Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#77930 Tojglee 2007. június. 24. 16:55
Tojglee
OFFzt látom, hogy te vagy a multis fps felelős. Az összes ilyen témájú galériát te fotóztad össze.
Lehet, hogy mégis maradok egyelőre a CS: S-nél meg a Gmodnál. Még azokat sem untam meg.
#77912 Darths 2007. június. 24. 16:25
Darths
#77712 :: Tojglee (2007. június. 24. 10:13)
Éljen! És igen, mikor megvettem, volt hozzá source SDK is!!! Juhéé!!! (Meg mondjuk ha a Garry's mod működik CS: S-sel, más modok miért ne tennék ugyanezt.) Eyébként jó mod a Pirate, Vikings&Knights? Mert most éppen filózom a letöltésén...
Szerintem mindenképpen vess rá egy pillantást menet közben! Nekem bejött, bár most a Pilotable Strider mod-ra kattantam rá nagyon! Vezethető 3 lábú lépegető!!! RLZ
#77859 lived 2007. június. 24. 14:45
lived
#77712 :: Tojglee (2007. június. 24. 10:13)
Éljen! És igen, mikor megvettem, volt hozzá source SDK is!!! Juhéé!!! (Meg mondjuk ha a Garry's mod működik CS: S-sel, más modok miért ne tennék ugyanezt.) Eyébként jó mod a Pirate, Vikings&Knights? Mert most éppen filózom a letöltésén...
Először is Bocsánat hogy ide írok De itt talán előbb kapok infot mint ha a HL 1-es topicba ( oda is írtam de itt talán gyorsabb)!

Tudtok ajánlani valami Jó Singleplayer modot a HL 1-hez?
Mindenkép Singleplayer legyen!
A poker 646-ot most vittem végig!
Az Nagyon Tetszett!

Előre is Köszönöm a Infót!!!
#77712 Tojglee 2007. június. 24. 10:13
Tojglee
Éljen! És igen, mikor megvettem, volt hozzá source SDK is!!! Juhéé!!!
(Meg mondjuk ha a Garry's mod működik CS: S-sel, más modok miért ne tennék ugyanezt.)
Eyébként jó mod a Pirate, Vikings&Knights? Mert most éppen filózom a letöltésén...
#77651 Darths 2007. június. 23. 22:10
Darths
#77435 :: Tojglee (2007. június. 23. 17:33)
A Pirates, Vikings&Knights csak akkor működik, ha HL2-je van az embernek? CS: S-sel nem jó?
Jó lesz CS: source-al is szerintem, mert az alap source sdk-t az is tartalmazza!
#77435 Tojglee 2007. június. 23. 17:33
Tojglee
A Pirates, Vikings&Knights csak akkor működik, ha HL2-je van az embernek? CS: S-sel nem jó?
#72245 krisz113 2007. június. 15. 11:58
krisz113
#71899 :: Ndk-turmixgép (2007. június. 14. 17:35)
Nem vagyok admin, és nem adok felkiáltójelet, pedig ezért elméletben lehetne. Csak az Ő (haverod) accountjával tucc belépni, de a bejelentkezést IP és e-mail alapján ellenőrzi, ezért esélyed sincs rá hogy felrakd magadnál. Ezt az illegális másolatok ellen hozták létre, de szerintem nem valami igazságos, mivel még, bármilyen hihetetlen, él e földön olyan ember, akinek nincs netje. De azt is hozzá kell tennem, hogy nem sikerült ezzel se megállítani az illegális Hl 2 EP 1-eket. Több ezer helyről gond nélkül le lehet szedni, nem bonyolult feltörni, de ezt nem részletezem.(Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, csúnya dolog a warez, én is mindig megveszem teljesbe a gémeket, ti is tegyétek-e bölcs, okos, megfontolt cselekedetet) UI.: a magyar HL 2 képregény létözik mán és ha igen, hunnan löhet leszödni.
van magyar verzió(nem rég csináltam kb két honapja) de még nincs fent sehol kb még két hét és megnyilik a hlmodok.hu és azon már fent lesz az első rész aztán hetente az ujabb epizódok (még csak az első rész van teljesen átvizsgálva az irási hibák szempontjábol azért lesz csak az első fent)
#71899 Ndk-turmixgép 2007. június. 14. 17:35
Ndk-turmixgép
#71297 :: gepard (2007. június. 13. 14:20)
Lenne egy kérdésem: Az történt, hogy a haverom megvette a HL2:EP1-et, feltette, aztán letörőlte és odaadta nekem, hogy neki nem kell. Nos én fel szeretném telepíteni de nem engedi. Azt írja, hogy a kód már regisztrálva van a steam-en. Tudok valamit tenni? Jó lenne ha tudnátok segíteni.
Nem vagyok admin, és nem adok felkiáltójelet, pedig ezért elméletben lehetne.
Csak az Ő (haverod) accountjával tucc belépni, de a bejelentkezést IP és e-mail alapján ellenőrzi, ezért esélyed sincs rá hogy felrakd magadnál. Ezt az illegális másolatok ellen hozták létre, de szerintem nem valami igazságos, mivel még, bármilyen hihetetlen, él e földön olyan ember, akinek nincs netje. De azt is hozzá kell tennem, hogy nem sikerült ezzel se megállítani az illegális Hl 2 EP 1-eket. Több ezer helyről gond nélkül le lehet szedni, nem bonyolult feltörni, de ezt nem részletezem.(Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, csúnya dolog a warez, én is mindig megveszem teljesbe a gémeket, ti is tegyétek-e bölcs, okos, megfontolt cselekedetet)

UI.: a magyar HL 2 képregény létözik mán és ha igen, hunnan löhet leszödni.
#71297 gepard 2007. június. 13. 14:20
gepard
Lenne egy kérdésem:
Az történt, hogy a haverom megvette a HL2:EP1-et, feltette, aztán letörőlte és odaadta nekem, hogy neki nem kell. Nos én fel szeretném telepíteni de nem engedi. Azt írja, hogy a kód már regisztrálva van a steam-en. Tudok valamit tenni? Jó lenne ha tudnátok segíteni.
#70983 Tojglee 2007. június. 12. 16:03
Tojglee
Nem, Frohamn sajnos meghalt a végén, így nem lehet folytatni.
#70927 krisz113 2007. június. 12. 14:41
krisz113
#70624 :: Tojglee (2007. június. 11. 18:03)
Éljen! Azt is berakom! Végre magyarul is olvashatja mindenki Gordon Frohman kalandjait. Remélem, jó fordítás lesz...
ja.... gordon frohman és az enyhén beteges kalandjai, PL: amikor a valamivel kedvesebb
gravenholm-ban szomorkodik amiért nem tud harcolni és épitenek neki egy karton citadellát, kár hogy nem hoszabb de christopher talán folytatja az episode two-val(ha végre kijön kb még két hét)
#70624 Tojglee 2007. június. 11. 18:03
Tojglee
Éljen! Azt is berakom! Végre magyarul is olvashatja mindenki Gordon Frohman kalandjait.

Remélem, jó fordítás lesz...
#70436 krisz113 2007. június. 11. 11:08
krisz113
#70435 :: krisz113 (2007. június. 11. 11:05)
van olyan verzió de csak ha felrakod a magyarositást az oldal www.magyaritasok.hu a magyarositás teljesen legális! és kompatibilis minden verzioval(eddig)
AMUGY A KÉPREGÉNYT A KÉSZITŐ ENGEDÉJÉVEL LEFORDITOTTAM EGY OLYAN HÁROM HÓNAPJA CSAK EGYENLÖRE JAVITOM AZ IRÁSHIBÁKAT DE UTÁNA FELKERÜL EGY OLDALRA MAJD MEGIROM HOVA
#70435 krisz113 2007. június. 11. 11:05
krisz113
#67926 :: Tojglee (2007. június. 04. 10:16)
Nincs. De vásárlásnál ez nem okoz gondot a név beírásánál. Tapasztalat!
van olyan verzió de csak ha felrakod a magyarositást az oldal www.magyaritasok.hu a magyarositás teljesen legális! és kompatibilis minden verzioval(eddig)
#67926 Tojglee 2007. június. 04. 10:16
Tojglee
Nincs. De vásárlásnál ez nem okoz gondot a név beírásánál. Tapasztalat!
#67923 TomAss 2007. június. 04. 09:56
TomAss
Akkor már csak egy kérdésem lenne. Van-e olyan steam verzió amelyik ismeri az ékezetes betűket?
#67855 Marci19,92 2007. június. 03. 21:53
Marci19,92
#67288 :: TomAss (2007. június. 02. 11:14)
Igen az sdk-ra. Pedig a game datials-ban benne van megnéztem. Más honnan nem lehet beszerezni?
Megveszed a Half-Life 2-tőt boltban,regeled a CD-kulcsod és leszedheted Steamen az SDK-t.
#67852 Davidkaboy 2007. június. 03. 21:50
Davidkaboy
Ki szokott HL2-özni neten?HL2 Deathmatch
#67288 TomAss 2007. június. 02. 11:14
TomAss
Igen az sdk-ra. Pedig a game datials-ban benne van megnéztem. Más honnan nem lehet beszerezni?
#67130 Marci19,92 2007. június. 01. 19:44
Marci19,92
#67125 :: TomAss (2007. június. 01. 19:39)
Hi Olvastam az oldalon hogy le lehet ingyen tölteteni az Ati tulajdonosoknak Half-Life 2eathmatch-et úgyhogy letöltötem a steam-ről. Le is jött, játszottam is vele, jó is volt, de nem találom a pályaszerkesztőjét. Ezért megnéztem a steam-et és ott úgy van feltüntetve, hogy jár hozzá az is. Hol lehet ezt beszerezni vagy valahogy elő csalogatni ? PLZ valaki segítsen előre is köszönet érte!
Az SDK-ra gondolsz?Én úgy tudom,hogy nem jár hozzá.
#67125 TomAss 2007. június. 01. 19:39
TomAss
Hi
Olvastam az oldalon hogy le lehet ingyen tölteteni az Ati tulajdonosoknak
Half-Life 2eathmatch-et úgyhogy letöltötem a steam-ről. Le is jött, játszottam is vele, jó is volt, de nem találom a pályaszerkesztőjét. Ezért megnéztem a steam-et és ott úgy van feltüntetve, hogy jár hozzá az is. Hol lehet ezt beszerezni vagy valahogy elő csalogatni ? PLZ valaki segítsen

előre is köszönet érte!
#66500 Marci19,92 2007. május. 31. 08:09
Marci19,92
#66483 :: Warnen (2007. május. 31. 06:52)
Na kezdem megszeretni a HL2-t bár az elején nagyon nem tetszett, de ajándék lónak...na mindegy. Ez a gravigunos fűrészlapdobálós rész nagyon ott van, remélem ezután is ilyen jó lesz. Már annyi motoroztam, hogy azt hittem a GP3-ban vagyok. Ja, és a telepítés....pusztuljon el, egy órát sz..oztam vele, de nem tudtam kikerülni a steam-et, pedig nem szeretek semmi feleslegeset felpakolni.
Nekem maga az 5 CD-vel faló felpakolás(ez a game eredetiben van meg) volt kb 15-20 perc.A Steames meg sok volt..
#66483 Warnen 2007. május. 31. 06:52
Warnen
Na kezdem megszeretni a HL2-t bár az elején nagyon nem tetszett, de ajándék lónak...na mindegy. Ez a gravigunos fűrészlapdobálós rész nagyon ott van, remélem ezután is ilyen jó lesz. Már annyi motoroztam, hogy azt hittem a GP3-ban vagyok. Ja, és a telepítés....pusztuljon el, egy órát sz..oztam vele, de nem tudtam kikerülni a steam-et, pedig nem szeretek semmi feleslegeset felpakolni.
#62252 Pozandr 2007. május. 22. 18:16
Pozandr
#62130 :: fps4ever (2007. május. 22. 13:47)
pozandr írta: Valami olyasmit is hallottam, hogy ebben a Holiday Collectionban egy DVD-n van mind a három játék. Ezek szerint installkor mindegyiket felteszi, és a főmenüből választom ki, hogy melyikkel akarok játszani? Vagy hogy van ez?
Amikor feltelepíted kéri a kulcsot. Ha már fenn vannak, akkor be kell jelentkezni a Steam-be. Na, ott lesznek a játékok felsorolva, azok közül kiválasztod a neked tetszőt és onnan tudod elindítani! Ezt írtam az előbb is. De azért megkérdezed még, pozandr? Nincs főmenű, se kokárdás szüzek, se zászlóavatás! A Steam-ben, mikor bejelentkezel egy listát fogsz taláni a "My games" alatt. U.I De, ha nagyon vizuális típus vagy, akkor töltsd le a programot(mert az ingyenes, a játékokat lehet beregisztrálni rajta és ugyebár az kerül pénzbe,mert eredeti install kód kell) a szoftverbazis.hu-ról, vagy a steamgames.com-ról. Akkor világosan látni fogod miről beszélek.
Ja, már értem. Köszönöm a választ, fps4ever!
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.
#62130 fps4ever 2007. május. 22. 13:47
fps4ever
#62118 :: Pozandr (2007. május. 22. 13:26)
Valami olyasmit is hallottam, hogy ebben a Holiday Collectionban egy DVD-n van mind a három játék. Ezek szerint installkor mindegyiket felteszi, és a főmenüből választom ki, hogy melyikkel akarok játszani? Vagy hogy van ez?
pozandr írta:

Valami olyasmit is hallottam, hogy ebben a Holiday Collectionban egy DVD-n van mind a három játék.
Ezek szerint installkor mindegyiket felteszi, és a főmenüből választom ki, hogy melyikkel akarok játszani?

Vagy hogy van ez?

Amikor feltelepíted kéri a kulcsot. Ha már fenn vannak, akkor be kell jelentkezni a Steam-be.

Na, ott lesznek a játékok felsorolva, azok közül kiválasztod a neked tetszőt és onnan tudod elindítani!
Ezt írtam az előbb is.
De azért megkérdezed még, pozandr?

Nincs főmenű, se kokárdás szüzek, se zászlóavatás!

A Steam-ben, mikor bejelentkezel egy listát fogsz taláni a "My games" alatt.

U.I De, ha nagyon vizuális típus vagy, akkor töltsd le a programot(mert az ingyenes, a játékokat lehet beregisztrálni rajta és ugyebár az kerül pénzbe,mert eredeti install kód kell) a szoftverbazis.hu-ról, vagy a steamgames.com-ról.

Akkor világosan látni fogod miről beszélek.