Ha HL2 mod ról van szó akkor ide Steam\SteamApps\SourceMods,ha HL2DM pályáról akkor ide Steam\SteamApps\felhasználónév\half-life 2 deathmatch\hl2mp\maps.
Gyerekek csak a második lett a szavazáson a HL2 - ep2-ő!
Na mindegy!Azért ez is valami!
NA!
Nekem lenne egy ötletem!
Úgye olvastátok (vagy ha még nem akkor olvasátok el) hogy a három legelső játékhoz mi tehetünk fel kérdést a fejlesztőnek!
Én azt javaslom, hogy együtt, akik szeretik a Half-life-ot, Mi állítsunk össze egy kérdés csokrot amit aztán elküldünk!
Ha HL2 mod ról van szó akkor ide Steam\SteamApps\SourceMods,ha HL2DM pályáról akkor ide Steam\SteamApps\felhasználónév\half-life 2 deathmatch\hl2mp\maps.
Segítséget kérnék!
Letöltöttem egy hl2 pályát!Hogy lehet azon játszani?
Hogyan lehet elindítani egy letöltött pályát a HL2-ben? Nem CS-s hanem hl2!!
Bemásoltam mindent oda ahova kell de nem megy!Vagy legalább is nem tudom hol kell elindítani!
Elvileg, ha boltban megvetted, akkor csak beírod a kódot és kész. Miért lenne fizetős? Steamen is csak egyszer kell fizetni mindenért. Amikor megveszed.
Elvileg, ha boltban megvetted, akkor csak beírod a kódot és kész. Miért lenne fizetős? Steamen is csak egyszer kell fizetni mindenért. Amikor megveszed.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy még régen megvettem a Hilfe-Life EPONE-t
és még nem csináltam steam accountot azért mert nem tudom hogy fizetős-e?
Please HELP!!!! Ha nem fizetős akkor csak annyi , hogy megcsinálod az accountot beírod a játékhoz kapott kódot és kész?
A Garry's modról legegyszerűbben infomrácoót az interneten fellelhető kismillió idióta videóból szerezhetsz:Garry's mod videók
Egyébként nayjából úgy tudnám jellemezni, mint egy barkácskészletet, amiben a HL2 és a CS minden tárgyát, karakterét és helyszínét kombinálhatod, és azt csinálhatsz, amit csak akarsz.
Amibe kellett ugyebár a SourceMods nevű mappát érted,és a másik feltétele a mod-ok indításának,hogy telepítve legyen a Half Life 2,ha minden jó simán a Steam-ből indíthatók,ha nem,akkor az exe-t kell kattingatni.
Honnan tudom megszerezni a Half-Life2 beta verzióját?
Tudom már egy kicsit ideje múlt de nekem kellene!
Amibe kellett ugyebár a SourceMods nevű mappát érted,és a másik feltétele a mod-ok indításának,hogy telepítve legyen a Half Life 2,ha minden jó simán a Steam-ből indíthatók,ha nem,akkor az exe-t kell kattingatni.
Segítség kellene!
Letöltöttem a HL2 egyik modját!A CausalityEffect-et!
Nem igazán akar menni!Tud valaki segíteni?
Letöltöttem még két modot a Rock 24-et és a Combine Destinity-t!
Hogy lehet elindítani ezeket a modokat?
Vagyis mit kell csinálni hogy mennyenek?
Beraktam őket a mappába amibe kellett de uténa nem tudo mit kell csinálni!
SEGÍTSETEK!!!
NA NEEE!
Aztem lesz belőle több is!
A Franc essen belé!
Aztem míg várok az ep2-re addig lesz valami ami a HL2 szomjamat csillapítja!
És valami más mod vagy valami ami a HL2-höz kapcsolódik?
Mindenre vevő vagyok ami Half-life!!!!
Apropó!Tud valaki mondani nekem weboldal címet ahol különböző hl bakikat lehet megnézni!Vagy ha nem akkor küldhettek képet vagy leírást bármit fogadok!Mindegy hogy milyen hl!Lehet HL1 HL2 ep1!BÁRMI!!!
De ha nektek kell akkor nekem is van pár képem amit játék közben csináltam!
Half-Life 2 mod?
Hmmm... Megvan!
A Garry's mod az egyetlen, ami eszembe jut (és az egyetlen, amiről tudok).
Igaz, hogy nagy marhaság, de Half-Life...
A Lost Coast csak egy Technikai bemutató pálya, megmutatja, hogy milyen is a Source motor ha teljesen szabadjára engedik és kiadja magából a maximumot
Ebből következik, hogy valószínűleg nem lesz több része, sőt tulajdonképpen ez sem egy rész, csak egy TechDemo
NA NEEE!
Aztem lesz belőle több is!
A Franc essen belé!
Aztem míg várok az ep2-re addig lesz valami ami a HL2 szomjamat csillapítja!
És valami más mod vagy valami ami a HL2-höz kapcsolódik?
Mindenre vevő vagyok ami Half-life!!!!
Apropó!Tud valaki mondani nekem weboldal címet ahol különböző hl bakikat lehet megnézni!Vagy ha nem akkor küldhettek képet vagy leírást bármit fogadok!Mindegy hogy milyen hl!Lehet HL1 HL2 ep1!BÁRMI!!!
De ha nektek kell akkor nekem is van pár képem amit játék közben csináltam!
Kérdés!
A Lost Coast csak egy 1 pályás mod-ja (ha lehet annak nevezni) a hl2-nek,vagy lesz belőle több is mint egy 1 pályás játék?
A Lost Coast csak egy Technikai bemutató pálya, megmutatja, hogy milyen is a Source motor ha teljesen szabadjára engedik és kiadja magából a maximumot
Ebből következik, hogy valószínűleg nem lesz több része, sőt tulajdonképpen ez sem egy rész, csak egy TechDemo
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.