Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#97951 lived 2007. augusztus. 01. 19:11
lived
#97946 :: Cooler (2007. augusztus. 01. 19:02)
höhö Alyx meztelenül? akarom!!! MOST!!! ejjj nyami
A mod neve Alyx nude mod!
Ha nemtudtátok leszedni szóljatok. Akkor valahogyelküldöm.

Nézegettem a régi videokat a HL2-ről.
Jó pár dolgot kihagytak a játékból ill. megváltoztattak benne.
Vannak olyan dolgoka amik jobbak a videoban mint a gameben.
Illetve vannak részek amiket kár hogy nem raktak bele.
De sok olyan van ami benne van csak máskép.
Amit sajnálok hogy kevés a alien. Legalább azt a hosszú kék csápos valamit belethették volna.
#97946 Cooler 2007. augusztus. 01. 19:02
Cooler
höhö Alyx meztelenül? akarom!!! MOST!!! ejjj nyami
#97931 Marci19,92 2007. augusztus. 01. 18:23
Marci19,92
#97610 :: lived (2007. augusztus. 01. 02:01)
Van egy mod amiben meztelenül rohangála Alyx.
Lol,erröl még nem hallottam,de engem is érdekel!
#97928 Pozandr 2007. augusztus. 01. 18:19
Pozandr
#97610 :: lived (2007. augusztus. 01. 02:01)
Komoly? mi a neve?
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.
#97610 lived 2007. augusztus. 01. 02:01
lived
#97597 :: Pozandr (2007. július. 31. 23:33)
Ma belenéztem a HL 2-be. Még csak nagyon az elején tartok, a pályaudvari lövöldözés után, amikor összefutottam Alyx-szal. Komolyan mondom, ez a lány a játéktörténelem legszebb csaja...
#97597 Pozandr 2007. július. 31. 23:33
Pozandr
#97052 :: Pozandr (2007. július. 30. 22:44)
Hogyan lehet a Half life 1-ben a beszélgetéseket folytatni? Most telepítettem a Holiday Collection-t, és elkezdtem játszani...
Ma belenéztem a HL 2-be. Még csak nagyon az elején tartok, a pályaudvari lövöldözés után, amikor összefutottam Alyx-szal. Komolyan mondom, ez a lány a játéktörténelem legszebb csaja...
#97144 lived 2007. július. 31. 08:49
lived
#97052 :: Pozandr (2007. július. 30. 22:44)
Hogyan lehet a Half life 1-ben a beszélgetéseket folytatni? Most telepítettem a Holiday Collection-t, és elkezdtem játszani...
Az optionban kell beállítani valahol a microphone nyavalyát.

Az ep1 számomra eövid volt és kicsit csalódtam hogy nem sok új cuccot nyomtak bele.
De nekem is nagyon bejött azonkivül.
De az EP2 HATALMAS LESZ!!!
Most néztem meg pont a videokat.
Elég nagy HL fan vagyok van egy külön mappom amiben csak hl-es dolgok vannak.Cirka 8Gb.
Modok,videok,képek,zene.
A videokra főleg rámentem.Szerintem meg van az összes! Legalább is a HL2 óta.
IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT!!!!
A hl2 már ezerszer végig toltam. Az ep1-et is lenyomtam párszor.

Az ep2 Hatalmas lesz!
Szerintem az idei év legjobb termése lesz!

Ahogy elnéztem sokkal nagyobb teret kapunk. Így nem lesz annyira lineáris a játék menet.Mondjuk anno a hl2-ben is ezt ígérték. De jó lett így is.

Különben azt olvastam egy oldalon hogy Alyx meghal, de ugye ez nem így van mert a ep2-ben is velünk lesz. Egy kicsit sajnálom hogy Baerny nem igen van szerepben. Én többször is képernyőre vinném. Remélem az ep3-nam több szerepe lesz.

JA!!!
Az ep2 úgy 2-3 órával hosszabb lesz!
Ez se sok de szerintem elég!
Az egész majd akkor lesz nagy szám ha kint lesz mindegyik!
Az biztos hogy akkor tartok egy maratont. NA nem mindha így nem fogok de akkor még egyszer.

Meglesz az ep2 akkor először azt nyomom végig egyszer kétszer. Majd az elejétől. HL2,ep1,ep2. Majd mégelőbbről kezdve hl, blue shift, opposin f, hl2, ep1,ep2.
Ezzekkel a játékokkal nem lehet betelni!!!
#97052 Pozandr 2007. július. 30. 22:44
Pozandr
#96367 lopika1 2007. július. 29. 16:07
lopika1
Lived, köszönöm szépen remélem így már sikerül, köszi!!!
#95885 kriszesz 2007. július. 28. 17:28
kriszesz
#95062 :: lived (2007. július. 26. 21:33)
Én egy sajátos modot találtam ki ide! Kicsit idő igényes de megéri. Először is amikor feljösz a tűzlétrán el lesz torlaszolva az ajtó. Ott lesznek dobozok meg egy nagy vas szekrény. Azok a graviti gunnal vid oda ahol majd jönnek az emberek csak dobáld le őket de ne ugorj le. A szekrényt a graviti gun másodlagos lövésével tudod előre tolni. Mikor lenyomtad őket akkor menny be az irodába mi még fent van az erkélyen. Most már leugorhatsz.Ezután a cucokkal torlszold el az ajtókat a lent lévő dolgokkal. Azután vedd elő az autopityukat és rakoskasd el őket! Próbáld legyen mögöttük fal. Most már jöhetnek a katonák. Van még egy megoldás. Ez is kicsit időigényes viszont nem fogy sem a lőszered sem az ammod. Ha szember állsz a auto géppityu szekrénnyel akkor az attól jobbra lévő folyosóra menny. Itt középen a folyosó oldalán lesz egy erkély (alatta van egy rácsod ajtó).Ez alá csinálj a dobozokból egy "tornyot" úgy hogy feltudj menni rá és feltudj menni az erkélyre. Ha feltudsz menni akkor menni akkor menny vissza és szedd ki a autopityukat. Várj addig amíg ki nem nyilnak az ajtók. Ekkor ugye elkezdenek jönni a katonák! Ekkor Gyorsan menny fel a erkélyre majd menny be a kisszobába. ÉS VÁRJ! A katonák csak járkálnak. Egy idő múlva megjön Alyx. Menny majd vissza. És szabad az út! Sok sikert!
Nekem csak az egy van meg .De nagyon kell a kettő is egyik haveromnak is megvan megszerzem
#95062 lived 2007. július. 26. 21:33
lived
#94885 :: lopika1 (2007. július. 26. 16:54)
Én is szeretem is meg nem is...ahogy a dal mondja. Engem annyira nem érdekel, amikor elkezdek játszani vele akkor magával ragad de amúgy nem nagyon izgat. Tudnál tippet adni? Ott tartok hogy kétoldalról jönnek a katonák és van 3 ilyen autómata robot ami ööö... automata, de annyian jönnek hogy sehogy nem tudom túlélni pedig max. élet meg a ruha energiája
Én egy sajátos modot találtam ki ide!
Kicsit idő igényes de megéri.

Először is amikor feljösz a tűzlétrán el lesz torlaszolva az ajtó. Ott lesznek dobozok meg egy nagy vas szekrény.
Azok a graviti gunnal vid oda ahol majd jönnek az emberek csak dobáld le őket de ne ugorj le. A szekrényt a graviti gun másodlagos lövésével tudod előre tolni.
Mikor lenyomtad őket akkor menny be az irodába mi még fent van az erkélyen.
Most már leugorhatsz.Ezután a cucokkal torlszold el az ajtókat a lent lévő dolgokkal. Azután vedd elő az autopityukat és rakoskasd el őket!
Próbáld legyen mögöttük fal.
Most már jöhetnek a katonák.

Van még egy megoldás.
Ez is kicsit időigényes viszont nem fogy sem a lőszered sem az ammod.
Ha szember állsz a auto géppityu szekrénnyel akkor az attól jobbra lévő folyosóra menny.
Itt középen a folyosó oldalán lesz egy erkély (alatta van egy rácsod ajtó).Ez alá csinálj a dobozokból egy "tornyot" úgy hogy feltudj menni rá és feltudj menni az erkélyre. Ha feltudsz menni akkor menni akkor menny vissza és szedd ki a autopityukat.
Várj addig amíg ki nem nyilnak az ajtók. Ekkor ugye elkezdenek jönni a katonák!
Ekkor Gyorsan menny fel a erkélyre majd menny be a kisszobába.
ÉS VÁRJ!
A katonák csak járkálnak.
Egy idő múlva megjön Alyx. Menny majd vissza.
És szabad az út!

Sok sikert!
#94885 lopika1 2007. július. 26. 16:54
lopika1
Én is szeretem is meg nem is...ahogy a dal mondja. Engem annyira nem érdekel, amikor elkezdek játszani vele akkor magával ragad de amúgy nem nagyon izgat. Tudnál tippet adni? Ott tartok hogy kétoldalról jönnek a katonák és van 3 ilyen autómata robot ami ööö... automata, de annyian jönnek hogy sehogy nem tudom túlélni pedig max. élet meg a ruha energiája
#94878 lived 2007. július. 26. 16:35
lived
#92437 :: Shodoc (2007. július. 21. 09:02)
vcso írta: hy all én nem naon értek a HL2-höz most akartam +venni csak azt szeretném kérdezni ha HL "episod one" működik önállóan vagy kell alap game? aki tud segítsen!
Tessék itt megtalálod a választ,egyébként nem kell hozzá alap. NE!!
JÖJJÖN MÁR AZ AZ EP2!!!!!

Már Tűkön ülve várom a játékot.

Elkezdtem nézegetni a videokat (HL2, Ep1,Ep2)
Teljesen magával ragad!

A kedvenc Játékom!
SŐT!
Számomra az Univerzum Legjobb játéka!
Jöhet bármilyen Crysis vagy UT3!
BÁRMI!
A hl2 Örök!
Minden Jó benne!
Nem csak a grafika!Hanem a játékmenet!
Az élmény!A hangok! A már-már sajtságos Half-life zene!
A karakterek!
MINDEN!!!!!
Ez egész jó! Nem csak egy-két dolog, hanem MINDEN!!!!

IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT!!!!!!

CSAK JÖJJÖN MÁR AZ AZ EP2!!!!!
#88809 gerri15 2007. július. 15. 19:07
gerri15
Hello!

A PCG 8. számában lévő PVK2 nevű mód nagyon emgtetszett. Darths azt írta, hogy midnen Steames rendszerről indítható ahol van source mtoorra alapuló game (CS, HL2, DM). Nekem van az accomon HL2: DM és HL2: Lost Coast (ATI free offer ugyebár ), de nem tudom hogy kéne működsére bírnom a modot.
#86940 nuclearvision 2007. július. 12. 14:43
nuclearvision
#86835 :: Zef5 (2007. július. 12. 11:28)
Hy! Na nekem van egy nagy problémám a hl2: episode one-nal: Amikor megvettem és föltelepítettem, akkor elrontja az egész steamet, tehát a játék telepítése után a legközelebbi gép újraindításakor nem tudom elindítani a steamet, mert ezt az üzenetet dobja ki: Error: failed to load platform modules, és telepítés után el akarom indítani az episode one-t, akkor kijön egy olyan üzenet, hogy frissíteni kell a drivereket, de én nem tudom hogyan kell frissíteni ezeket és kezdjük ott, hogy még nem is nagyon értek ezekhez. A pc guru dvd mellékletén a turkálóba vannak ilyen driverek és nekem az nvidia forceware-t (ha egyáltalán ezek a driverek, amiket frissíteni kell) szeretném föltelepíteni és amikor megpróbálom telepíteni, akkor ott is hibaüzenet jön ki: Nvidia telepítési hiba: Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. Na, de én csak akkor ezt a hl2: episode one-os problémát szeretném orvosolni valahogy és nagy szükségem lenne segítségre.
Én nem nagyon tudok segíteni, kívül esik az ismereteimen. Talán próbáld meg föltenni a magyar HL2 portálon. Van olyan.
#86835 Zef5 2007. július. 12. 11:28
Zef5
Hy!
Na nekem van egy nagy problémám a hl2: episode one-nal: Amikor megvettem és föltelepítettem, akkor elrontja az egész steamet, tehát a játék telepítése után a legközelebbi gép újraindításakor nem tudom elindítani a steamet, mert ezt az üzenetet dobja ki: Error: failed to load platform modules, és telepítés után el akarom indítani az episode one-t, akkor kijön egy olyan üzenet, hogy frissíteni kell a drivereket, de én nem tudom hogyan kell frissíteni ezeket és kezdjük ott, hogy még nem is nagyon értek ezekhez.
A pc guru dvd mellékletén a turkálóba vannak ilyen driverek és nekem az nvidia forceware-t (ha egyáltalán ezek a driverek, amiket frissíteni kell) szeretném föltelepíteni és amikor megpróbálom telepíteni, akkor ott is hibaüzenet jön ki: Nvidia telepítési hiba:
Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.
Na, de én csak akkor ezt a hl2: episode one-os problémát szeretném orvosolni valahogy és nagy szükségem lenne segítségre.
#85955 nuclearvision 2007. július. 10. 13:00
nuclearvision
#85661 :: TomAss (2007. július. 09. 20:39)
hi all Meg tudja valaki mondani nekem hogy mi okozhatja ezt a hiba üzenetet: "This game is currently unavalibe" mert nekem ezt írja ki HL2:dm pedig előző nap még ment de ma már nem és nem tudom mi lehet a baja. kérlek segítsetek
Én már mindegyik részt kivégeztem!!!
#85661 TomAss 2007. július. 09. 20:39
TomAss
hi all

Meg tudja valaki mondani nekem hogy mi okozhatja ezt a hiba üzenetet: "This game is currently unavalibe" mert nekem ezt írja ki HL2:dm pedig előző nap még ment de ma már nem és nem tudom mi lehet a baja. kérlek segítsetek
#85446 Cooler 2007. július. 09. 13:30
Cooler
#84508 :: Anonymus (2007. július. 07. 11:25)
Lenne 1 kérdésem. A HLEPONE-nal is lehet neten játszani ?
hát nem. annyi az ep1 h pár pálya azt végigtolod azt jolvan singleplayer cucc ez. hl2vel se lehet neten jáccani. ami netes cucc az a hl2: deathmatch, de azt asszem ajándékba adják az ep1hez.
#84508 Anonymus 2007. július. 07. 11:25
Anonymus
Lenne 1 kérdésem.
A HLEPONE-nal is lehet neten játszani ?
#78105 Tojglee 2007. június. 24. 22:55
Tojglee
Egyelőre kb. három olyan képem van, ami nem az "agyatlan idiótizmus" kategóriába tartozik, úgyhogy holnap csinálok jó sok képet!!
#78095 Darths 2007. június. 24. 22:11
Darths
#77970 :: Tojglee (2007. június. 24. 19:02)
Hmm...Kéne egy Gmod galéria is...És ugyebár, be lehet képeket küldeni a galériába, szóval... Lehet, hogy beküldök!
Tégy úgy!
#77970 Tojglee 2007. június. 24. 19:02
Tojglee
Hmm...Kéne egy Gmod galéria is...És ugyebár, be lehet képeket küldeni a galériába, szóval...
Lehet, hogy beküldök!
#77965 Darths 2007. június. 24. 18:42
Darths
#77930 :: Tojglee (2007. június. 24. 16:55)
OFFzt látom, hogy te vagy a multis fps felelős. Az összes ilyen témájú galériát te fotóztad össze. Lehet, hogy mégis maradok egyelőre a CS: S-nél meg a Gmodnál. Még azokat sem untam meg.
Hehe... Jól látod, rááltam most erre a témára, hiszen kit ne érdekelnének ingyenes játékok/mod-ok... Megnézem az összeset és a jókat meg kiválogatom.... Heh...ha csak ez lenne a dolgom...