 6 achi azt még megszerzem aztán már csak akkor térek vissza az L4D hez max ha hívnak mert ugye 20.-án megveszem a 2. részt és akkor már az első kicsit felejtős lesz
Sziasztok!
A demo nekem is elment w7-en habár bíztam is benne,hogy elmegy
Sziasztok!
Nos, ma szintén levittem egy kört a demóban a bátyámmal, pokoli jól szórakoztunk (főleg én, aki egész idő alatt az elektromos gitárral csaptam le az ellenfeleket ), de mostanra már kissé kezd idegesítővé válni, hogy a tereptárgyak többsége és néhány ajtó/ablak textúra már középtávon is "eltűnik", és csak aránytalanul közel rajzolja ki őket a játék (pl. ha a demó első pályáján a pótkocsin állok, nem látszanak az étteremben levő székek és asztalok, azonban ha leugrok és egy kicsit közelebb megyek, rögtön megjelennek). Nem tudjátok véletlenül, hogyan (milyen konzolparanccsal) lehetne megnövelni a pályaelemeknél ezt a draw distancet?
@Ezio:Köszi a linket,kiváncsi vagyok,hogy működik-e,de szerintem sem fog,gondoltam megkérdem,hátha próbálta már valak. Azért reménykedek benne,még akarok a második rész megjelenése előtt játszani vele.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.